fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Etos Friends Trend Tasting Dinner

Etos Friends Trend Tasting Dinner

Op 28 november ontving ik in mijn mailbox een uitnodiging van Etos voor het Etos Friends Trend Tasting Dinner. Wow! Daar wilde ik absoluut bij zijn. Afgelopen vrijdag was het zover en in dit verslag vertel ik je er alles over en laat ik je wat leuke sfeerimpressies zien!  Etos Friends Trend Tasting Dinner

Al heel de week had ik zin in vrijdagavond, al kreeg ik vrijdagochtend een lichte twijfel of ik wel moest gaan. Heel de dag op het nieuws kwam dat het slecht weer werd, ijzel en sneeuw en dat de wegen glad zouden zijn. Tsja en ik was van plan om met de auto te gaan en Amsterdam is voor mij toch wel langer dan een uur rijden.

Etos Friends Trend Tasting Dinner

In de middag besloot ik toch te gaan. Wellicht zou het wel meevallen, we zien het wel! Ik sprak af met Kimberley van kimmetjekims en met Svenja van lovinglifeiseasy. Zij komen uit het noorden van het land en zouden met de trein naar Amsterdam komen. Aangezien ik toch met de auto was pikte ik hen op op Centraal Station en daarna was het tijd om naar de locatie te gaan.

Etos Friends Trend Tasting Dinner

Villa Nicola

Het event vond plaats bij Villa Nicola. Dit is een High End B&B in hartje Amsterdam maar deze locatie wordt ook veel gebruikt voor events. Vooral Anna Nooshin is hier geregeld te vinden. Zo is haar collectie van Hunkemöller hier geshoot en gelanceerd. Maar ook haar tweede boek is hier geshoot en de kookvideo’s met Kraantje Pappie zijn ook opgenomen in Villa Nicola. Tof en absoluut niet gek, want zodra je het pand binnenloopt is werkelijk alles prachtig!

Etos Friends Trend Tasting Dinner

Etos Friends Trend Tasting Dinner

De ontvangst was in een super gezellige ruimte met een brandende openhaard en een cocktail. Na het zien van alle andere, aanwezige influencers en een welkomstwoordje werden twee prachtige, grote deuren opengeschoven. Hierachter bevond zich een tafel vol eten, niet in woorden uit te drukken. Het zag er werkelijk waar prachtig uit. Zoiets heb ik nog nooit gezien! Alle complimenten aan Claartje Lindhout voor het maken van deze zeer instagramproof ’tastable’. Op tafel stonden naambordjes en na het vinden van mijn bordje was het tijd om lekker aan te schuiven.

Etos Friends Trend Tasting Dinner

Wat is nou een ‘Trend Tasting Dinner?!’ Dat was voor mij ook een vraag maar, na het zelf ervaren, inmiddels een weet. Tijdens het diner werd er een trend talk en future proof workshop gegeven door trendwatcher Karlijn Boersma van het trendteam MARE. Geheel toepasselijk in dit geval over trends op het gebied van beauty en lifestyle. Hierbij werd uitgelegd hoe je dit kunt gaan gebruiken om je accounts nóg beter te maken. Een super interessante workshop!

Etos Friends Trend Tasting Dinner

Kerstcadeaus van Etos

Na het heerlijke diner en de interessante workshop babbelde we nog wat na en was het tijd om naar huis te gaan. Van Etos kregen we nog een super lieve, persoonlijke brief mee en een cadeau met daarin producten van de kerstcollectie van Etos.

Etos Friends Trend Tasting Dinner

Oeps, en toen we buitenkwamen was het gewoon wit buiten! Het het gesneeuwd en het was nat en koud buiten. Snel naar de auto, tijd om de meiden weer af te zetten op Amsterdam Centraal. Daarna kon mijn terugrit naar het zuiden beginnen. Vooral rondom Amsterdam was het echt glad op de weg. Men reed 50 km op de snelweg en de strepen van de rijbanen waren gewoon niet meer te zien! Gelukkig kwam ik uiteindelijk veilig thuis, na een hele leuke avond in Amsterdam!

Etos, bedankt voor dit fantastische Etos Friends Trend Tasting Dinner! 

IMG_2672[1]
Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

10 Reacties

 1. 12 december 2017 / 13:40

  Zag er echt super gezellig uit! En gelukkig ben je in zo’n weer nog veilig thuis geraakt!

 2. 11 december 2017 / 23:10

  Leuke foto’s! En ik vind de kerstcollectie van Etos dit jaar zo fijn .. <3

 3. 11 december 2017 / 17:10

  Dat is gezellig zeg, helaas redde ik het niet ivm werk , echt jammer!

 4. 11 december 2017 / 16:03

  Het was zo gezellig om je weer eens te zien Linds! Hebben het erg naar ons zin gehad.. 🙂

 5. 11 december 2017 / 14:43

  Oooh dat moet echt een héle leuke avond zijn geweest! Fijn dat je helemaal heelhuids bent thuisgekomen! Ik heb net ook de sneeuw en de super gladde wegen getrotseerd, gelukkig kan ik lekker thuis verder werken!

 6. 11 december 2017 / 12:18

  Dat ziet er erg gezellig uit, mooie foto’s!

 7. 11 december 2017 / 10:14

  Ziet er heel gezellig uit!

 8. 11 december 2017 / 09:39

  Wat super tof dat je uitgenodigd was! En ook leuk om zo mede bloggers te ontmoeten lijkt me! Heel tof! Dat weer is dan wel balen als je er dan zo lang over doet!

  Leuk!

 9. VWillemse
  11 december 2017 / 06:20

  Ziet er echt heel gezellig uit, jammer van het weer wel, 50 op de snelweg schiet niet op he?!