fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Bioré Diepe Porie Cleanser met Houtskool

Bioré Diepe Porie Cleanser met Houtskool

I Love Bioré! Een diepe porie cleanser, dat klinkt al vrij goed toch? De laatste tijd ben ik helemaal ‘in to’ de skincare en wordt mijn routine steeds uitgebreider. Zeker nu in een cleansing brush heb vind ik cleansers erg fijn om te gebruiken. Vandaag review ik de Bioré Diepe Porie Cleanser met Houtskool.

Bioré Diepe Porie Cleanser met Houtskool

Bioré Diepe Porie Cleanser met Houtskool

Deze Bioré Diepe Porie Cleanser met Houtskool is niet het eerste product dat ik test uit de Bioré ‘houtskool’ lijn. Ik reviewde eerder namelijk het Bioré Zelfverwarmend 1 minute masker met houtskool en de Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool. Beide producten waar ik erg lovend over ben en die ik nog steeds erg graag gebruik!

Bioré Diepe Porie Cleanser met Houtskool
De verpakking is zoals ik hem had verwacht van het merk Bioré. De cleanser zit in een handige pompflacon met vooral veel zwart, donkerblauw en appeltjesgroen in de vormgeving. Op de achterkant vind je een zwarte sticker met witte tekst waarin extra productinformatie staat. Hoe je hem moet gebruiken, hoe vaak je hem mag gebruiken en welke ingrediënten erin zitten etc.

Bioré Diepe Porie Cleanser met Houtskool

Belofte van Bioré
Is je huid van slag? Maak kennis met houtskool. Het geheime wapen van de Bioré® huidverzorgingsexperts. Deze innovatieve zwarte reiniger die wit schuimt, neemt 2x meer vuil en onzuiverheden op dan een standaard cleanser. Deze cleanser met de Skin Purifying Technology laat al resultaten zien na één keer gebruik! Hij verwijdert en neemt 2x meer vuil en onzuiverheden op dan een standaard cleanser. 

Bioré Diepe Porie Cleanser met Houtskool

Ingrediëntenlijst: WATER, GLYCERIN, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SORBITOL, LAURETH-¬‐4 CARBOXYLIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ACRYLATES/C10-¬‐30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, METHYLPARABEN, FRAGRANCE, SODIUM HYDROXIDE, MENTHOL, POLYQUATERNIUM-¬‐39, DISODIUM EDTA, PROPYLPARABEN, CHARCOAL POWDER, MANNITOL, CELLULOSE, IRON OXIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, METHYLISOTHIAZOLINONE, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE

Bioré Diepe Porie Cleanser met Houtskool

Gebruik

Volgens Bioré moet je deze cleanser voor het beste resultaat elke dag gebruiken. Maak je gezicht nat, pomp de cleanser in je handen en laat het schuimen. Masseer over je hele gezicht en spoel vervolgens goed af. Waarschuwing: Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen met overvloedig water afspoelen.

Bioré Diepe Porie Cleanser met Houtskool
Uiteraard heb ik de beschrijving zoals hierboven netjes opgevolgd. Ik heb echter wel mijn Babor Silicone Cleansing Brush gebruikt om mijn huid extra goed te reinigen. De Bioré Diepe Porie Cleanser met Houtskool gaat heel lichtjes schuimen en verandert in een soort grijs schuim. Het voelt heel erg lekker aan en door de menthol in de cleanser voelt het ook nog eens heerlijk fris aan!

Bioré Diepe Porie Cleanser met HoutskoolBioré Diepe Porie Cleanser met Houtskool

Conclusie

Yes! Weer een pareltje van Bioré ontdekt! Die houtskool lijn blijkt voor mij gewoon echt een match made in heaven! Na gebruik voelt mijn huid zo zacht, verfrist, verzorgt en schoon aan. Heerlijk! Tsja.. ik kan niet anders zeggen. Ga even naar de drogisterij en test het zelf uit!

Deze Bioré Diepe Porie Cleanser met Houtskool bevat 200ml., kost € 8,99 en is te koop bij de drogisterijen zoals DA, Kruidvat en Etos.

Gebruik jij iedere dag een cleanser? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 5 juli 2017 / 19:33

    Oh, nu ben ik toch ook wel heel erg benieuwd! Voor die prijs is het zeker het proberen waard.