fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Nivea Pure & Natural Intensief Hydraterend Masker

Nivea Pure & Natural Intensief Hydraterend Masker

Ik probeer de laatste tijd heel veel high end skincare uit. Stuk voor stuk heerlijke producten. Al vind ik het daardoor des te leuker om heerlijke budget pareltjes te vinden. Dit is vaak in de vorm van een masker. Van die leuke maskertjes, waar heel de Kruidvat mee vol ligt, voor zo’n € 2,- per stuk. Sommige maskertjes doen weinig voor je huid maar zo nu en dan kom je er ook tegen die juist je huid wel een boost geven. Vandaag review ik het Nivea Pure & Natural Intensief Hydraterend Masker. Een Yeeh of een Neeh? Lees nu mee!

Nivea Pure & Natural Intensief Hydraterend Masker

Nivea Pure & Natural Intensief Hydraterend Masker

Nivea Pure & Natural Intensief Hydraterend Masker

De verpakking, typisch Nivea. Ik kan niet anders zeggen. Ik ben dol op Nivea en vind die typische niveageur echt fantastisch. Dit maskertje heeft ook echt weer een nette, simpele en cleane Nivea uitstraling. Naar mijn mening helemaal prima, het ziet er goed uit!

Nivea Pure & Natural Intensief Hydraterend MaskerNivea Pure & Natural Intensief Hydraterend Masker
Het Nivea Pure & Natural Intensief Hydraterend Masker bestaat uit een sachet in twee delen. Dit betekent dus dat je het masker twee keer kunt gebruiken. Er zit een heel makkelijk randje tussen waardoor je de twee maskertjes makkelijk van elkaar af kunt scheuren. Dit soort verpakkingen zien we wel vaker en ik vind het ideaal! Volgens de verpakking moet dit masker zorgen voor een gezonde, stralende huid. Het belooft vooral dat de huid wordt gevoed en gehydrateerd.

Nivea Pure & Natural Intensief Hydraterend Masker

Nivea over het Pure & Natural Intensief Hydraterend Masker
NIVEA Pure & Natural Intensief Hydraterend Masker met biologische Argan Olie en Aloë Vera verwent de huid met intensieve hydratatie en kalmerende bestanddelen, zodat de huid haar natuurlijke balans behoudt.

Nivea Pure & Natural Intensief Hydraterend MaskerNivea Pure & Natural Intensief Hydraterend Masker

Ingrediëntenlijst:
Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Hydrogenated Vegetable Oil, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate Citrate, Octyldodecanol, Cocoglycerides, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Methylpropanediol, Dicaprylyl Ether, Panthenol, Argania Spinosa Kernel Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopherol, Cera Alba, Sodium Carbomer, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Citronellol, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Parfum.

95% van de bestanddelen is natuurlijk en er zit bio argan olie, aloë vera, vitamine E en bijenwas in. Echter zijn de hoofdbestanddelen water, glycerine en alcohol. Persoonlijk vind ik dat wel heel erg jammer. Alcohol droogt de huid vrij sterk uit en dat zou naar mijn mening niet in een masker moeten zitten. Zeker niet in een masker die je huid zou moeten hydrateren!

Nivea Pure & Natural Intensief Hydraterend Masker

Gebruik

“Het masker aanbrengen (rondom de ogen en lippen vrij houden), 10 – 15 minuten laten intrekken en er vervolgens met een tissue afhalen.” Dit staat wel vaker op verpakkingen van maskertjes maar ik haal deze er eigenlijk nooit met een tissue af. Ik heb altijd het gevoel dat het masker dan niet helemaal verwijderd is omdat er een dikke, vette laag achter blijft. Mijn voorkeur heeft dan ook om het masker te verwijderen met lauwwarm water. Het masker is wit en heeft een romige structuur. Hij brengt makkelijk aan en heeft een crèmestructuur. Tijd om hem 10 – 15 minuten in te laten trekken.

Nivea Pure & Natural Intensief Hydraterend MaskerNivea Pure & Natural Intensief Hydraterend Masker

Conclusie

Hmm.. nee, ik ben niet positief. Super jammer! De ingrediëntenlijst viel je al tegen maar tijdens het opbrengen dacht ik: ‘Misschien kan dit toch nog wel iets worden!’. Ik ben namelijk dol op de geur van Nivea en het maker voelde heerlijk verkoelend aan. Door de crèmestructuur is het masker echt comfortabel. Echter, na het afspoelen met lauwwarm water, had ik niet echt het idee dat het masker iets had gedaan voor mijn huid. Het was niet extra zacht en voelde niet extra verzorgd en gehydrateerd aan. Helaas.. ik ben niet heel erg te spreken over dit masker van Nivea.

Het Nivea Pure & Natural Intensief Hydraterend Masker bevat 2×7,5ml., kost € 1,99 en is te koop in de drogisterijen. 

Houd jij weleens een ‘maskeravondje’ met vriendinnen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. 20 april 2017 / 18:45

  Jammer dat hij tegenviel! De geur van Nivea vind ik ook altijd zo heerlijk en had gehoopt dat dit maskertje wel wat zou zijn. Helaas!

 2. 20 april 2017 / 13:39

  Jammer! Ik had van Nivea ook meer verwacht.

 3. 20 april 2017 / 09:31

  Wat jammer dat deze tegenviel!

 4. 20 april 2017 / 06:19

  Jammer dat je niet echt iets merkt van dit masker!