fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Bobbi Brown Sunkissed Glow Highlighting Powder

Bobbi Brown Sunkissed Glow Highlighting Powder
Gisteren kwam er op mijn blog een artikel online met de Absolute Musthaves voor de Zomer. In dit lijstje kwam als musthave ‘een gouden highlighter’ voor, omdat ik die sunkissed glow in de zomer gewoon echt onmisbaar vind. Vandaag review ik de Bobbi Brown Sunkissed Glow Highlighting Powder. Doet deze highlighter haar naam eer aan?

Bobbi Brown Sunkissed Glow Highlighting Powder

Bobbi Brown Sunkissed Glow Highlighting Powder

Bobbi Brown Sunkissed Glow Highlighting Powder

Ik heb inmiddels al heel wat producten van Bobbi Brown gereviewed. Om te beginnen over de verpakking is dan ook misschien wel een klein beetje overbodig. Deze Bobbi Brown Sunkissed Glow Highlighting Powder zit in dezelfde verpakking als een Bobbi Brown Shimmer Brick. Een vierkante zwarte verpakking met ‘Bobbi Brown’ op de deksel, een sticker met productnaam op de achterkant en een spiegel in de verpakking zelf. De poeder zelf is overigens prachtig vormgegeven. In de poeder zit een patroon van allemaal blokken en de poeder zelf heeft een marble print. Het ziet er prachtig uit, bijna zonde om te gebruiken!!

Bobbi Brown Sunkissed Glow Highlighting PowderBobbi Brown Sunkissed Glow Highlighting Powder
Bobbi Brown Sunkissed Glow Highlighting Powder

Temptalia over deze Bobbi Brown Sunkissed Glow Highlighting Powder
Bobbi Brown Sunkissed Glow Highlighting Powder is a medium, golden bronze with warmer undertones and gold pearl and shimmer. It had semi-opaque, buildable pigmentation that applied evenly to bare skin.

Bobbi Brown Sunkissed Glow Highlighting PowderBobbi Brown Sunkissed Glow Highlighting Powder
Deze Sunkissed Glow Highlighting Powder van Bobbi Brown zit in de Peace, Love, Beach Collectie. Een prachtige collectie die perfect is voor de zomer en o.a. oogschaduwtrio’s, nagellakjes en highlighters bevat. De highlighter is in deze collectie te krijgen in 3 kleuren, namelijk Tawny Glow, Sunrise Glow en deze Sunkissed Glow.

Bobbi Brown Sunkissed Glow Highlighting Powder

Swatches

Allereerst heb ik een foto van de poeder gemaakt zonder flits (links) en met flits (rechts). Op deze twee foto’s zie je het prachtige marble printje goed en op de foto met flits zie je de gouden glow extra belicht.

Bobbi Brown Sunkissed Glow Highlighting Powder
Swatch-time! Hier zie je de Bobbi Brown Sunkissed Glow Highlighting Powder geswatched op mijn hand. Het eerste wat ik merk is dat deze poeder echt zijdezacht is, het lijkt wel een kussentje! Daarnaast valt me meteen de warmte van deze highlighter op. Echt een bronzy, gouden kleur, prachtig! De bovenste foto is gemaakt zonder flits en de onderste foto van de swatch is gemaakt met flits.

Bobbi Brown Sunkissed Glow Highlighting Powder
Ik kon niet wachten met het aanbrengen van deze highlighter! De swatch was direct veelbelovend en ik wist gewoon meteen dat dit echt iets voor mij is! Met een vlinderkwast bracht ik de poeder aan op mijn jukbeenderen en bouwde zo een prachtige glow op! Om de poeder goed tot zijn recht te laten komen heb ik ook hier weer foto’s zonder (links) en foto’s met flits (rechts).

Bobbi Brown Sunkissed Glow Highlighting PowderBobbi Brown Sunkissed Glow Highlighting PowderBobbi Brown Sunkissed Glow Highlighting Powder

Conclusie

Thank you Bobbi Brown, thanks for the most perfect ‘sunkissed glow’. Oh men, wat ben ik dol op een warme, gouden highlighter in de zomer. Zeker als mijn gezicht wat zonnestraaltjes heeft gehad vind ik dit zo ongelofelijk mooi. Naar mijn mening maakt Bobbi Brown de definitie van ‘sunkissed glow’ meer dan waard, deze highlighter is fantastisch! Echt iets voor mij! Ik voorspel dat deze highlighter mijn go-to highlighter gaat worden deze zomer. Yeeeeha, highlight on fleek!

Deze Bobbi Brown Pot Rouge Calypso Coral bevat 8 gram, kost € 49,98 en is o.a. te koop bij Douglas. Goed om te weten: Deze collectie is verkrijgbaar vanaf 1 juli ’17! Nog even een paar daagjes geduld dus! 

Ben jij ook zo fan van de Sunkissed Glow in de zomer? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Delen:

7 Reacties

 1. 1 juli 2017 / 19:10

  Wat een prachtige gouden tint! Zou ik ook wel willen x

 2. 28 juni 2017 / 21:22

  JA I love it!!!! <3

 3. 28 juni 2017 / 16:29

  Prachtig is hij! Mijn shimmer brick van Bobbi vind ik ook heel fijn 🙂

 4. 28 juni 2017 / 15:49

  Ik vind Bobbi Brown zo’n mooi merk! Prijzig, maar dan heb je wel wat!

 5. 28 juni 2017 / 11:49

  Moooi! Ik ben gek op highlighter!

 6. 28 juni 2017 / 08:57

  Heeel mooi! Wauw!

 7. 28 juni 2017 / 07:06

  Ik ben gek op goudgekleurde highlighters, vooral in deze tijd van het jaar. Dit lijkt mij dan ook een pareltje.