fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Paula’s Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster

Paula's Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster

Anti-Aging? Daar hoef ik mij natuurlijk nog niet helemaal mee bezig te houden met mijn 23 jaartjes jong. Maar voorkomen is beter dan genezen en een oil booster is natuurlijk altijd goed. Is de Paula’s Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster een aanwinst voor de winter?

Paula's Choice Resist Moisture Renewal Oil BoosterPaula's Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster

Paula’s Choice Moisture Renewal Oil Booster

Ik leer het merk Paula’s Choice steeds beter kennen en ik moet zeggen dat ik ook steeds enthousiaster wordt over het merk. Paula’s Choice heeft een top 5 van Winter Essentials samengesteld en daar is deze Paula’s Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster er één van. Dat klinkt veelbelovend.

Paula's Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster

Deze Paula’s Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster zit ik een grijze verpakking met leuke grafische print. Op de verpakking staat duidelijk de productnaam vermeld en op de achterkant vind je de gebruiksaanwijzing en ingrediëntenlijst terug. Een prima verpakking, simpel maar duidelijk!

Voedt en verzacht de zeer droge, rode, strak aanvoelende huid

Paula's Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster

De olie booster zit in een witte flacon waarbij het pipetje apart wordt geleverd. Je draait simpelweg de dop eraf en het pipetje erop en you’re good to go. Top, want ik vind zelf altijd een pipetje heel fijn werken met een olie!

Ingrediënten

De belangrijkste ingrediënten zijn zonnebloem-, teunisbloem- en jojoba olie. Deze ingrediënten zorgen alle drie voor dat de huid wordt hersteld, gevoegd, verzacht en gekalmeerd. Hiernaast zitten er ook oliën in zoals zonnebloem-, cranberry- en abrikozenolie. Deze booster zit dus boordevol natuurlijke oliën.

Paula's Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster

Gebruik

Je kunt deze olie eigenlijk de hele dag door gebruiken, dus zowel ’s ochtends als ’s avonds. Dit moet je wel doen nadat je je huid goed hebt gereinigd. Daarnaast kun je de olie mengen door een serum of dag- en nachtcrème of direct op de huid aanbrengen.

Paula's Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster

Soms kan je huid wel wat extra’s gebruiken

Ik heb de Paula’s Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster gebruikt als extra tussenstapje in mijn avondroutine. Na het goed reinigen van mijn gezicht breng ik de booster aan en vervolgens mijn nachtcrème. Iets wat mijn huid zeker kan gebruiken in de winter.

Paula's Choice Resist Moisture Renewal Oil BoosterPaula's Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster

Conclusie

Heerlijk, zo’n gezichtsolie! Ik merk dat de Paula’s Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster mijn huid echt goed doet. Net dat extra stapje in mijn avondroutine zorgt ervoor dat mijn huid net wat meer gehydrateerd aanvoelt en een stuk minder droog en trekkerig. Ik heb hier normaliter geen last van maar in de winter zo nu en dan wel dus deze booster komt voor mij als geroepen!!

Deze Paula’s Choice Resist Moisture Renewal Oil Booster bevat 20ml., kost € 36,- en is te koop in de webshop van Paula’s Choice.

Verzorg jij je huid goed of kan het beter? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 23 november 2017 / 15:05

  Ik gebruik eigenlijk alleen nog natuurlijke producten, maar Paula’s Choice heeft gelukkig ook veel vegan opties, dat vind ik zo top!

 2. 22 november 2017 / 18:01

  Ik heb in de winter ook vaak last van een droge huid. Misschien is het toch tijd om eens een gezichtsolie te gebruiken.
  Liefs,
  Yara

 3. 22 november 2017 / 14:33

  Oehh dit klinkt super fijn! Ik zweer sowieso bij de producten van Paula’s Choice, dus dit lijkt me een hele fijne aanvulling! Heb de laatste tijd best wel een droog huidje dus dan is zo’n olie natuurlijk ideaal! 🙂

 4. 22 november 2017 / 11:37

  Ah ik ben echt dol op olies en werd daarom alleen al blij van het potje haha

 5. 22 november 2017 / 06:19

  Ik ben gek op dit soort olies, deze klinkt dan ook weer erg fijn.