fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Als ik maar 5 dingen mee mocht nemen op reis…


Niet officieel een tag maar wel een leuk lijstje om over na te denken! Zeker omdat ik nog op reis mag en eerlijk gezegd niet kan wachten. Daphne kwam met het idee en na het lezen van het artikel dacht ik eigenlijk meteen: ‘Zal ik deze eens overnemen op mijn blog?’ Bij deze! Als ik maar 5 dingen mee mocht nemen op reis…

Het lijstje wordt verdeeld in vijf categorieën, namelijk Elektronica, Kleding, Make-up, Accessoires en Verzorging. Hieronder ga ik uiteraard alle vijf de categorieën bespreken. Let’s go! 

Elektronica

Oké, deze is op zich nog wel te doen denk ik. Uiteraard neem ik, als ik echt moet kiezen uit één ding, mijn telefoon mee. Een telefoon is naar mijn mening multifunctioneel dus ideaal voor op reis. Ten eerste natuurlijk om te bellen om contact te houden met het thuisfront. Daarnaast kun je er foto’s mee maken, je Social Media bijhouden en er zelfs boeken op kwijt. Jawel, my iPhone it is!

Kleding

Are you serieus? Eén kledingstuk? Dat is gewoon echt letterlijk onmogelijk. Oké, laten we even praktisch kijken. Een jurk is in dat geval gewoon het handigste. Aangezien je liever natuurlijk ook niet half naakt wil lopen. Al zou een bikini ook prima kunnen. Je hele vakantie in bikini lopen, heerlijk toch? Oké, als ik echt moest kiezen dan ga ik denk ik toch voor de jurk! Dan wel een hele mooie, beachy zomerjurk!

Make-Up

Oke, dit vind ik dan weer best wel makkelijk. Ik draag heel vaak helemaal niets en op vakantie sowieso zo min mogelijk dus dit is all fine by me! Had je dat bij mij gedacht? In ieder geval, de twijfel ligt tussen wenkbrauwpoeder en mascara. Omdat ik van mijzelf al vrij lange wimpers heb ga ik toch voor de wenkbrauwpoeder.

Accessoires

Wederom ga ik lekker voor praktisch dus dat is op vakantie naar mijn mening sowieso een zonnebril. Ik houd ervan om in de zon te zitten maar tegen de zon inkijken vind ik echt vreselijk. Ik moet mijn ogen dan enorm knijpen en ik krijg er hoofdpijn en traanogen van. Op vakantie zonder zonnebril is voor mij echt een no go. 

Verzorging

SPF! Ja, want hoe kan ik op vakantie gaan zonder SPF? Al loop ik er bij als een behaarde aap (oké, liever niet maar toch), ik vind SPF zo ongelofelijk belangrijk. Ik kan mijzelf onmogelijk de hele dag in de brandende zon begeven zonder bescherming tegen de zon. Tsja de hele vakantie in de schaduw vind ik nou ook niet echt een optie!

Als ik maar 5 dingen mee mocht nemen op reis… dan nam ik dus dit mee
Wat zou jij meenemen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

10 Reacties

 1. 9 augustus 2017 / 16:13

  Superleuk ingevuld! <3 Gelukkig dat je niet 'echt' maar 5 dingen op vakantie hoeft te nemen, haha!

 2. 3 augustus 2017 / 21:47

  Ik zou ook mijn telefoon, wenkbrauwpoeder en zonnebrand meenemen. Echt onmisbaar die drie dingen hoor, haha. Qua kleding en accessoire weet ik het eigenlijk niet zo goed wat ik zou kiezen…

 3. 3 augustus 2017 / 12:10

  Ik zou denk ik hetzelfde kiezen. Alleen wel mascara in plaats van wenkbrauwpoeder. En afhankelijk of ik met mijn vriend op vakantie zou gaan of niet mijn camera in plaats van telefoon. Haha 😀

 4. 3 augustus 2017 / 11:20

  Ik denk dat ik niet veel afwijk van jouw keuze!

 5. 3 augustus 2017 / 11:00

  Mooi lijstje! In sommige items kan ik me volledig vinden, in andere helemaal niet. Ik draag bijvoorbeeld zelden tot nooit een zonnebril, hehe. Ik denk dat ik er binnenkort ook eens voor ga zitten! 🙂

 6. 3 augustus 2017 / 10:57

  Voor mij geld ook precies hetzelfde haha! Echte Essentials!

 7. 3 augustus 2017 / 09:51

  Wat een leuk artikel! Ik denk dat mijn lijstje niet eens zo heel veel zou verschillen.

 8. 3 augustus 2017 / 09:40

  Ik denk dat mijn lijstje er precies zo uit ziet.

 9. 3 augustus 2017 / 09:15

  Ik zou voor bijna hetzelfde gaan denk ik! Als ik mijn iPhone bij heb en iets om aan te trekken is het al snel goed. Ik draag ook amper make-up op vakantie.

 10. 3 augustus 2017 / 06:39

  Ik zou voor precies dezelfde items kiezen :-).