fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Eco Masters Straightener Brush


Van nature is mijn haar stijl! Mega stijl en eigenlijk zo stijl dat eigenlijk krullen na maximaal een uur alweer zijn verdwenen. Toch zit er een groot verschil tussen mijn eigen haar of mijn haar stijl gemaakt met een stijltang. Maar, vandaag review ik iets heel nieuws. Een stijlborstel, oftewel de Eco Masters Straightener Brush die mij is toegestuurd door Weightworld. Ik ben erg benieuwd of dit net zo goed werkt als een normale stijltang.

Eco Masters Straightener Brush

Ik heb een stijlborstel al meerdere malen voorbij zien komen. Het is dus eigenlijk een borstel met keramische platen. Je borstelt dus eigenlijk gewoon je haar met deze borstel en tegelijkertijd wordt je haar extra stijl gemaakt. Klinkt als twee vliegen in één klap!

Eco Masters over de Straightener Brush
Ben jij een vrouw die graag haar haar op een makkelijke manier in model brengt? Dan is deze Eco Masters Stijlborstel een absolute musthave voor jou. Het is namelijk een innovatieve stijlborstel die jouw haren in een hand omdraai glad maakt. De speciale opzetborstel zorgt ervoor dat je haar minder wordt beschadigd. Tegelijkertijd kun jij genieten van zacht en stijl haar!

 

Alle beloftes nog even op een rijtje:

 • Geschikt voor alle haartypen
 • Platen zijn 100% keramisch
 • Stijl haar vanaf de haarwortel
 • Ergonomisch en licht
 • Na gebruik automatisch uitgeschakeld
 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Kiezen tussen Celsius en Fahrenheit
 • Ontzettend snel opgewarmd


De Eco Masters Straightener Brush bestaat uit keramische platen. De keramische warmte platen kunnen de schade aan je haar beperken en je haren tegelijkertijd glad maken. De keramische platen worden snel warm en geven je haar een gezonde en glazende uitstraling.

Gebruik

De Eco Masters Straightening Brush gebruik je op droog en gekamd haar. Door 3 seconden lang op de ‘’On / Off’’ knop te drukken zet je de brush aan en kun je de temperatuur. Binnen enkele seconde is vervolgens de brush warm en ready to use! Door je brush door je haar heel te halen maak je je haar glad en stijl. Je kunt dit het beste doen door de brush zo dicht mogelijk bij de haarwortels te houden. Nadat je haar zit zoals gewenst zet je de Eco Masters Straightener Brush uit door wederom enkele seconden op de ‘’On / Off ‘’ knop te drukken.

Conclusie

Nou, eerlijk is eerlijk, ik ben echt verrast door het resultaat. Dat zo’n borstel hetzelfde of zelfs even goed kan werken als een stijltang had ik niet verwacht maar dat is absoluut wel het geval. Ik ben enorm tevreden met het resultaat en heb ergens het gevoel dat dit een stuk minder schadelijk is voor mijn haar! Met deze borstel kan ik namelijk mijn haar stylen zonder het haar te beschadigen. Een echte aanrader voor een mooi prijsje.

De Eco Masters Straightener Brush kost € 59,95 en is te koop in de webshop van Weightworld, die vol staat met nieuwe en innovatieve producten. 

Heb jij van nature stijl of krullend haar? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. 18 september 2017 / 16:57

  Ziet er goed uit. Ik heb zelf al heel stijl haar van mijzelf

 2. 18 september 2017 / 12:36

  Klinkt goed! Ik heb ook erg stijl en zwaar haar, maar het pluist wel. Alleen vind ik het om de een of andere reden eng om een hete borstel te gebruiken? Het dient ervoor, I know, maar toch! 😀

 3. 18 september 2017 / 09:21

  Oeh, dit is wel echt wat voor mij!! Ik heb geen krullen of slag maar ik gebruik altijd de CHI tang om mijn haar glad te maken. Deze heeft wel echt een goede prijs zeg.

 4. 18 september 2017 / 09:00

  Ik was wel benieuwd eigenlijk hoe het eruit had gezien met je haar, haha! Maar ik vertrouw maar op je woorden; ik vind het echt super dat zoiets op de markt is!