fbpx
25   137
32   72
12   186
65   385
33   193

Sans Soucis Hidden Sensuality Perfect Lips

Sans Soucis komt met een fall/winter collectie op de markt genaamd ‘Hidden Sensuality’. Klinkt dat niet spannend? Ik kreeg het persbericht al vrij vroeg binnen en vervolgens ook twee lipsticks uit de Sans Soucis Hidden Sensuality Perfect Lips lijn. Ben jij benieuwd naar deze ‘Perfect Lips’? Lees dan nu verder.

Sans Soucis Hidden Sensuality Perfect Lips

Sans Soucis Hidden Sensuality Perfect Lips

Sans Soucis Hidden Sensuality Perfect Lips

Het is niet de eerste keer dat ik iets test van Sans Soucis. In mijn vorige reviews heb ik dan ook al verteld dat het merk ontzettend vooruitstrevend is en alleen werkt met natuurlijke producten. Alles wat ik tot nu toe van het merk heb geprobeerd was ongelofelijk fijn dus ik ben erg benieuwd naar de Sans Soucis Hidden Sensuality Perfect Lips.Sans Soucis Hidden Sensuality Perfect Lips

Sans Soucis Hidden Sensuality Perfect Lips

Sans Soucis over de Hidden Sensuality collectie: De make-up look Hidden Sensuality van Sans Soucis toont de sensualiteit van iedere vrouw. Matte en hippe kleuren zijn momenteel een absolute trend. Hidden Sensuality is een samenspel van felle lipsticks, een sensuele blush en een expressieve kleurencombinatie van drie oogschaduws. Alle producten samen zorgen voor een betoverende, verleidelijke glamour look.

Sans Soucis Hidden Sensuality Perfect Lips

De collectie bestaat uit de volgende producten:

 • Perfect Lips lipstick
  • 14 Red Pleasure
  • 24 Russet Innocence
  • 44 Berry Temptation
 • Mineral Powder Rouge
  • 60 Gingery Seduction
 • All-in one 3D Effect Mascara in Deep Black
 • Long Lasting Eye Definer in 10 Smokey Black
 • Eyeshadow Refill
  • 25 Grey Mystery
  • 35 Rosy Passion
  • 55 Burgundy Nights

Ik review twee ‘Perfect Lips’ van Sans Soucis waarvan er maar één in deze collectie bleek te zitten. Dit is namelijk 44 – Berry Temptation. De andere kleur, 10 – Intense Coral,  komt dus niet uit de fall/winter collectie.

Sans Soucis Hidden Sensuality Perfect Lips

Sans Soucis over de Perfect Lips: Matte lipsticks zijn zowel trendy als verleidelijk en zorgen voor een perfecte look. De lipsticks van de Hidden Sensuality look hebben felle kleurpigmenten en accentueren de lippen optimaal. Ze zijn vrij van parabenen en siliconen. 

Swatches

Hier zie je de swatches van beide Perfect Lips naast elkaar. De bovenste kleur is Intense Coral en de onderste kleur is Berry Temptation.

Hier draag ik Intense Coral.


Hier draag ik Berry Temptation.

Sans Soucis Hidden Sensuality Perfect Lips

Conclusie

Ik heb gemengde gevoelens bij deze lipsticks. 10 – Intense Coral is een shiny lipstick met een frosty finish. Ik vind persoonlijk deze lipstick niet heel mooi. Dat komt niet perse door de finish maar voornamelijk door de kleur. Dit soort kleuren staan me nu eenmaal niet heel goed. 44 – Berry Temptation daarentegen heeft een meer velvet matte finish. Dit vind ik echt een hele mooie kleur, zeker voor deze tijd van het jaar. Mijn aanrader is dus absoluut Berry Temptation, een velvet matte lipstick in een mooie kleur die zo’n 3 à 4 uur blijft zitten.

De Sans Soucis Hidden Sensuality Perfect lips kosten € 15,75 per stuk en zijn te koop in de webshop van Sans Soucis.

Heb jij lipsticks van Sans Soucis in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

9 Reacties

 1. 5 december 2016 / 18:40

  Wow die kleuren staan je ontzettend goed!

 2. 5 december 2016 / 17:38

  Ik vind Berry Tempation je heel mooi staan! Ik vind de finish inderdaad ook mooier.

 3. 5 december 2016 / 14:21

  Ik ben het met je eens, de finish van Intense Coral vind ik wat minder, maar de kleur an sich is mooi hoor. Die Berry kleur is wel stukken beter, die staat je super!

 4. 5 december 2016 / 09:47

  Berry Temptation vind ik heel mooi! Die koraalkleur vind ik inderdaad ook niet zo mooi. Malou x

 5. 5 december 2016 / 09:02

  Jeetje, dat is een oud merk! Ik wist niet eens dat het nog bestond. Aan de verpakking te zien is het goed met de tijd mee gegaan. Toen ik , heel lang geleden, de opleiding voor schoonheidsspecialiste deed moest je een merk zoeken waarmee je wilde werken. Ik heb toen Sans Soucis gekozen! Leuk! Ik vind je trouwens de Coral mooier staan!

 6. 5 december 2016 / 08:43

  Berry Temptation is ook mijn favoriet, die kleur staat je ook mooi! Ik kan me voorstellen dat Intense Coral niet jouw favoriet is, ik vind ‘m ook niet zo bijzonder.

 7. 5 december 2016 / 08:14

  Berry Temptation is inderdaad prachtig! Mooi kleurtje met een goede pigmentatie en een mooie finish. Ik vind Intense Coral niet zo heel bijzonder; een beetje een standaard kleurtje! Liefs

 8. 5 december 2016 / 06:59

  Ik vind beide kleuren je goed staan! Berry temptation staat je echt mooi. Perfect ook voor de komende periode!

 9. 5 december 2016 / 06:37

  Ik ben gek op koraalkleurtjes, maar niet zo op frosty finishes. Dus nee, die vind ik zelf wat minder. De andere kleur vind ik dan wel weer heel mooi!