fbpx
34   38
66   137
134   246
53   207
33   82

Tijd voor een nieuwe bikini

Tijd voor een nieuwe bikini
Bikini’s, ik vind het lastig. Ik ben hierin namelijk echt mega kieskeurig! De zomer zit eraan te komen en dat bekent natuurlijk dat het tijd voor een nieuwe bikini is. Ik heb er inmiddels eentje uitgekozen. Ben jij benieuwd naar mijn nieuwe bikini? Lees dan verder!

Tijd voor een nieuwe bikini

Tijd voor een nieuwe bikini

Zoals ik al zei, ik ben nogal lastig wat betreft bikini’s. Ik zie altijd hele toffe bikini’s, met allerlei aparte bandjes en highwaisted etc. Echt allemaal heel erg tof maar toch iets waar ik zelf nooit voor kies. Waarom niet? Omdat ik echt altijd kijk naar ‘waar wordt ik bruin’. Als ik een kleurtje wil dan wil ik gewoon niet overal witte strepen over mijn lijf, haha! Daarnaast vind ik halterbikini’s ook niks. Als ik een ‘off the shoulder’ top aanheb, zie je ook van die gekke strepen! Strugglessss

Tijd voor een nieuwe bikini
Waar resulteert dat in? In een bandeau bikini. Yep, ik draag echt altijd een bandeau bikini. Sterker nog, ik koop er ieder jaar eentje bij de Hunkemöller om ervoor te zorgen dat iedere variant exact hetzelfde zit. Pietje precies, haha! Zo kan ik toch afwisselen tussen verschillende bikini’s zonder dat ik last heb van allemaal witte strepen op mijn lijf! Daarbij vind ik het overigens wel belangrijk dat er bandjes bij zitten die je achter je nek kan knopen. Wel zo fijn tijdens het zwemmen, voordat je topje op je knieën hangt, whaha!

Tijd voor een nieuwe bikini
En dit is mijn nieuwe bikini! Hij sluit aan in het rijtje, want ik heb al een paarse en een blauwe! Ik vind het altijd leuk om op vakantie meerdere bikini’s mee te nemen zodat ik lekker kan afwisselen! Ik vind de kwaliteit van de Hunkemöller echt top en ben iedere keer weer super tevreden over hun badmode. Niet alleen over hun swimwear trouwens, de lingerie vind ik ook fantastisch. Mocht je dus nog geen bikini hebben gescoord dit jaar, dan raad ik het je zeker aan om even in de webshop van Hunkemöller te kijken!

Heb jij al een bikini voor de zomer van 2017? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

10 Reacties

 1. 23 april 2017 / 16:42

  Wat een leuke bikini! Ik ga snel een keer bij Hunkemöller kijken, want daar slaag ik meestal ook wel 😀

 2. 22 april 2017 / 17:30

  Wat een super vrolijk kleurtje! Staat je erg goed.
  Ik wil dit jaar ook nog een nieuwe bikini.

 3. 22 april 2017 / 12:43

  Wat een leuke bikini! Ik heb er een paar weken geleden al een gekocht. 🙂

 4. 21 april 2017 / 20:04

  Die bikini staat je heel goed. Ik heb dit jaar 2 bikini’s gekocht bij de H&M

 5. 21 april 2017 / 15:30

  Leuke zomerse bikini! Voor mij is het ook altijd lastig een bikini te vinden die aan al mijn eisen voldoet..

 6. 21 april 2017 / 15:22

  Leuk print met de tassles!! Altijd goed om meerdere bikini’s in je stash te hebben 🙂

 7. 21 april 2017 / 13:47

  Ik vind bikini’s kopen ook altijd zo lastig. Zeker als je eindelijk een leuke vind en ze alleen nog maar het topje ervan hebben en niet het broekje.

 8. 21 april 2017 / 09:20

  Lekker fel kleurtje! Meeh, ik heb echt een hekel aan bikini shoppen.. Voor ik eentje vind die goed zit.. Moet ook weer een nieuwe hebben, misschien de zoektocht maar alvast starten ipv vlak voor ik weg ga haha.

 9. 21 april 2017 / 09:00

  Tof printje! Laat het maar snel zomer worden 🙂

 10. 21 april 2017 / 06:58

  Mooie bikini!