fbpx
92   167
49   181
31   69
68   138
25   273

Inrichting Slaapkamer met Desenio Posters

Inrichting Slaapkamer met Desenio Posters
Het lijkt wel of ik gestoken ben door een interieur-bij. Tsja.. dat krijgt je er van als je een huis koopt, denk ik dan. Op mijn blog ben ik een serie gestart, Expeditie Samenwonen, en daar laat ik de voortgang van ons kluswerk zien. Vooral de slaapkamer is al heel erg ver en daarom ben ik fanatiek aan het zoeken op internet voor het inrichten van onze slaapkamer. Ik koos voor Desenio Posters boven het bed en ik laat ze je zien in dit artikel, Inrichting Slaapkamer met Desenio Posters.

Inrichting Slaapkamer met Desenio Posters

Ik heb al eerder een artikel geschreven over de posters van Desenio. Mocht je meer achtergrondinformatie over de webshop willen lezen, lees dan even mijn artikel ‘Mooie Posters van Desenio‘. Voor de slaapkamer besloot ik te kiezen voor een schilderijhouder. Hier kun je je lijsten opzetten en dat is naar mijn mening ideaal. Zo kun je makkelijk schuiven en hoef je per lijst geen gaten te boren in de muur. Het afwisselen wordt zo een stuk makkelijker! Desenio heeft een witte, houten schilderijhouder in het assortiment van 70 cm. lang. Ik besloot er twee te bestellen zodat ik ze aan elkaar kan bevestigen en er zo dus één grote fotoplank ontstaat. Perfect voor boven het bed!

Inrichting Slaapkamer met Desenio Posters

En dan.. heb je een plank van 140 cm. lang. Wat ga je er dan op zetten en in welke opstelling? Dat was eigenlijk nog wel het lastigste deel. Gelukkig heeft Desenio op hun webshop een pagina met ‘inspiratie’ en hier heb ik enorm veel aan gehad. Ik koos voor een opstelling van in totaal 4 lijsten in andere grootten. Dit vond ik zelf super chique en ook lekker rustig staan.

Inrichting Slaapkamer met Desenio Posters

Inrichting Slaapkamer met Desenio Posters

Inrichting Slaapkamer met Desenio Posters

Je hebt een fotoplank en lijsten. Wat doe je dan in de lijsten? De vorige keer koos ik bij Desenio vooral voor het ‘zwart-wit’ thema maar in de slaapkamer vond ik dit totaal niet staan. Onze slaapkamer wordt vooral wit met grijs en de muur waar het bed tegenaan staat is behangen met een blauw/groenige kleur. Ik vond het dan ook mooi om een soort natuurtinten te kiezen. Uiteindelijk koos ik voor de bovenstaande invulling van de lijsten! Daarna was het dus tijd om mijn posters online te bestellen en inmiddels heb ik ze ontvangen en ik ben er echt su-per blij mee!

Winactie!

Speciaal voor mijn lezeressen heb ik natuurlijk een kortingscode gescoord! Met de code ‘beljaars25’ (kleine letters!) ontvang je maar liefst 25% korting op jouw bestelling bij Desenio. Let op: De code is alleen geldig op posters en niet op lijsten en hij werkt tussen 14 en 16 februari. Wacht dus niet te lang met jouw poster online bestellen!

Inrichting Slaapkamer met Desenio Posters. Heb jij een fotowand in huis? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Delen:

7 Reacties

 1. 14 februari 2017 / 18:04

  Wauw, wat mooi! Ik vind zo’n plank met lijsten echt heel tof staan in huis 🙂

 2. 14 februari 2017 / 15:25

  Wat mooi ik hou hier echt van! ik woon alleen nog thuis en heb er nog geen ruimte voor

 3. 14 februari 2017 / 14:49

  Heel erg mooi! Ooit wil ik ook nog eens mooie posters bestellen wanneer ik op mezelf woon!

 4. 14 februari 2017 / 12:21

  Mooie invulling heb je gekozen! Ze passen erg goed bij elkaar en die verschillende formaten maken het lekker speels.

 5. 14 februari 2017 / 11:05

  Wat leuk! Ik zit al tijden met ditzelfde idee te spelen. Zo’n mooie lange plank met poster erop. Dank voor de inspiratie!

 6. 14 februari 2017 / 08:53

  Leuk, ik wil ook nog wat toffe posters en fotolijsten voor in mijn nieuwe woning!

 7. 14 februari 2017 / 08:23

  Wat een toffe posters zeg! Ik wil zelf ook graag posters van Desenio!