fbpx
17   48
9   37
272   802
27   67
32   78

Zo ga jij zelfverzekerd op Valentijnsdate!

Zo ga jij zelfverzekerd op Valentijnsdate!

Op date gaan, het is en blijft spannend. Zeker als het gaat om Valentijn, dat maakt het natuurlijk nog een klein beetje extra speciaal. Ben je super zenuwachtig of misschien zelfs wel een beetje onzeker? In dit artikel geef ik je graag een paar tips. Zo ga jij zelfverzekerd op Valentijnsdate!

Zo ga jij zelfverzekerd op Valentijnsdate!

Bereid je voor

Klinkt misschien gek, maar tijdens een romantisch diner zit je alles behalve te wachten op een ongemakkelijke stilte. Natuurlijk hoef je geen heel script in te studeren maar van te voren nadenken over wat leuke onderwerpen is mooi meegenomen.

Lingerie

Dit klinkt misschien gek, maar als ik een prachtig setje aanheb voel ik me oprecht op en top vrouw. Alsof ik de hele wereld aankan terwijl de buitenwereld mijn lingerie niet eens ziet. Hunkemöller heeft op dit moment een fantastische valentijnscollectie met Sexy Valentijns Lingerie waar je absoluut een boost zelfvertrouwen van krijgt.

Trek aan waar jij je prettig in voelt

Natuurlijk wil je er leuk uitzien maar je wilt ook jezelf blijven. Uiteindelijk wil je wel dat je date je leuk vind om wie je bent. Je anders voordoen heeft dan ook geen enkele zin. Het beste kun je dan ook iets aantrekken waar je je prettig in voelt. Hierbij bedoel ik niet perse een joggingbroek en een hoodie maar mocht je liever geen jurkjes met hakken dragen dan zijn jeans met bikerboots ook echt helemaal prima!

Je date zit in hetzelfde schuitje

Houd dit altijd in je achterhoofd: ‘Je bent niet alleen op date!’ Jij bent misschien wel zenuwachtig maar geloof me, je date is dit net zo goed. Scheelt weer een klein beetje toch?

Zo ga jij zelfverzekerd op Valentijnsdate!

Draag niet tè veel make-up

Jep, dat zegt deze ‘voornamelijk’ beautyblogger, haha! Vraag het aan 10 mannen en 9 mannen zullen waarschijnlijk antwoorden dat ze het zonde vinden als vrouwen tè veel make-up dragen. Ga lekker voor de ‘no make-up make-up look’, uiteraard wel opgemaakt maar wel lekker natural.

Heb jij een Valentijnsdate? Zo ga jij zelfverzekerd op Valentijnsdate!

 IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit is een samenwerking.

Delen:

24 Reacties

 1. 6 februari 2018 / 17:09

  Leuke en handige tips. Ik vier Valentijn gewoon thuis met de boyfriend 🙂

 2. 3 februari 2018 / 09:53

  Voor ons is het iedere dag Valentijn.

 3. 2 februari 2018 / 09:08

  Ik ga denk ik niet voor sexy lingerie want ook al staat het mooi, ik vind het vaak niet lekker zitten. Mijn valentijn is mijn man en op de 14e gaan we in huis lekker eten en een filmpje kijken en op vrijdag lekker naar de film en ergens iets eten.

 4. 1 februari 2018 / 22:24

  Goeie tips! Zelf voel ik me altijd heel zelfverzekerd en sexy in mooie lingerie. En ook als je date dat helemaal niet gaat zien, straal je het toch uit!

 5. 1 februari 2018 / 19:57

  Heb één van de lippenstiften van Bourjois ook! Nochtans een klein beetje make up moet wel kunnen vind ik!

 6. 1 februari 2018 / 15:36

  Inderdaad: de ander is ook op date. Zo heb ik er nog nooit naar gekeken!

 7. 31 januari 2018 / 22:22

  Ik heb het geluk dat mijn date mijn eigen man is waar ik al 10 jaar verliefd op ben, uiteraard wordt het sexy lingerie!

 8. 31 januari 2018 / 21:59

  Het zijn leuke en handige tips!

 9. 31 januari 2018 / 21:28

  Mijn man vindt mij het mooiste zonder makeup. Hij lacht me altijd enorm uit als ik weer eens een makeover heb gehad! Mooie lingerie kan hij enorm waarderen! Wij gaan op valentijnsdag met vrienden uit eten!

 10. 31 januari 2018 / 20:55

  Goede tips voor een eerste date! Vaak vergeet je inderdaad dat je gezelschap zich in hetzelfde schuitje bevindt en waarschijnlijk ook super zenuwachtig is.

 11. 31 januari 2018 / 20:29

  Haha, die van dat schuitje… zo dacht ik vroeger inderdaad toen ik met man (toen nog crush) op date ging.

 12. 31 januari 2018 / 19:29

  Ik heb zelf helemaal niks met Valentijn maar het zijn zeker wel bruikbare tips voor een eerste date!

 13. 31 januari 2018 / 12:57

  Wij doen samen niet aan Valentijn vinden we te commercieel 😉 doen het liever spontaan elkaar verrassen

 14. 31 januari 2018 / 11:24

  Die bourjois lipsticks zijn echt mega goed. Als je ze blot, zijn ze ook kiss proof. Ideaal voor Valentijn (als de date meevalt, ofc!) 😉

 15. 31 januari 2018 / 08:45

  Als ik een date heb dan is het met mijn man. Die ken ik al zo lang dat ik geen stress meer heb ; )

 16. 31 januari 2018 / 00:08

  Ik ga die avond eten bij een vriendinnetje. Na 22 jaar vieren we Valentijn gewoon op een andere dag

 17. 30 januari 2018 / 21:07

  Goed advies om aan te trekken waar je jezelf het beste in voelt, en ook dat van niet teveel make-up opdoen.
  Als je net als ik over de 50 bent vind je het steeds makkelijker om vooral jezelf te blijven. Ik zou júist bij een eerste date niet over the top gaan, zo’n man schrikt zich dan wezenloos als ‘ie je daarna ooit au naturel ziet! 😛

 18. 30 januari 2018 / 20:31

  goeie tips! Vooral het puntje, de ander zit in hetzelfde schuitje had ik nooit aan gedacht! haha. Gelukkig hoef ik niet meer te daten. anderhalf jaar samen en ondertussen al verloofd!

 19. 30 januari 2018 / 20:26

  Vind ik inderdaad heel goede tips! Ik ben zelfverzekerd genoeg maar er zijn zeker anderen die hieraan veel zullen hebben.

  Liefs, Eva
  http://www.dark-rebel.com

 20. 30 januari 2018 / 20:15

  Wat een prachtige make-up look op je foto! Ik ben al zelfverzekerd op mijn date ben al 6 jaar samen en een half jaar getrouwd. maar betekend niet minder moeite doen maken er nog wel wat van

 21. 30 januari 2018 / 17:23

  Ik heb al 6 jaar met mijn vriend dus Valentijn is qua daten voor mij niet meer spannend haha! Maar we vinden het wel leuk om samen die dat wat te gaan doen, uit eten en filmpje pakken ofzo. Ik denk dat voor mensen die wel een nieuwe date hebben voor Valentijn vooral het comfortabel zijn en jezelf zijn het belangrijkste is inderdaad 🙂

 22. 30 januari 2018 / 15:38

  Leuk om te lezen! Ik vier Valentijn zelf niet, maar wel handige tips. Ik vind het lingerie setje echt prachtig!
  Liefs,
  Yara