fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Mijn nieuwe zilveren aanwinst!


Zilver? Ik? Tsja… dat is even anders dan ik ben gewend. Ik ben namelijk echt een persoon van de (rosé)gouden sieraden. Zelden draag ik zilver en daar gaat misschien met de komst van mijn nieuwe zilveren aanwinst toch wel verandering in komen. Ben jij benieuwd naar mijn nieuwe zilveren aanwinst? Lees nu met mij mee!


Het doosje verklapt het natuurlijk al, het is een prachtige ring! Deze kreeg ik thuisgestuurd in een super leuke verpakking om het allemaal een klein beetje feestelijk te maken. Goud inpakpapier met lintjes eromheen inclusief de sticker van de webshop Ajuweliers. Ziet er cute uit toch?


Natuurlijk kon ik niet wachten om het doosje uit te pakken. Een ring uitzoeken van een foto lijkt niet zo moeilijk maar toch ben je altijd heel erg nieuwsgierig naar ‘hoe hij dan in het echt is’! Met veel enthousiasme was het dan ook tijd om het doosje te openen. Een prima zwart plastic doosje met daarin mijn nieuwe zilveren aanwinst!

Ennnn.. dit is hij dan!!! Isn’t he pretty? Naar mijn mening is het een prachtige, subtiele ring met een super mooi steentje. Echt een klassieker en dat is juist het geen wat mij zo aansprak aan deze ring. Simpel maar toch speels, klassiek en tijdloos. Als je een beetje snapt wat ik bedoel? haha!


Hieronder tref je extra informatie over deze zilveren ring dames:

 • Materiaal: Zilver gerhodineerd
 • Afwerking: Gepolijst
 • Steensoort: Zirkonia
 • Steenkleur: Transparant
 • Slijpvorm: Briljant geslepen
 • Breedte steen: 3 mm
 • Breedte ring: 2 mm

Ik koos mijn ring in de maat 17.25 maar gelukkig wordt hij verkrijgbaar in veel verschillende maten. Een kleine tip als je van plan bent om, net zoals ik, een ring online uit te zoeken: ‘Zorg dat je goed weet wat je ringmaat is’. Het kan zijn dat je dit al weet van het eerder passen van een ring. Mocht dat niet zo zijn, loop dan gewoon de eerste beste juwelier binnen die je tegenkomt. Ik weet 100% zeker dat ze je zullen helpen zoeken naar jouw perfecte ringmaat!


Goed om te weten:
Spreekt deze ring je super aan? Heb je zoiets van: ‘Hé, dat is precies waar ik naar op zoek ben!’ Top, maar dan heb ik nog wel even wat informatie die handig is. De ring is spiksplinternieuw en te koop vanaf 1 november. Daarnaast is de prijs nog niet helemaal helder maar de verwachting is dat deze tussen de €75,- en €100,- in zal liggen. Is dit geen probleem voor jou? Schrijf dan 1 november in je agenda en shop deze prachtige ring! Oh en er komen ook andere modelletjes uit dus een kijkje nemen is sowieso de moeite waard…

Wat vind jij van mijn nieuwe zilveren aanwinst? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. 26 september 2017 / 11:28

  Wat grappig, dit ring is PRECIES hetzelfde als een ring die ik in Wenen heb gekocht 5 jaar geleden!! Het is geen verrassing dan dat ik het een hele leuke model vind 😉

 2. 26 september 2017 / 08:49

  Wat een plaatje! Ik ben gek op dit soort zilveren, minimalistische sieraden. Heel mooi! En wat handig ook dat de ring te koop is in kwart maten, daar loop ik altijd tegenaan.

 3. 26 september 2017 / 07:41

  Wat een leuke ring. Ik vind het design echt ontzettend tof.