fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Batiste Sweetie Droogshampoo

Batiste Sweetie Droogshampoo

As sweet as candy! Je denkt eigenlijk al direct aan knalroze zuurstokken, spekjes en winegums. Dat is dan ook precies hoe Batiste deze nieuwe droogshampoo heeft vormgegeven. Ben jij benieuwd naar deze Batiste Sweetie Droogshampoo? Lees dan nu mee!

Batiste Sweetie Droogshampoo

Let’s be honest! Ieder perspakketje is leuk maar zo nu en dan zitten er ‘super super’ leuke perspakketjes tussen. Batiste is een merk wat altijd meedoet in de laatste categorie. Zo heb ik al eens een hele rits met knalroze flamingo lampjes mogen ontvangen. Bij dit perspakket was mijn enthousiasme niet anders, het was weer super verzorgd. Een mooie witte box met een groot en breed roze lint eromheen met hierop ‘Batiste’. In de doos tref ik een melkflesje met hartjessnoepjes aan, een knalroze lolly en uiteraard de Batiste Sweetie Droogshampoo. Cute! Het toverde serieus een lach op mijn gezicht.

Hoe vaak was ik mijn haar?

Ik probeer mijn haar zo min mogelijk te wassen. Niet tot het vieze, vette sluikhaar toe uiteraard. Inmiddels heb ik het zo kunnen rekken dat ik mijn haar 1x per week was. Dat terwijl dit een jaar geleden absoluut om de dag was. Beetje bij beetje merkte ik dat mijn haar steeds minder vet werd en goed reageerde op minder producten zoals shampoo en conditioner. Meer volume en mijn haar voelde dikker. Score! De laatste dag voordat ik mijn haar was gebruik ik altijd droogshampoo en Batiste is daarin al een hele tijd mijn favoriete merk.


Batiste heeft veel droogshampoo’s in het assortiment. Deze hebben allemaal een andere geur en een andere vormgeving. De werking is over het algemeen wel hetzelfde en dat maakt het dus puur qua geur een kwestie van smaak. De geur van deze Batiste Sweetie Droogshampoo is een combinatie van vanille en frambozen. De vormgeving is, zoals te verwachten lekker roze. Allemaal leuke en schattige tekeningetjes. Lekker Girly!

Batiste over deze Sweetie Droogshampoo
Voeg wat zoete speelsheid aan je stijl toe met de nieuwe Batiste Sweetie. Make everyday your runway dankzij de heerlijke geur van frambozen en vanille. Deze award-winnende hair hero is de perfecte snelle oplossing voor mooi uitziend haar tussen de wasbeurten in. Batiste Sweetie geeft je de mogelijkheid om je vrouwelijk en schattig te voelen, ook als je haar even niet wil meewerken. The shortcut to great hair! 

Conclusie

Tsja.. hoe cute wil je de vormgeving hebben? Ik houd ervan en vind het ontzettend gezellig staan op mijn toilettafel. De geur is, zoals al aangegeven, een kwestie van smaak. Ik persoonlijk vind de geur heel erg lekker. Hij is zoet maar niet overweldigend. Ik vind zelf frisse, sportieve geuren ook heel erg lekker maar deze is absoluut leuk voor de afwisseling. Een simpele tip: ruik hem gewoon eventjes in de winkel en bepaal ter plekke of deze geur wel of niet iets is voor jou.

Tip: Hierboven zie je het al op de foto, maar Batiste heeft ook mini’s in het assortiment. Ideaal voor een weekendje weg bijvoorbeeld!

De Batiste Sweetie Droogshampoo kost €5,49 – te koop bij Kruidvat

Gebruik jij weleens droogshampoo? Zo ja, wat is je favoriet? 

 

Delen:

8 Reacties

 1. 28 september 2017 / 18:23

  Lijkt mij een hele fijne! De verpakking is ook zo schattig.

 2. 28 september 2017 / 15:52

  Deze variant lijkt mij echt heel lekker! Ik moet het eens gaan ruiken in de winkel 🙂 En de verpakking is zooooo schattig!!

 3. 27 september 2017 / 18:02

  Ik hou van Batiste! Ben erg nieuwsgierig naar de geur van deze.

 4. 27 september 2017 / 17:28

  Grote fan van Batiste droogshampoo, maar deze variant klinkt me toch iets te zoet .. 😉

 5. 27 september 2017 / 10:33

  Oh! Mijn haren 1x per week wassen is mijn droom haha! Ben al heel blij dat ik het door droogshampoo, om de dag kan wassen. Ben heel benieuwd naar de geur van deze!

 6. 27 september 2017 / 09:33

  Ben wel benieuwd naar deze geur! Ik gebruik Batiste af en toe als ik mijn haar heb gestijld, dan valt het vaak zo plat haha.

 7. 27 september 2017 / 08:36

  Zelf gebruik ik wel eens droogshampoo, maar nog niet heel vaak. Wat een super leuke vormgeving heeft deze en ik ben heel erg benieuwd naar de geur!

 8. 27 september 2017 / 08:17

  Oh wat goedddddd, 1 keer per week je haar wassen! Ik heb de afgelopen tijd al geminderd, maar dit lukt me niet hoor. Ja, ik heb ook wel eens Batiste gebruikt, en ik vond het resultaat erg mooi. Wel altijd even goed opletten met die witte waas. En leuk hè, om zulke pakketjes te mogen ontvangen!