fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Mooie posters van Desenio

Mooie posters van Desenio

Op 2 december heb je dit bericht kunnen lezen op mijn blog. Hierin kondig ik aan dat ik ga samenwonen met mijn vriend. Super leuk nieuws natuurlijk maar dat betekent wel dat we een heel huis in te richten hebben. Dat vind ik heel eerlijk gezegd nogal moeilijk want er zijn zo veel mooie dingen!! Gelukkig zitten mijn vriend en ik qua inrichting helemaal op één lijn dus dat moet zeker goed komen. Ik kreeg shoptegoed van de Zweedse webshop Desenio en ik koos een mooie fotowand uit. Ben jij benieuwd naar de Mooie posters van Desenio? Lees dan zeker verder!

Mooie posters van DesenioInterieur

Ik heb me nooit echt in ‘interieur’ verdiept. Ik woonde thuis en was daar gewoon nog niet echt mee bezig. Natuurlijk vind je bijvoorbeeld de ene stoel mooier dan de ander maar als je die keuze nog nooit echt heb hoeven maken dan sta je er gewoon niet heel lang bij stil.  Totdat ik samen met mijn vriend, vorige maand, een huis kocht en we nu dus een heel huis in te richten hebben. Whaaa!! Ik vind dit super spannend maar vooral echt su-per leuk. Inmiddels zijn Instagram en Pinterest mijn nieuwe ‘bestfriends’ op het gebied van interieur-inspiratie.

Mooie Posters van Desenio

bron: https://desenio.nl/nl/info/feed-7.html

Desenio is een Zweedse webshop waar je echt je ogen kunt uitkijken. Het is vooral een webshop met een Scandinavische stijl en dat vind ik qua interieur een mooie stijl. Al vind ik een heel Scandinavisch Interieur wel net iets te ver gaan. Ik wil een soort mix and match maken tussen industrieel, Scandinavisch, natuurlijk en stoer. Volg jij hem nog? Whaha! In ieder geval, ik mocht op deze webshop voor een bedrag aan posters en lijsten uitzoeken en dat heb ik natuurlijk gedaan!

Mooie posters van Desenio

Fotowand

Al snel kwam ik erachter dat ik een fotowand wilde maken. Ik weet nog niet precies waar ik deze wil hebben in huis maar ik gok boven de eettafel. Gelukkig heb je op de webshop van Desenio een pagina met ‘Inspiratie Posters’ en ook Tips en Ideeën voor Fotowanden. Hier was ik zelf heel erg mee geholpen want posters en lijsten mooi ophangen ten opzichte van elkaar kan toch best een hele klus worden. Je wilt namelijk wel dat het er netjes en verzorgd uitziet en niet druk en rommelig. Ik wilde de fotowand niet de klein en niet te groot dus ging, vanzelfsprekend, voor een middelgrote fotowand. Twee posters van 50×70, twee posters van 30×40 en twee posters van 21×30. Top! En toen kwam een nog veel lastiger gedeelte, welke posters moeten er in de lijsten?

Mooie posters van DesenioPosters

Ennn.. dit is het eindresultaat!! Ik besloot voor een volledige zwart/wit muur te gaan met zwarte, houten lijsten. De twee grootste foto’s zijn twee verschillende bladeren. Twee hele mooie maar ook rustige en tijdloze posters. Persoonlijk denk ik dat deze prachtig staan in een interieur en dat je hier niet zo snel op uitgekeken bent. Beide 30×40 posters zijn een knipoog naar onze Roadtrip door West Amerika. De eerste poster is de Golden Gate Bridge want daar zijn we natuurlijk geweest. De tweede poster zijn palmbomen en deze doen mij sowieso denken aan Californië. De twee 21×30 posters zijn wat witter dan de rest. De ene is een mooie, leuke maar niet te zware quote met prachtige sierletters. De tweede is een hert met vogeltjes op het gewei en bomen. Ik vond het echt super lastig om uit te kiezen maar ik ben nu echt heel blij met mijn keuzes voor de posters.
Mooie posters van Desenio

Blogkamer

In ons nieuwe huis krijg ik een eigen blogkamer. Woooohoo! Ook daar wil ik heel graag mooie, beautygerelateerde posters ophangen. Ik had gelukkig nog wat shoptegoed over bij Desenio en besloot dus nog twee posters en twee lijsten te bestellen. Ik ging voor een vrouw met roze lippen en een lipstick. Leuk detail vond ik dat de kleur van de lipstick ook de kleur is die de vrouw op haar lippen draagt. Zo lijken de posters ook echt bij elkaar te horen. Deze ga ik mooi naast elkaar hangen in mijn beautykamer. Is het geen plaatje?

Mooie Posters van Desenio

bron: https://desenio.nl/nl/info/feed-7.html

Conclusie

Ik ben ontzettend tevreden over mijn mooie posters van Desenio. Het is gewoon echt een hele goede en degelijke webshops. Ze hebben echt ontelbaar veel posterdesigns dus ik denk dat iedereen hier iets kan vinden. De grootste posters die ze hebben zijn 70×100 en de kleinste 13×18. Daarnaast hebben ze voor ieder formaat bijpassende, degelijke lijsten beschikbaar in verschillende kleuren. Al heb je zelf al posters, dan raad ik alsnog aan om de site te bezoeken. Puur omdat je er gewoon echt hele goede inspiratie kunt opdoen. De verzending duurde bij mij 5 werkdagen maar dat is omdat de posters uit het buitenland komen. De posters zitten in een koker waardoor ze niet beschadigen en kreuken. De lijsten zitten helemaal verwikkeld in plastic en op de hoekjes zitten kartonnen stukken. Hierdoor zijn bij mij zowel de posters als de lijsten helemaal schadevrij aangekomen.

Dit waren Mooie posters van Desenio. Heb jij een fotowand in je kamer/huis? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

9 Reacties

 1. 6 december 2016 / 19:20

  Super mooi, en waah je eigen blogkamer. Jaloers, hihi.

 2. 6 december 2016 / 14:25

  Wauw wat een gave collecties! EN JE EIGEN BLOGKAMER! Geniet ervan meis! Malou x

 3. 6 december 2016 / 13:53

  Ik vind een fotowand met mooie afbeeldingen en inspirerende quotes altijd erg mooi!

 4. 6 december 2016 / 08:37

  Ohnyyy dit lijkt me zo gaaf! Wij hebben 1 muur waarop ik dit heel graag zou willen. Ben zo benieuwd hoe het uiteindelijk bij jullie er uit komt te zien!

 5. 6 december 2016 / 08:35

  Mooi zeg! Ik ben ook wel heel erg benieuwd hoe je blogkamer eruit gaat zien! Leuk hoor!

 6. 6 december 2016 / 08:20

  Jaaa i love it!! Heel erg tof

 7. 6 december 2016 / 08:16

  Ik heb een paar dagen geleden posters bij Desenio besteld! Ze hebben inderdaad zulke leuke posters!

 8. 6 december 2016 / 08:03

  aahhh leuk! Ik hou hier echt van! x