fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Mijn 5 best gelezen artikelen van Januari 2018

Mijn 5 best gelezen artikelen van Januari 2018

Voor de eerste keer in 2018 is het weer eens tijd voor ‘mijn 5 best gelezen’. Automatisch betekent dat natuurlijk dat het Mijn 5 best gelezen artikelen van Januari 2018 zijn. Artikelen waar ik stuk voor stuk trots op ben en dat maakt het voor mij extra leuk!

Zo combineer je een Sweater Dress

Ah dit is een artikel waar ik echt 100% achter sta. Sowieso draag ik de laatste tijd mega vaak een Sweater Dress en het artikel Zo combineer je een Sweater Dress past dan ook echt helemaal bij me. Ik vind het super leuk om nu te zien dat dit artikel tot dit lijstje behoort aangezien ik dit soort artikelen niet super vaak plaats op mijn blog. Tijd om dat meer te doen dus!

Beautyfavorieten 2017

Jep! Aan het begin van ieder nieuw jaar plaats ik een artikel met mijn Beautyfavorieten van het jaar daarvoor. In de eerste week van januari was het dus tijd voor Beautyfavorieten 2017. In dit artikel laat ik mijn grootste beautyfavorieten zien van 2017. Stiekem had ik al wel verwacht dat dit artikel goed gelezen zou worden. Het is zelf namelijk ook een artikel dat ik mega tof vind om te lezen bij andere bloggers.

Mijn 5 best gelezen artikelen van Januari 2018

OOTD Perfect Valentine Date

Wow! Deze had ik dan stiekem weer niet aan zien komen. Dit artikel stond namelijk pas gisterenochtend online. Mega leuk om te zien dat het artikel massaal is gelezen en gewoon linea recta in deze lijst is beland. De outfit in het artikel OOTD Perfect Valentine Date is, zoals mijn vriend zou zeggen, een echte ‘Linnie Outfit’ haha en naar mijn mening dus een hele leuke outfit voor een Valentijnsdate.

Zo ziet mijn fulltime blogdag eruit

Zo ziet mijn fulltime blogdag eruit

Precies een week geleden bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn om eens te beschrijven hoe mijn fulltime blogdag eruit ziet. Dit is namelijk steevast op woensdag en ik heb hierin nogal mijn vaste ritueeltje. Ik kreeg er heel veel leuke reacties op. Heb jij mijn ‘Zo ziet mijn fulltime blogdag eruit‘ nog niet gelezen, doe dat dan zeker even!

Valentijnsdag gift guide voor hem & haar

Valentijns Gift Guide voor hem & haar

Met Valentijn op komst kan natuurlijk een Gift Guide niet ontbreken. Kleine dingetjes en gebaren, zoals bijvoorbeeld koken voor je liefde, zijn natuurlijk leuk maar een cadeautje is natuurlijk ook altijd leuk. Daarom maakte ik een Valentijns Gift Guide voor hem & haar en ik hoop dat ik een aantal van jullie op leuke ideeën heb kunnen brengen.

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van januari 2018. Herinner jij je nog een artikel van de afgelopen maand wat je super leuk vond om te lezen? Ik ben heel benieuwd! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

 1. 1 februari 2018 / 11:39

  Lijkt me leuk om te zien en zo op een rijtje te zetten welke artikelen het meest gelezen worden voor jezelf! Bij mij scheelt dat ook wel veel.

 2. 1 februari 2018 / 11:13

  Leuk om te zien wat het goed doet op je blog. Die sweaterdress post kende ik nog niet.

 3. 31 januari 2018 / 16:57

  Ooh wat leuk om te lezen! Er zitten ook een aantal artikelen tussen die ik erg leuk vond.
  Liefs,
  Yara