fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

Mijn zelf ontworpen telefoonhoesje

Telefoonhoesjes, ik heb er inmiddels genoeg. Iedere keer als ik een leuke tegenkom dan kan ik het niet laten om er eentje te kopen. Mijn favoriete hoesjes zijn de ‘portemonnee hoesjes’ zodat ik altijd mijn pinpas en rijbewijs bij de hand heb. Via Caseable mocht ik zelf een hoesje ontwerpen. Ben jij benieuwd naar Mijn zelf ontworpen telefoonhoesje? Lees dan gezellig met me mee!

Caseable

Caseable zegt: “Caseable produceert handgemaakte en persoonlijke hoesjes voor je smartphone, iPhone, laptop, MacBook, tablet, iPad, e-Reader en Kindle. Zoek je naar beschermende telefoonhoesjes, een orginele laptop sleeve of een e-Reader hoes, dan ben je bij caseable aan het juiste adres.”

Mijn zelf ontworpen telefoonhoesje

Caseable biedt zelf heel veel designs aan voor de hoezen. Je kunt dus prima tussen al deze designs zoeken en dan zit er absoluut iets tofs bij. Het aanbod is namelijk echt reuze. Mocht je zelf creatief willen zijn dan kun je dus je telefoonhoesje ook zelf ontwerpen!


Ik mocht een hoesje uitzoeken in de webshop en besloot er eentje zelf te ontwerpen. Dit omdat ik vooral super benieuwd was naar hoe dat precies moest en wat de mogelijkheden waren. Bij het ontwerpen van een telefoonhoesje kun je een foto kiezen, deze foto bewerken en je kunt hier ook tekst aan toevoegen. Dat heb ik dus alle drie gedaan!


Ik koos voor een foto van mijn roadtrip door West-Amerika. De foto op het hoesje is genomen in Los Angeles, links van de Santa Monica Pier. Ik vind deze foto gewoon echt super leuk en typerend voor onze reis. Omdat deze reis toch wel echt een onvergetelijke gebeurtenis is uit 2016 besloot ik daar een hoesje mee te maken. Ik heb de foto qua ‘filter’ iets zonniger gemaakt en vervolgens de tekst ‘Los Angeles 2016’ toegevoegd.

Caseable levert de producten ongeveer binnen 3 à 5 werkdagen. Zij maken alles op maat en zijn ook afhankelijk van materialen en de grootte van de bestelling etc. Ik had mijn bestelling binnen na 6 werkdagen en dat vond ik prima. We zijn tegenwoordig natuurlijk gewend ‘vandaag besteld, morgen in huis’ maar deze producten zijn handgemaakt dus dat is voor deze webshop niet realistisch. Ik vond het trouwens overigens helemaal geen probleem hoor!


Ik ben heel erg blij met mijn telefoonhoesje. Zodra ik hem binnenkreeg heb ik mijn huidige hoesje van mijn telefoon af gehaald en gelijk mijn zelf ontworpen telefoonhoesje om mijn telefoon gedaan. De kwaliteit is goed en de foto is scherp. Ik ben dus erg tevreden!!

Kortingscode Lindsey x Caseable

Jaaa, ik heb een kortingscode gescoord voor jullie!! Met de code LINDS1017 krijg je € 10,- korting op je bestelling. Hoe leuk?

Een telefoonhoesje zelf ontwerpen kost € 29,90 (iPhone 6) en dit kun je doen via Caseable.com 

Ben jij mijn zelf ontworpen telefoonhoesje. Heb jij een hoesje om je telefoon? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

6 Reacties

 1. 18 januari 2017 / 13:33

  Op zich een leuk ding. Maar ik vind telefoonhoesjesamenwerkingen op beautyblogs niet zo geloofwaardig meer ?

  Je mag natuurlijk zelf weten wat je op je blog doet, en ik ben ook geen heilige Maria, maar misschien iets om rekening mee te houden als meer mensen dat zouden vinden ?

 2. 17 januari 2017 / 12:32

  Leuk gedaan! Ik heb gewoon eentje via Aliexpress, ik geef er niet zo heel veel om.

 3. 17 januari 2017 / 10:48

  Leuk concept! Erg mooie foto ook, wat een fijne herinnering. 🙂
  Ik heb momenteel geen hoesje om m’n telefoon, al ga ik binnenkort terug een aantal cases bestellen. Jammer genoeg heb ik niet veel keuzemogelijkheden met m’n Moto G3…

 4. 17 januari 2017 / 09:29

  Wauw, super mooi hoesje geworden Lindsey! Leuk om zo altijd de fijne herinnering aan je mooie vakantie bij je te dragen!

 5. 17 januari 2017 / 09:21

  Wat heerlijk, zo’n zomers hoesje <3

 6. 17 januari 2017 / 08:12

  Gaaf hoesje! Zo heb je altijd die mooie reis bij je 🙂