fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Miss Sporty Insta Glow Foundation

Miss Sporty Insta Glow Foundation
Insta Glow. Een naam waarmee Miss Sporty duidelijk inspeelt op de Social Media Hype van Instagram. Wat ze precies bedoelen met een Insta Glow Foundation? Geen idee! Maar ik vind het wel leuk en slim dat er op de hypes wordt ingespeeld. Lees je met mij mee?

Miss Sporty Insta Glow Foundation

Miss Sporty Insta Glow Foundation

Miss Sporty Insta Glow Foundation

De hele Insta Glow collectie bestaat uit een primer, vier kleuren foundation, bronzer, highlighter en een blush. Ik laat je in dit artikel de foundation zien in de kleur 003 medium. Volgens Miss Sporty heb je na het gebuik van deze foundation een flawless skin en is een Instagram Filter dus verleden tijd. We’ll see! 

Miss Sporty Insta Glow FoundationMiss Sporty Insta Glow Foundation

Miss Sporty kennen we van de speelse, vrolijke en kleurrijke verpakkingen en dat is bij deze foundation absoluut niet anders.  Deze verpakking bestaat vooral uit paarse, rode en roze tinten. Het ziet er leuk uit, niets op aan te merken. Handig ook dat de foundation in een tube zit! Op de achterkant van de tube vind je extra productinformatie en is de ingrediëntenlijst te vinden. Deze foundation is verkrijgbaar in vier kleuren;

 • 001 ivory
 • 002 light
 • 003 medium
 • 004 dark

Ik heb alle vier de kleuren opgestuurd gekregen en uiteindelijk past 003 medium het beste bij mijn huidskleur. Vandaar dat ik deze kleur review in dit artikel.

Miss Sporty over de Insta Glow Foundation
Zorg voor een stralende, frisse tint! Gebruik de Insta Glow Foundation om rode plekjes te vervagen en je huid mooi egaal te maken.

Miss Sporty Insta Glow Foundation
Goed om te weten; Deze foundation is vrij van parfum en harde alcohol en is hij dermatologisch getest, wat het tevens een fijn product maakt voor de wat gevoeligere huidjes. Hij bevat hydraterende glycerine, siliconen en beschermende vitamine E. Een prima ingrediëntenlijst!

Miss Sporty Insta Glow Foundation

Swatch

Swatch-Time! Hier zie je de foundation op de rug van mijn hand.

Miss Sporty Insta Glow Foundation
Op de foto links draag ik geen foundation en op de foto rechts wel. De foundation belooft om een neutrale dekking te geven die rode plekjes egaliseert. Pigmentvlekjes en dergelijken die je nog wel door de foundation heen. #nofilterneeded

Miss Sporty Insta Glow Foundation
In het begin dacht ik dat de foundation een mooie dekking had maar hoe meer ik hem in mijn huid probeerde te ‘buffen’, hoe minder de dekking werd. Ik bleef maar foundation opsmeren en dat is natuurlijk niet de bedoeling! Daarnaast geeft hij een enorm streperige finish en trekt hij echt in de poriën. Ik heb dit zo goed mogelijk proberen te fotograferen op de foto hierboven.

Miss Sporty Insta Glow Foundation

Conclusie

Nee.. deze foundation is voor mij gewoon echt een succes. De verpakking kan dan ‘instagram proof’ zijn, de finish op mijn gezicht is dat absoluut niet. Hij brengt ontzettend streperig aan, dekt bijna niet en gaat enorm in mijn poriën zitten. Hoe ik ook mijn best deed om de foundation mooi en egaal aan te brengen, die missie faalde. Ik heb het geprobeerd met mijn handen, met een bufferkwast en met een beautyblender. Alle drie geen succes. Mijn ervaring met deze Miss Sporty Insta Glow Foundation is niet zo positief maar ik heb ook genoeg positieve reviews gelezen van dit product. Maybe we’re just nog a match? 

De Miss Sporty Insta Glow Foundation bevat 30 ml., kost €4,99 en is o.a. te koop bij Etos. 

Welke kleur vind jij het mooist? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 4 juli 2017 / 22:16

  Hm, balen dat deze het dan niet helemaal is. Wel fijn zo een eerlijke review!

 2. 4 juli 2017 / 13:31

  Jammer dat je het niks vind. Mijn huid pakt het wel goed , op vakantie heb ik deze bijvoorbeeld veel gebruikt

 3. 4 juli 2017 / 11:16

  Ik ben er zelf helaas ook niet heel enthousiast over. De verpakking mag er wel zijn!

 4. 4 juli 2017 / 09:01

  Jammer he, ik vind hem ook niet heel super. Terwijl de dekking verder wel mooi is!

 5. 4 juli 2017 / 06:59

  Hmmmm, jammer! Ik heb laatst op een andere blog een hele enthousiaste review gelezen.. Ben benieuwd hoe ik dit product zou vinden..