fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

L’Occitane Cherry Blossom Hands & Lips Duo

L'Occitane Cherry Blossom Hands & Lips Duo

Om dit tè schattige L’Occitane Cherry Blossom Hands & Lips Duo kon ik gewoon niet heen. Ik ontving dit duo en ik was echt op slag verliefd. Ziet dit er niet tè leuk uit? Het is echt een cadeautje. Voor een vriendin, dat kan! Maar waarom niet gewoon lekker voor je zelf? In ieder geval, ik review hem in dit artikel uitgebreid!

L'Occitane Cherry Blossom Hands & Lips DuoL'Occitane Cherry Blossom Hands & Lips Duo

L’Occitane Cherry Blossom Hands & Lips Duo

Om te beginnen wil ik je graag laten lezen hoe L’Occitane deze Cherry Blossom lijn omschrijft. Waarom? Omdat ik het gewoon een prachtige omschrijving vind. L’Occitane zegt: “Hij is alom verspreid in de regio van Apt in de Luberon, en stemt het ritme van de seizoenen af op zijn veranderende kleuren, en inspireert schilders: zuiver wit in de lente, helder rood in de zomer, en zacht groen in de herfst. L’OCCITANE viert de poëzie van de kersenbloesems in een vrouwelijke, zachte en bloemige geur.”

L'Occitane Cherry Blossom Hands & Lips Duo
Zoals de naam al een beetje verklapt, dit duo bevat een Hand Cream en een Lip Balm. Beide dus uit de Cherry Blossom Collectie. In de inleiding schreef ik al een stukje over de verpakking en volgens mij heeft deze verder ook geen toelichting nodig. Het spreekt voor zich, dit setje is gewoon tè leuk vormgegeven!

L'Occitane Cherry Blossom Hands & Lips DuoL'Occitane Cherry Blossom Hands & Lips Duo

L’Occitane Cherry Blossom Hand Cream

Deze handcream is verrijkt met sheaboter. Deze boter zorgt ervoor dat de handen heerlijk worden verzacht en gevoed. De geur is overigens echt super lekker en na het intrekken van deze hancream blijft de geur nog even hangen. Een handcream die zijn werk doet en die ik absoluut kan gebruiken in deze wintermaanden! De handcream bevat 30 ml. en kost los € 8,-

L'Occitane Cherry Blossom Hands & Lips DuoL'Occitane Cherry Blossom Hands & Lips Duo

L’Occitane Cherry Blossom Lip Balm

Deze lipbalm is verrijkt met karitéboter. Hij hydrateert de lippen en zorgt voor een licht glansje. De lipbalm is verder volledig transparant en bevat dus geen kleurtje. De lipbalm zit in een tubetje waarmee je goed kunt doseren en hij laat mijn lippen heerlijk zacht en gevoed aanvoelen. De lipbalm bevat 12ml. en kost los € 8,-

L'Occitane Cherry Blossom Hands & Lips DuoL'Occitane Cherry Blossom Hands & Lips Duo

Conclusie

I’m in Love! Dat was ik al met de verpakking natuurlijk, maar dat ben ik nu ook met de producten. Zowel de handcream als de lipbalm zijn gewoon super fijn. Ten eerste is de ‘Cherry Blossom’ geur echt heerlijk en ten tweede is de werking van de producten ontzettend fijn. Ik raad je dit setje echt van harte aan!

Deze L’Occitane Cherry Blossom Hands & Lips Duo kost € 16,- en is te koop in de webshop van L’Occitane

Zou jij dit aan iemand cadeau geven? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

9 Reacties

 1. 12 februari 2017 / 15:32

  Wat een té schattige producten en onwijs mooie foto’s!
  Ik ben zelf totaal niet van de handcreme en weet zeker dat ik het nooit zal gebruiken.
  Anders had ik zeker, voor de verpakking alleen al, de producten willen hebben haha

 2. 10 februari 2017 / 20:22

  Wat een schattige verpakking!

 3. Varenka Willemse
  10 februari 2017 / 15:56

  L’occitane heeft eigenlijk alleen maar mooie en fijne producten. En wat ziet het er inderdaad weer schattig uit. Ik ben heel benieuwd naar de geur hoir.

 4. 10 februari 2017 / 12:34

  Lijken me heel fijn! Mooie foto’s by the way!

 5. 10 februari 2017 / 10:45

  Ik zou dit aan mijzelf cadeau geven, haha. Super schattig!

 6. 10 februari 2017 / 08:28

  Ohh wat ziet dat er cute uit zeg! Dat de producten nog ook hun best doen, is nog leuker!
  Liefs,
  Elles

 7. 10 februari 2017 / 08:23

  Ah zo’n lief en leuk setje!

 8. 10 februari 2017 / 08:13

  Oh wat een schattige verpakking en wat heb je lievige foto’s gemaakt zeg! De geur klinkt echt heerlijk! Cherry Blossom zit ook in een heerlijke douchegel van Rituals, dus ik ben fan. <3

 9. 10 februari 2017 / 06:07

  Wat een leuke set is dit! Cherry Blossom is altijd goed! De producten klinken erg fijn.