fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Calvin Klein Eternity Summer

Calvin Klein Eternity Summer

Oh heerlijk, die lente! De zomergeuren vliegen me om de oren en ik test en review ze maar al te graag! Vandaag is het de beurt aan de Calvin Klein Eternity Summer. Eternity, een van de bekendste geuren van Calvin Klein die nu dus op de markt komt met een summer variant. Ik ben razend benieuwd. Jij ook? Lees gezellig mee!

Calvin Klein Eternity Summer

Calvin Klein Eternity Summer

Calvin Klein Eternity Summer

SUMMER! Dat is echt wat deze flacons van de Calvin Klein Eternity Summer lijn uitstralen. Je denkt meteen aan de zomer en inderdaad aan de woestijn. Het geel (zand) verloopt mooi ‘ombre’ naar blauw (lucht). Heel erg mooi gedaan, als een soort zonsondergang. Deze uitstraling heeft zowel de verpakking als de flacon zelf. Ik vind het er heel mooi, luxe en fris uitzien. Echt een zomervibe! Het is een limited edition en er is een Eau de Toilette versie voor zowel vrouwen als mannen. Beide review ik in dit artikel, met de mening van mijn vriend erbij!

Calvin Klein Eternity Summer
Calvin Klein Eternity Summer

Calvin Klein over Eternity Summer
Eternity Summer van Calvin Klein belichaamt de sereniteit die een liefdespaar midden in de woestijn ervaart; ze voelen slechts de warmte van de hete zon die hun huid heeft opgenomen, vermengd met de koel-frisse lucht bij het vallen van de nacht, terwijl ze naar de zonsondergang kijken.

Calvin Klein Eternity Summer

Eternity Summer Calvin Klein for Women

Calvin Klein noemt de geur ‘een frisse en vrouwelijke geur met een verleidelijke aantrekkingskracht’. Ik moet zeggen, ik kan me in deze omschrijving echt goed vinden. Het is een frisse, bloemige geur die je meteen aan de zomer doet denken. Dat maakt het opspuiten van deze geur eigenlijk alleen maar leuker!

Topnoten: steranijs, bergamot, woestijnroos
Hartnoten: osmanthus, waterakkoord, saffraan
Basisnoten:  olibanum, sandelhout, huidmusk

Calvin Klein Eternity Summer

Eternity Summer Calvin Klein for Men

Calvin Klein noemt de geur ‘sensueel, puur en opwindend’. Tsja, altijd goed toch, bij een geur voor een man? Ik rook deze geur en ik had meteen zoiets van: ‘Ik denk dat mijn vriend hem wel heel erg lekker gaat vinden’. En niets was minder waar. Het is een heerlijke, zomerse geur voor mannen, echt een aanrader. Stiekem vond mijn broer hem ook wel heel erg lekker!

Topnoten: bergamotolie, woestijnalie, gember
Hartnoten: viooltjesblad, sambacjasmijn, kokoswater
Basisnoten:  sandelhout, vetiverolie, ziltige musk

Calvin Klein Eternity SummerCalvin Klein Eternity Summer

Conclusie

Calvin Klein heeft voor deze zomer twee top limited editions ontwikkeld. De verpakking in combinatie met de geur, het klopt gewoon! Zowel de vrouwen- als mannen variant is heerlijk fris en zomers en vallen bij mij en mijn vriend absoluut in de smaak! Het zijn beide Eau de Toilettes maar ze blijven echt goed hangen. Het is zeker niet zo dat je ze bijvoorbeeld na 2 uur alweer bij moet spuiten. Al bij al, dus echt een aanrader voor de aankomende zomer! Ga de geuren zeker even ruiken als je in de buurt van een parfumerie bent.

Calvin Klein Eternity Summer bevat 100ml. De ‘For Women’ kost € 54,95 en de ‘For Men’ kost € 49,95. Ze zijn onder andere te koop bij Douglas en de ICI Paris XL.

Heb jij al een ‘go-to’ parfum voor de lente/zomer? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

10 Reacties

 1. 9 april 2017 / 10:08

  Oeh la la, wat een prachtige flacon! Beiden trouwens ๐Ÿ˜‰ De geur lijkt me heerlijk zomers!

 2. 7 april 2017 / 13:49

  Ik vind hem echt heerlijk en de verpakking is zo fleurig!

 3. Varenka
  6 april 2017 / 21:31

  Ik vind de geur accorden van het mannen parfum lekkerder klinken als de vrouwlijke variant. Maar als je ze ruikt is het vaak toch anders dan dat je het zo leest.
  Ik haal elk jaar weer een summer Eternity in huis en ben dan ook benieuwd naar deze versie.

 4. 6 april 2017 / 21:29

  Oeh ik ben erg benieuwd! Mijn vriend houdt ook van frissere geuren. Mooie foto’s erbij!

 5. 6 april 2017 / 15:21

  Heb ze ook, ze zijn allebei erg lekker moet ik zeggen ๐Ÿ™‚ Dus mijn vriend ook weer blij hihi. Mijn go-to parfum voor deze zomer is tรณch niet deze, maar dan eerder de Jil Sander SUNpop.

 6. 6 april 2017 / 11:11

  Hij lijkt me echt heerlijk! Vooral die zomers noot erin, klinkt goed. En de verpakking; ook al zo mooi!

 7. 6 april 2017 / 10:39

  Ik ben enorm benieuwd naar deze geur!

 8. 6 april 2017 / 07:27

  De parfum lijkt me echt heerlijk!

 9. 6 april 2017 / 06:08

  Dit lijkt mij nou echt een lekker geurtje voor het voorjaar en de zomer.

 10. 6 april 2017 / 06:08

  Dit lijkt mij nou echt een lekker geurtje voor het voorjaar en de zomer.