fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

5 tips voor Vaderdag


Aanstaande zondag, 18 juni, is het zover! Vaderdag! Tijd om onze vaders eens goed in het zonnetje te zetten. Al vind mijn vader Vaderdag een klein beetje onzin, natuurlijk verrassen wij hem ieder jaar weer met een leuk cadeau. In dit artikel geef ik je 5 tips voor Vaderdag! Weet jij nog niet wat je zondag aan je vader kunt geven met Vaderdag? Lees dan zeker dit artikel!

5 tips voor Vaderdag

 1. Geef hem een verwenpakket
  • Al lijkt het misschien niet zo, vaders kunnen dit zeker waarderen. Geef hem eens een lekker pakket van bijvoorbeeld Rituals of een lekkere aftershave van een mooi merk. Liever low budget? Ik ontving deze week een mooi pakket met skincare for men van Etos. Ik weet zeker dat je vader daar ook heel erg blij mee gaat zijn!
 2. Velgenspray, autopoets etc.
  • Mannen en auto’s, het blijft een goede match! Misschien houd niet iedere vader hiervan maar mijn vader zeker wel. Een goede autopoets, cockpitspray, wax, velgenspray, bandenzwart etc., dit zijn allemaal producten waar ik hem zeker weten blij mee ga maken!
 3. Nieuwe blouse voor naar het werk
  • Heeft jouw vader een kantoorbaan en draagt hij dus iedere dag een nette blouse? Steek hem dan eens in het nieuw en geef hem een prachtig nieuw overhemd. Even in de kast spieken naar de maat en dan een mooi overhemd uitzoeken. Ik weet zeker dat hij dit ontzettend leuk vind. Zeker als jij hem speciaal voor hem hebt uitgekozen! Tip: kies voor strijkvrije overhemden, dan heeft mama ook nog een klein cadeau, haha!
 4. Samen op stap
  • Uiteindelijk is dit misschien nog wel het beste cadeau. Welke vader vind het nu niet heerlijk om samen met zijn zoon en/of dochter op stap te gaan? Mijn vader en ik rijden allebei motor dus ik denk dat het een leuk idee is om samen een motorritje te maken en dan onderweg even lekker ergens de lunchen samen!

Dit zijn mijn 5 tips voor Vaderdag. Wat geef jij je vader dit jaar met Vaderdag? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. 13 juni 2017 / 19:08

  Leuke tips! Mijn vader is (hobby) bierbrouwer en hij wist dit jaar wel wat spullen daarvoor te verzinnen, dus dat is makkelijk!

 2. 13 juni 2017 / 18:57

  Blousjes of iets om te bbq-en zijn altijd favorieten bij ons!

 3. 13 juni 2017 / 13:26

  Leuke tips! Een fles drank of een verrassingsontbijt doet het hier ook altijd goed.

 4. 13 juni 2017 / 08:27

  Leuk artikel! 🙂

  Liefs,
  Dascha