fbpx
77   152
45   176
30   67
68   137
25   272

Blogger Dilemma TAG


Dilemma’s, ze zijn er in alle soorten en maten. Op zoek naar een leuke TAG om in te vullen kwam ik de Blogger Dilemma TAG tegen. Tijdens het lezen van deze TAG werd ik direct enthousiast en dat ik meteen: ‘Oeh, ik zou dit antwoorden…’ bij iedere vraag. Vandaar dat ik hem besloot in te vullen! Lees je mee naar mijn dilemma’s?

Blogger Dilemma TAG

Nooit meer tekst of nooit meer foto’s op je blog?
Wat een ongelofelijk lastige vraag zeg.. Een review zonder tekst is lastig maar zonder foto’s absoluut ook. Omdat ik dol ben op schrijven kies ik toch voor ‘nooit meer foto’s op mijn blog’. Ik kan mij in tekst goed verwoorden en uitgebreid vertellen wat ik echt van iets vindt. De foto’s zijn er uiteraard voornamelijk om deze tekst te ondersteunen. Wellicht dat ik dan mijn foto’s kan droppen op een ander kanaal, zoals Instagram of Facebook?

Altijd een huilbui als je je blog bezoekt of altijd 30 minuten moeten wachten op je blog?
Pff.. het liefst allebei niet! Elke keer een huilbui is absoluut niet fijn maar 30 minuten wachten ook helemaal niet. Wat betreft computers ben ik sowieso ongeduldig… Maar, als ik echt moet kiezen dan kies ik toch wel voor het ‘altijd 30 minuten moeten wachten’. Waarom? Omdat ik denk dat daar goed op is te anticiperen. Wellicht dat je dan wat eerder je blog opent bijvoorbeeld tijdens het avondeten als je na het avond artikelen wilt typen. Moet te plannen zijn toch?

Je blog bestaat voor een groot deel uit advertenties of je kunt niet meer reageren op de reacties die je ontvangt?
Het antwoord ligt eigenlijk op de manier waarop de vraag kan worden geïnterpreteerd. Kan ik via mijn blog niet meer reageren op de comments of kan dit sowieso niet via welk kanaal dan ook? Als ik namelijk niet meer via mijn blog kan reageren dan zou ik de persoon altijd een reactie terug kunnen geven via bijvoorbeeld Facebook, Instagram of e-mail. In dat geval kies ik er dus voor dat ik niet meer kan reageren op de reacties die ik ontvang.

Geen Social Media of geen mailbox?
Deze is niet zo heel moeilijk, doe mij dan maar geen mailbox. De meeste contactpersonen met wie ik mail kan ik ook prima bereiken via mijn Social Media Kanalen, daar moet vast iets in te regelen zijn lijkt me! Twee vliegen in één klap, best een goed idee eigenlijk.

Je foto’s zijn onwijs wazig of je hebt altijd witregels tussen de zinnen op je blog.
Kom maar op met die wit regels, geen probleem! Het is vervelend lezen uiteraard maar niet onmogelijk en ik heb gewoon een gigantische hekel aan slechte foto’s op een blog. Laat staan wazige, nee dat kan naar mijn mening gewoon echt niet!

Je artikel blijft maximaal 12 uur staan op je blog of je mag maar twee uur in de week bloggen.
Hier heb ik even over na moeten denken.. Met twee uur in de week kun je namelijk echt net niks en dat is heel erg vervelend. Daarnaast zou ik het echt niet leuk vinden om maar twee uur in de week te kunnen besteden aan iets wat ik zó ongelofelijk leuk vind. Ik kies dus voor artikelen die maximaal 12 uur blijven staan op mijn blog. Een beetje meelopen in de trend van Snapchat, Instagram Stories en Facebook toch? Haha! Nee, dan toch liever artikelen online waar ik de tijd voor heb genomen en waar ik compleet achter sta dan artikelen die in twee uur in elkaar zijn geflanst.

Je mag niks persoonlijks kwijt op je blog of je layout is heel simpel en wit.
Ik ben fan van een simpele, witte lay-out dus doe mij die maar!

WordPress of Blogger houdt geen spam tegen of Bloglovin’ werkt niet.
Ik krijg op één dag zo ongelofelijk veel spam tegen en ik ben blij dat dit allemaal wordt tegengehouden. Anders was mijn blog echt één grote spamdump en kon ik de normale reacties er vast niet meer tussen vinden. Dan heb ik het nog niet eens over het feit dat je ze dan het liefst allemaal één voor één verwijderd, dat is echt letterlijk dweilen met de kraan open. Dan maar geen Bloglovin’, doei!

Je artikelen moeten altijd rijmen of je hoort alleen maar negativiteit in je hoofd als je een artikel schrijft.
Doe mij die negativiteit maar, ik denk dat ik dat wel aankan. Een artikel dat altijd moet rijmen is voor mij echt een no-go! Hoe kun je met je artikels serieus genomen worden als het lijkt alsof je een sinterklaasgedicht aan het lezen bent?

Je moet reclame maken over je blog aan iedereen die je spreekt op een dag of je moet elke dag een shirt aan met ‘Bezoek mijn blog (naam van je blog).
Hahahaha!! Eigenlijk komt het op hetzelfde neer, of ik het nu zelf zeg of mijn shirt zegt het.. hmm! Dan zeg ik het wel liever gewoon zelf in een gesprek tussen neus en lippen door. Ik draag liever gewoon elke dag iets anders, daarvoor vind ik fashion veel te interessant en leuk!

Dit waren mijn antwoorden op de Blogger Dilemma TAG. Vond jij deze TAG nou zo leuk dat je hem ook wilt overnemen op je blog, dat mag natuurlijk altijd. Laat het wel even achter in de reacties, zodat ik ook jouw antwoorden op de vragen kan lezen! Dat is wel zo leuk toch?

Als je moest kiezen: ‘Je blog of je Instagram account?’ 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. 31 mei 2017 / 15:37

  Lastige dilemma’s! Deze tag onthoud ik!
  Als ik moet kiezen, kies ik voor m’n blog, maar uhm, mag ik wel nog door Instagram klikken zónder account? Blijft toch een bron van inspiratie, hoor! Al is het natuurlijk wel moeilijker scrollen zonder eigen account, haha.

 2. 24 mei 2017 / 14:12

  Oh wat een moeilijke keuzes allemaal!

 3. 23 mei 2017 / 08:56

  Wowie, lastige dilemma’s, haha! Lijkt mij wel een uitdaging hoor, artikelen die rijmen 😛

 4. 23 mei 2017 / 06:09

  Wat een grappige tag en onmogelijke dilemma’s. Ik kies voor mijn blog, hoewel ik Instagram erg leuk vind hoor. Mijn blog vind ik toch echt een stuk leuker :-)!