fbpx
76   152
45   175
30   67
68   137
25   272

Ik ben weer helemaal terug!


Waar de meeste misschien begin september weer begonnen met werk en school was dat voor mij de periode waar mijn vakantie aanbrak. Tijd om samen met mijn vriend een prachtige rondreis te gaan maken door Thailand. Helaas zijn we inmiddels alweer thuis. Ik ben weer helemaal terug! Toch lag mijn uploadschema qua blog een beetje in de war. What happend? 

Ik ben weer helemaal terug!

Eenmaal thuisgekomen van een prachtige rondreis door Thailand kon het nagenieten beginnen. Althans.. dat hoopte ik. Niets bleek minder waar, ik werd echt ontzettend ziek! Misselijkheid en buikpijn met als gevolg dat ik alleen maar boven de wc hing. 2 dagen lang niets gegeven, ja het was alles behalve een feest.

Ik had mijn artikelen netjes ingepland tijdens de reis. Bij terugkomst stonden er geen artikelen vooruit gepland omdat ik daar simpelweg totaal geen tijd meer voor had. Sterker nog, ik was al blij dat het me was gelukt om de hele vakantie vooruit te plannen. Anyways, bij terugkomst had ik mega veel zin om aan de slag te gaan met nieuwe artikelen. Totdat ik iedere 5 minuten boven de wc hing. No more information needed.

Tsja, helaas niks aan te doen! Dat verklaart in ieder geval waarom er de afgelopen week alleen maandag, dinsdag en woensdag een artikel online kwam op mijn blog. Sorry, maar het was voor mij echt even overmacht op dat moment. Ik kon gewoon niet! Tijdens mijn reis heeft overigens mijn Social Media wel compleet stilgelegen. Waarom? Dat verklaar ik in dit artikel.

Het goede nieuws: Ik ben weer helemaal terug! Vanaf nu kun je weer de oude Lindsey verwachten. Oftewel: iedere werkdag netjes om 06:00 uur een artikel online en lekker actief op Social Media zoals Instagram, Snapchat en Facebook!

Good to be back!!! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

5 Reacties

 1. 25 september 2017 / 17:08

  Welkom terug! Vervelend dat je meteen na thuiskomst ziek werd… Ik was tijdens onze USA-reis ziek en lag een volledige dag én op kerstavond in bed en boven de wc. Fijn was anders.
  Trouwens, supertoffe foto bovenaan!

 2. 25 september 2017 / 16:38

  Vervelend dat je zo ziek was gelijk zeg pff!

 3. 25 september 2017 / 15:37

  Ahh wat vervelend dat je zo ziek was meis. Hopelijk voel je je nu weer beter en welkom terug!

 4. 25 september 2017 / 10:47

  Ahh dat is zo jammer!! Ik hoop dat je je nu wat beter voelt!!

 5. 25 september 2017 / 09:19

  Ahh superbalen dat je meteen bij terugkomst ziek werd! Kijk weer uit naar je artikelen!