fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Absolute musthaves voor de zomer

Absolute musthaves voor de zomer

Het is officieel zomer! Ze voorspellen de hele week slecht weer maar ach, we houden de moed erin! De zomer komt wel weer terug in ons land. In dit artikel bespreek ik absolute musthaves voor de zomer, oftewel items die deze zomer zeker niet kunnen ontbreken!

Absolute musthaves voor de zomer

 1. Zonnebrand! 
  • Je zal misschien wel denken, dûh, lekker voor de hand liggend. En dat is het natuurlijk ook, misschien voor jou en voor mij maar niet voor iedereen. Zonnebrand wordt nog zo vaak vergeten en ik zie nog steeds mensen die zwaar verbrand zijn door de zon. Vroeger op vakantie deed ik altijd een wedstrijdje met mijn broer, ‘Wie komt er bruiner thuis?’, maar daar zou ik nu nooit meer aan beginnen. Ik besef de schade die de zon kan aanrichten en ik bescherm mij dan ook altijd goed met een zonnebrand. Voor mij dus de absolute nummer 1 musthave! Oh en vergeet de aftersun s’avonds na een dagje zonnen ook niet!
 2. Een prachtige, gouden highlighter
  • Als je huid in de zomer een stukkie bruiner is (met zonnebrand, haha!) dan vind ik een sunkissed glow echt prachtig. In de zomer draag ik dan ook snel een warme blush met een prachtige warme, gouden highlighter. Het effect daarvan vind ik echt fantastisch en perfect voor de zomer!
 3. Een stijlvolle zonnebril
  • Onmisbaar! Ten eerste in de auto. Als de zon schijnt kan ik echt niet zonder zonnebril en er ligt er dan ook altijd eentje in mijn dashboardkastje. Ten tweede natuurlijk om je outfit compleet te maken en om opvallend te loeren op het terras (whaha!) Ik heb verschillende zonnebrillen die ik afwissel en mijn favoriete merk is Ray-Ban.
 4. Een shortje met een toffe print
  • Dit shortje kwam ik tegen en ik dacht meteen: ‘Die moet ik hebben!’ Hoe schattig is deze? Ik vind de mintgroene kleur heel erg leuk en perfect voor in de zomer. Daarnaast vind ik de lengte leuk, de zakjes op de kont leuk en het riempje maakt het lookje helemaal af. Oh en vergeet niet te mega leuke watermeloentjes die in deze print staan. Te cute toch? 
 5. Facemist!
  • In de zomer draag ik erg weinig make-up. Misschien een beetje concealer, wat mascara en wenkbrauwpoeder/gel. Het smelt toch allemaal van het gezicht af dus ik neem eigenlijk al niet eens meer de moeite om het er überhaupt op te smeren. Wel gebruik ik altijd een dagcrème met SPF en vind ik het heerlijk om een facemist te gebruiken. De make-up die ik dan op hebt blijft daardoor een stuk beter zitten en het is gewoon heerlijk verkoelend. Een musthave die zeker in dit rijtje met Absolute musthaves voor de zomer thuis hoort als je het mij vraagt.

Dit zijn naar mijn mening Absolute musthaves voor de zomer. Heb jij nog een musthave om dit lijstje mee aan te vullen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

11 Reacties

 1. 27 juni 2017 / 22:57

  Zonder zonnebrand en een goede facemist ben ik inderdaad ook nergens! Maar ook met een goed boek en een felle lipstick zijn voor mij echt musthaves voor in de zomer!

 2. 27 juni 2017 / 22:14

  Naar zo’n face mist wil ik ook nog eens op zoek gaan. Dat lijkt me echt handig voor de zomer. En zonnebrand kan ik inderdaad ook niet zonder!

 3. 27 juni 2017 / 20:04

  Vooral een zonnebril, shorts, jurkjes en vooral zonnebrand is mijn must <3 Leuk artikel om te lezen. Liefs Gea

 4. 27 juni 2017 / 17:27

  Waterproof mascara in geval van zwemmen!

 5. 27 juni 2017 / 12:49

  Check en dubbel check! Je hebt inderdaad alle musthave die zeker nodig zijn voor de zomer te overleven opgenoemd! Leuk artikel!

 6. 27 juni 2017 / 12:34

  Dat broekje is ook zo cute! love it en oeh ik hou altijd van dit soort nagellakken!

 7. 27 juni 2017 / 11:43

  Top lijstje! Inderdaad onmisbare items voor op vakantie 🙂 Nu moet ik zeggen dat een goede Spotify playlist ook ect een musthave is voor het extra genieten op een zonnig strand! Liefs, Merel

 8. 27 juni 2017 / 10:44

  Ik mis een bikini in dit lijstje, hihi! Maar ja, zonnebrand, heeeel belangrijk. En vaak kom je daar pas achter als je al verbrand bent haha

 9. 27 juni 2017 / 09:25

  Check! En een lekker fel kleurtje op mijn nagels, daar word ik ook altijd blij van.

 10. 27 juni 2017 / 07:43

  Een goede setting spray, fijne zonnebrand fluïde, mijn zonnebril en een mooie lipstick heb ik wel nodig hoor!