fbpx
16   47
8   36
272   802
27   67
32   78

Eten buiten de deur moet een beleving zijn

Eten buiten de deur moet een beleving zijn

Eten buiten de deur, we doen het allemaal weleens. Ik vind het heerlijk en eet het liefst zo vaak mogelijk buiten de deur. Een ontbijtje, een lunch, een diner, ik vind het allemaal heerlijk om buiten de deur te nuttigen! Eten buiten de deur moet een beleving zijn en in dit artikel ga ik daar wat dieper op in.

Eten buiten de deur moet een beleving zijn

Eten buiten de deur moet een beleving zijn

Natuurlijk kan het zo zijn dat je snel-snel even wat te eten moet scoren. Daarvoor zijn gelukkig (voornamelijk in steden) to-go tenten te vinden. Daar is helemaal niets mis mee! Als ik buiten de deur ga eten probeer ik er altijd wel een ‘momentje’ van te maken. Zo ga ik bijvoorbeeld graag lunchen met mijn moeder of sushi eten met mijn vriend. Ik vind dat echt quality time en gewoon fijn!

Ik hecht zelf veel waarde aan een restaurant. Dit artikel heet niet voor niets ‘Eten buiten de deur moet een beleving zijn’. Als ik in een stad ben waar ik niet vaak kom vind ik het super leuk om de dag van te voren de ‘hotspots’ op te zoeken om ervoor te zorgen dat ik in een super leuk tentje terechtkom. De inrichting, het personeel inclusief bedrijfskleding, de menukaart, de opmaak van het bord, alles speelt mee!

Suffe bediening in suffe bedrijfskleding, ja dat vind ik toch wel een beetje een domper. Vlotte bediening die echt uitstraling geeft aan het restaurant heeft zoveel meerwaarde! Suit Up Now is een bedrijf dat kledingconcepten bedenkt en produceert. Zij bedenken de bedrijfskleding zo dat het aansluit bij het concept en als het ware het verhaal van de horecalocatie vertelt. De vraag naar modieuze horecakleding is op dit moment erg groot en vooral de leren schorten zijn daarin super in trek. Zeker in combinatie met bijvoorbeeld de ‘Gin-Tonic’ en ‘Barbecue Smokers Trend’.

Ik vraag me eigenlijk af hoe jij hier naar kijkt? Vind jij het net als ik belangrijk voor de beleving hoe dat het restaurant is? Denk hierbij dus aan de menukaart, het interieur, de bediening en de bedrijfskleding! Of heb je zoiets van: ‘Ach, ik ga tenslotte om te eten dus als ik een lekker broodje heb dan vind ik het prima!

Eten buiten de deur moet een beleving zijn, eens of oneens? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

6 Reacties

 1. 6 maart 2017 / 11:44

  Beleving vind ik zeker ook belangrijk! Hotspots opzoeken vind ik een leuke bezigheid wanneer ik de dag erna van plan ben om ergens te gaan eten 🙂

 2. 6 maart 2017 / 10:27

  Ik vind het zeker waar! Je gaat niet dagelijks zoiets doen dus het moet wel ‘speciaal’ zijn!

 3. Eva
  6 maart 2017 / 10:07

  Wat een apart artikel voor op jouw blog….
  Snapte niet wat dit verhaal hier moest tot ik onderaan zag dat het om een samenwerking ging.

  • 6 maart 2017 / 10:12

   Hoi Eva, bedankt voor je feedback, ik snap je punt heel goed! Gelukkig zijn en blijven deze artikelen erg schaars op mijn blog! X

 4. 6 maart 2017 / 09:48

  Ik vind het ook belangrijk hoe de sfeer en hoe het ingericht is, maar het personeel moet ook leuk en vriendelijk zijn dat is toch wel een van de belangrijkste punten voor mij denk ik.

 5. Varenk
  6 maart 2017 / 09:16

  Ik vind het zeker belangrijk hoe de sfeer, inrichting en dergelijk is. Als je bediend word door een ongeintreseerd iemand of de bestelling komt steeds verkeerd door…..oh dat kan z’on domper zijn.