fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

My Family Cook Book

My Family Cook BookEen leeg kookboek.. Wat doe je daar in godsnaam mee? Nou eigenlijk heel veel, namelijk het creëren van je eigen kookboek. Hoe leuk is dat? Ik laat je in dit artikel het My Family Cook Book zien. Wordt dit een item voor jou kerst wishlist?

My Family Cook Book

My Family Cook Book

Wow! Een boekreview, hoe verrassend op mijn blog is dat? Volgens mij staan er tussen al mijn artikelen op mijn blog 2 boekreviews en daar houd het eigenlijk wel mee op. De hoogste tijd voor een nieuwe review van een boek dus!

My Family Cook Book

Om het ‘echte’ boek zit een kartonnen witte hoes waarop het boek wordt toegelicht. Het boek is van het merk SUCKUK en de kaft is rood en van stof. Het ziet er heel chique, clean en netjes uit.

My Family Cook Book

Inhoud My Family Cook Book

De eerste pagina’s zijn pagina’s zoals index, cooking times, family hall en notes. Het is echt een ‘familie kookboek’ dus eigenlijk is het bedoeld voor gezinnen die allemaal koken lekker vinden en zo verzamel je dus de lekkerste familierecepten in één kookboek.

In totaal kun je meer dan 80 recepten kwijt in dit boek en op iedere bladzijde kun je informatie kwijt zoals de moeilijkheidsgraad, de bereidingstijd, ingrediënten, hints, reviews en een foto van het recept. Tè leuk toch?

De receptenpagina’s worden opgedeeld in drie verschillende ’tussenhoofdstukjes’ en ik heb deze opgedeeld in voorgerechten, hoofdgerechten en na- en bijgerechten.

Conclusie

Tsja.. ik houd van koken en zoek mijn recepten letterlijk overal. De meeste recepten vind ik op internet en vergeet ik op te slaan waardoor ik ze vervolgens weer kwijt raak.  Ik ben nu van plan om alle recepten die in de smaak vallen direct op te schrijven in dit My Family Cook Book. Zo verzamel ik allemaal heerlijke recepten bij elkaar en heb ik uiteindelijk een fantastisch kookboek! Hoe ideaal?

Op mijn instagram (@lindseybeljaars) maakte ik een poll aan met de vraag ‘Recepten delen op mijn blog?’ er is massaal YAAAHS op gereageerd dus vanaf nu kunnen jullie recepten gaan verwachten op mijn blog!

Kerstcadeau

Kookt je moeder, vader, (schoon)broer of zus graag? Dan denk ik dat dit echt een top kerstcadeau is! Naast dit super leuke kookboek heeft Radbag nog veel meer toffe kerstcadeaus in verschillende categorieën, zoals lifestyle, travel, decoratie, wonen, technologie, en simpelweg fun. Absoluut de geschikte webshop om de perfecte cadeaus voor onder de kerstboom te scoren.

Dit ‘My Family Cook Book’ kost 29,95 en is te koop bij Radbag. 

Zou jij dit leuk kookboek vinden om te hebben? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. 16 november 2017 / 14:53

  Super leuk! Ik heb zelf een kookmap met allemaal recepten die ik lekker vind 🙂

 2. 16 november 2017 / 12:25

  Wauw, dat ziet er leuk uit! Ik ben zelf ook helemaal dol op koken, dus dit is echt iets voor mij.
  Liefs,
  Yara

 3. 16 november 2017 / 10:06

  Super leuk dit!