fbpx
150   240
151   262
124   274
123   324
120   251

Zo ziet mijn fulltime blogdag eruit

Zo ziet mijn fulltime blogdag eruit

Eén volle dag in de week besteed ik aan mijn blog. Natuurlijk doe ik de rest van de week ook nog genoeg aan mijn blog. Het leek me leuk om eens een fotoverslag te maken over deze fulltime blogdag. Zo ziet mijn fulltime blogdag eruit. Lees je mee?

Zo ziet mijn fulltime blogdag eruit

Mijn fulltime blogdag is woensdag. Vandaag laat ik je zien hoe deze dag er voor mij uit ziet!

Zo ziet mijn fulltime blogdag eruit

Ik gun mijzelf altijd wel een lekkere nachtrust zodat ik uitgerust aan de slag kan. Mijn wekker staat dan ook om 09:00 uur al komt het weleens voor dat ik er of eerder uit ben of later. Ik trek lekker een huispakkie aan, zet ik een kop latte macchiato en ontbijt ik. Tijdens mijn ontbijt zit ik eigenlijk altijd al direct achter mijn laptop om andere blogs te lezen.

Wat vind je van de fotolijst die wij bij de eettafel hebben hangen? Ik ben er nog iedere dag zo mega blij mee! 

Zo ziet mijn fulltime blogdag eruit

Hierna ga ik eigenlijk gelijk aan de slag met het maken van productfoto’s. Sinds ik in april 2017 ben gaan samenwonen met mijn vriend hebben wij 1 slaapkamer omgetoverd tot kantoor/blogkamer. Hierin kan ik al mijn producten goed ordenen en het licht is er perfect voor mijn foto’s. Echt zo heerlijk om hier te werken! Voor het raam staat een groot bureau met aan beide kanten ladekasten waar ik mijn make-up stash in heb zitten. In de grote Ikeakast heb ik allemaal manden staan met daarin ‘productcategorieën’. De ene mand zit bijvoorbeeld vol met shampoo, de andere met huidverzorging etc. We zeggen weleens voor de grap: ‘Even shoppen bij het Kruidvat’, haha!

Zo ziet mijn fulltime blogdag eruit

Het gezellige is dat mijn moeder op woensdagmiddag ook vrij is. Aangezien ik tijdens het maken van de productfoto’s meestal toch helemaal opgedoft ben maken we op woensdagmiddag vaak outfitfoto’s. Ja, bijna alle foto’s in de OOTD artikelen zijn gemaakt door mijn lieve mama! Dit is dan meestal tijdens lunchtijd dus negen van de tien keer gaan we daarna lekker lunchen samen.

Zo ziet mijn fulltime blogdag eruit

Na het lunchen doe ik snel boodschappen omdat ik op woensdag altijd erg uitgebreid kook. Ik ben toch na het lunchen weer heel de middag thuis dus bijvoorbeeld een stoofschotel die 3 uur moet sudderen is dan geen enkel probleem. Bij thuiskomst zet ik het eten dan ook meteen op en kruip ik weer achter mijn laptop. Tijd om de artikelen te typen bij de foto’s die ik eerder die dag heb gemaakt. Ik schrijf er zo veel mogelijk zodat ik lekker vooruit werk en ik sowieso in het weekend niets aan mijn blog hoef te doen.

Zo ziet mijn fulltime blogdag eruit

Zodra mijn vriend thuis komt is het tijd probeer ik te stoppen met bloggen en is het tijd om te eten. Ja, zoals gezegd, uitgebreid. Dus een voor-, hoofd- en nagerecht! Lekker lang tafelen dus, heerlijk! Hierna ruimen we af, steek ik lekker de kaarsjes aan en plof ik op de bank. Time to chill! Samen met onze kat Sjakie, die stiekem de TV maar al te leuk vindt! Wij hebben een prachtig, donkerbruin lederen bankstel. Mocht je hier nog naar op zoek zijn? Bij HomingXL is een leren bankstel direct leverbaar.

En.. dan zit mijn fulltime blogdagje er eigenlijk wel weer op. Ik probeer toch wel tussen 09:00 en 17:00 uur zo productief mogelijk te zijn. De ene keer lukt dat uiteraard beter dan de andere keer. Soms zit ik zo lekker in ‘de flow’ en vol inspiratie dat ik de hele week vooruit kan werken en de andere keer is dat gewoon niet zo en zit ik bijna elke avond nog artikelen te typen. Ach, gelukkig is het beide geen straf. Ik blog nu bijna 3 jaar en sinds dag 1 staat er al iedere werkdag om 06:00 uur netjes een artikel online. Het is echt mijn hobby waar ik met heel veel plezier aan werk!

Zo ziet mijn fulltime blogdag eruit! Hoe blog jij het liefst?

IMG_2672[1]
Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

21 Reacties

 1. 30 januari 2018 / 17:55

  Leuk om te lezen! Mijn blogdag is op vrijdag en dan zit ik in mijn blogkamertje.

 2. 30 januari 2018 / 11:15

  Heel inspirerend vind ik dit! Ik heb om de week één dag vrij en probeer die ook aan mijn blog te besteden maar merk dat ik vaak gauw nog even naar de stad ga, ga sporten, in huis dingetjes ga doen en dat is eigenlijk zonde. Toevallig ben ik morgen vrij, dus ik ga meteen proberen er een hele productieve dag van te maken!

 3. 29 januari 2018 / 17:46

  Ooh super leuk om zo mee te kunnen kijken in jouw blogdag. Ik blog meestal in het weekend of op woensdagnamiddag.

 4. 29 januari 2018 / 11:40

  Leuk om te lezen hoe andere bloggers dat doen. Ik blog nog niet zo lang en ik heb ook geen vaste blogdag, hoewel ik weet dat dat wel best handig is. Ik vind het soms wel moeilijk om productief te zijn op de dagen dat ik er wel vrij voor neem. Ik wil er nog wel een goede weg in vinden. Maar hoe ga je om met dipjes op je blogdag? Hoe spoor je jezelf aan om toch te gaan werken?

 5. 29 januari 2018 / 10:55

  Leuk om mee te kijken in jouw leven en jouw blog leven ook! Ik blog ook vaak in het weekend. Ik denk best veel bloggers 🙂

 6. 29 januari 2018 / 10:41

  Knap dat je zo gestructureerd bent! Iedere dag een artikel is niet niks. Leuk om zo een kijkje te kunnen nemen in je blogdag!

 7. 28 januari 2018 / 13:54

  Kei leuk om te zien. Echt zalig dat je een kantoorruimte hebt in je huis waar je aan je blog kan werken!

 8. 26 januari 2018 / 17:52

  Wat leuk dat je mama je foto’s trekt. Dat zal ze wel leuk vinden. En ook leuk dat je een blogkamer hebt, dat is iets dat ik ook zou willen later.
  Je kat is zo een cutie! De mijne kijken ook mee naar TV.

  Het schrijven van mijn blogs hangt af van de inspiratie en het aantal recepten of productreviews ik kan delen. Soms heb ik deze niet en dan schrijf ik een iets persoonlijkere blogpost. Heb ook geen vaste blogdag, maar probeer er wel zoveel mogelijk tijd in te steken.

 9. 26 januari 2018 / 11:29

  Wat een heerlijke dag lijkt me dat zo. Leuk dat je moeder de foto’s maakt en dat jullie dan lekker saampjes gaan lunchen. Ik wil ook zo’n blog dag..! groetjes

 10. 26 januari 2018 / 10:59

  Heel fijn dan kan je lekker concentreren alleen voor de blog. Heerlijk toch

 11. 26 januari 2018 / 10:55

  Wat leuk om te lezen! Zelf doe ik het meeste werk voor mijn blog in het weekend. Alleen als ik in de week tijd vrij heb, gebeurt dit op een weekdag.
  Liefs,
  Yara

 12. 25 januari 2018 / 19:54

  Leuk om de indeling van jouw blogdagje te zien. Wou dat ik ook zo’n dag had. Mijn foto’s maak ik in het weekend dus altijd hopen dat het goed weer is

 13. 25 januari 2018 / 16:34

  Wat fijn dat je zo lekker een hele dag in de week met bloggen bezig kan zijn! En dat je moeder helpt met foto’s: gezellig en handig! Helaas hier geen volle blogdagen met twee kleine kids in huis en een parttime baan dus ik doe alles tussendoor…

 14. 25 januari 2018 / 15:50

  Wat leuk dat je een kijkje geeft in je blogdag. Ook heel fijn dat je een hele avond midden in de week kan vrij maken voor quality time met je vriend. Liefs!

 15. 25 januari 2018 / 11:38

  Echt tof dat je fulltime aan de slag kunt met je blog! Hier in België is dat eerder iets zeldzaam.. Misschien zijn de Belgische bedrijven eerder wat ouderwets?

 16. 25 januari 2018 / 11:22

  Wat een superleuk artikel! Door mijn studie heb ik bijna nooit een fulltime blogdag, maar het lijkt me wel heerlijk. Wat leuk ook om met je moeder outfitfoto’s te maken dan! Malou x

 17. 25 januari 2018 / 11:00

  Als ik een vaste blogdag inschakel, heb ik vrij weinig inspiratie. Soms komt het bloggen op om 11u ’s avonds en dan typ ik veel na elkaar. 🙂

 18. 25 januari 2018 / 10:34

  Leuk om een inkijkje te krijgen in je blogdag! Wat grappig dat je kat tv kijkt haha.

 19. 25 januari 2018 / 10:30

  Wat gezellig dat je moeder de foto’s maakt! Dat klinkt zo leuk.

 20. 25 januari 2018 / 09:13

  Zo, tof om bij je binnen te kunnen kijken! Ik heb zelf geen vaste blogdag, maar blog wanneer het mij uitkomt. Meestal is dat gewoon ’s avonds, soms tijdens de lunchpauze op kantoor. Blogfoto’s maak ik in het weekend. In de zomer kan dat ook na m’n werk, maar nu het zo donker is, heb ik dan geen licht meer… Trouwens, schattig hoe Sjakie zo tv aan het kijken is! ♥