fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

OOTD Perfect Valentine Date

OOTD Perfect Valentine Date

Woensdag, 14 februari 2018, Valentijnsdag! Nu is het voor de Brabanders onder ons precies de dag na Carnaval dus wellicht ligt de helft brakjes op de bank uit te kateren. Maar voor de andere helft die fris en fruitig is, is Valentijnsdag natuurlijk de perfecte gelegenheid om de liefde te vieren. Gezellig op een date samen met je ‘Valentijn’, heerlijk toch? Maar wat trek je nou aan? Ik weet het al en ik laat het je zien in mijn OOTD Perfect Valentine Date! Zou jij dit ook aantrekken op een Valentijnsdate of kies je liever voor een ander soort outfit? Ik ben benieuwd!

OOTD Perfect Valentine Date

OOTD Perfect Valentine Date

Een ‘meisje-meisje’, zo wordt ik vaak gezien en dat is natuurlijk ook niet zo gek met een beautyblog. Toch heb ik ook een hele andere kant en dat bewijst bijvoorbeeld weer dat ik een eigen motor heb en niets liever doe dan motorrijden. Ik draag dan ook ‘everyday’ ontzettend vaak een jeans met bikerboots en dat probeer ik de laatste tijd steeds vaker af te wisselen met rokjes. Dit rokje van My Jewellery is nieuw en mijn vriend vind hem superleuk. Elke keer als ik hem draag krijg ik er een complimentje over dus uiteraard kies ik voor dit rokje tijdens een Valentijnsdate! Het rokje is zwart, heeft een A-lijn en een super leuk gaatjespatroon (met onderrokje) wat hem extra speels maakt. Aan de achterkant sluit hij met een gouden rits, een leuk detail.

OOTD Perfect Valentine Date

OOTD Perfect Valentine Date

Het donkergroene ‘leopard’ blousje is naar mijn mening een perfecte match met dit rokje. Niet voor niets is het een bestseller! Hij is licht doorzichtig en zelf vind ik de print met zwart en groen echt prachtig. Ik ben dol op dit soort blousjes, echt iets voor mij. Uiteraard doe ik hem in de rok om de A-lijn van het rokje extra te accentueren. Daaronder draag ik mijn geliefde bikerboots, echt ik leef in deze laarzen!

OOTD Perfect Valentine Date

Qua sieraden ben ik lekker los gegaan aangezien ik er de laatste tijd helemaal fan van ben om alles bij elkaar te mixen. Roségoud en goud door elkaar, geen probleem! Ik draag mijn rosé gouden minimalistische Cluse horloge met daarbij twee bangles van My Jewellery. In de webshop hebben ze super veel mooie sieraden, misschien is het een idee om je date te tippen op een valentijnscadeau? Mijn ringen met dots zijn ook van dit merk en mijn andere ring is van Cartier. Aan mijn rechterarm draag ik een armparty van allemaal bij elkaar verzamelde armbandjes.

 

Dit is mijn OOTD Perfect Valentine Date.
Zou jij deze outfit aantrekken tijdens een Valentijnsdate? 

IMG_2672[1]
Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

8 Reacties

 1. 30 januari 2018 / 19:49

  Wat een stoere, maar vrouwelijke outfit! Ik ben verliefd op je rok!

 2. 30 januari 2018 / 19:16

  Ah wat een super leuke outfit! Helemaal mijn stijl, love it!

 3. 30 januari 2018 / 16:32

  Ooh, leuke outfit!
  Liefs,
  Yara

 4. 30 januari 2018 / 12:27

  Mooie outfit! Vind vooral de blouse en sieraden erg leuk 🙂

 5. 30 januari 2018 / 12:01

  Heel erg mooi! Alleen hou ik qua sieraden meer van zilver.

 6. 30 januari 2018 / 10:25

  Jaaaa wat een leuke outfit! Deze outfit zou ik ook zo dragen, helemaal mijn smaak! Ik ben sowieso gek op de kleding van My Jewellery en shop regelmatig een nieuw rokje of jurkje!

 7. 30 januari 2018 / 09:56

  Jaa zeker! hele leuke outfit, de blouse vind ik heel tof!

 8. 30 januari 2018 / 09:24

  Wat een onwijs leuk rokje!