fbpx
12   11
65   136
133   245
53   206
33   81

De vernieuwde en verbeterde haarstyling-lijn van Etos

De vernieuwde en verbeterde haarstyling-lijn van Etos

Happy Hair Day! Hadden we het maar, iedere dag. Een bad hair day, daar wordt je niet vrolijk van. In het artikel van vandaag laat ik je de vernieuwde en verbeterde haarstyling-lijn van Etos zien. Er zijn heel wat producten toegevoegd aan het assortiment die zeker het bespreken waard zijn. Ben jij benieuwd naar de vernieuwde en verbeterde haarstyling-lijn van Etos? Lees dan nu verder.

 De vernieuwde en verbeterde haarstyling-lijn van Etos

De vernieuwde en verbeterde haarstyling-lijn van Etos

De vernieuwde en verbeterde haarstyling-lijn van Etos

De haarstyling-lijn van Etos bestaat uit in totaal 20 verschillende producten, zowel voor hem als haar. Om precies te zijn, er zijn 11 producten voor vrouwen en 9 voor mannen. Voor iedere haarstijl is er een product aanwezig. Heb jij stijl, krullend of kroes haar? Geen probleem! Volgens Etos zijn de producten allemaal voorzien van een geweldige holdfactor en super makkelijk in gebruik. De nieuwe producten die aan de lijn zijn toegevoegd zijn de verzorgende hair oil, het herstellende haarserum en de Sea Salt Spray.  De producten zijn voorzien van een holdfactor die loopt van 1 tot 5. Hoe hoger het cijfer, hoe sterker de hold.

Ik mocht in totaal drie producten uitkiezen en ik koos de volgende drie producten:

 • Etos Styling Volume Mousse Extra Strong
 • Etos Hair Care Serum
 • Etos Volume Sea Salt Spray

De vernieuwde en verbeterde haarstyling-lijn van Etos De vernieuwde en verbeterde haarstyling-lijn van Etos

Etos Styling Volume Mousse Extra Strong

Deze styling mousse zit in een typische ‘mousse flacon’. Ik heb stijl en dun haar en daardoor is volume bij mij meestal ver te zoeken. Een mousse vind ik persoonlijk altijd erg fijn om wat meer volume te creëren. De mousse is ‘extra strong’ dus dat is mooi meegenomen.

Volgens Etos heeft deze mousse een langdurig effect en een extra sterke, maar wel flexibele fixatie. De mousse heeft een verzorgende werking en helpt je haar te beschermen tegen de hitte van styling tools.

De vernieuwde en verbeterde haarstyling-lijn van Etos De vernieuwde en verbeterde haarstyling-lijn van Etos

Etos Hair Care Serum

Het serum heeft de kleinste flacon met ook de minste inhoud. Dit is niet gek want een serum is vaak erg geconcentreerd en je hebt er dan ook niet veel van nodig. De flacon heeft een pompje waardoor het doseren super gemakkelijk is. Je kunt het serum over je hele haar aanbrengen maar ik persoonlijk gebruik een serum het liefst alleen in de punten.

Volgens Etos is dit een speciaal haar serum dat je haar zacht en glanzend maakt, zonder het haar vet te maken. Verzorgt droog en beschadigd haar en verbetert de haarconditie. 

De vernieuwde en verbeterde haarstyling-lijn van Etos De vernieuwde en verbeterde haarstyling-lijn van Etos

Etos Volume Sea Salt Spray

Naast de mousse  kun je ook volume creëren met een Sea Salt Spray. Hierdoor krijg je een volumineuze maar nonchalante beach look. Het geeft je haar voornamelijk textuur zodat je makkelijk verschillende stijlen kunt maken. Ik vind dit zelf nooit heel mooi op stijl haar maar als je losse krullen maakt is dit product juist wel erg

Volgens Etos geeft de sea salt spray je haar extra textuur en body voor een nonchalante beach look met een natuurlijke slag. Geeft in droog haar vooral textuur. Gebruik voor meer volume een föhn. 

 Etos Haarstijling

Conclusie

Sowieso vind ik Etos op dit moment echt super goed bezig. Ze hebben de producten verbetert en ook de vormgeving ziet er een stuk aantrekkelijker uit. Ik heb als Etosfriend al veel producten van Etos mogen testen, zoals de Hydra Normal Gezichtsverzorging, de Young Skin lijn, en de nieuwe Color Care Lipsticks. Van de vernieuwde en verbeterde haarstyling-lijn van Etos had ik echter nog niets geprobeerd. Erg leuk dus dat ik drie producten kreeg opgestuurd. Vooral over de mousse en sea salt spray ben ik enorm te spreken. In het weekend vind ik het leuk losse, beachy waves te maken en deze producten zorgen ervoor dat mijn haar de hele avond volumineus zit zonder dat de krullen uitzakken. Mijn haar verzorgen mag ik soms wel wat meer doen en daar is het serum natuurlijk voor bedoelt. Echter weerhoud iets mij er altijd van om olie in mijn haar te smeren. Het wordt toch snel vet en dat is iets wat ik totaal niet wil. Als ik het serum in alleen de punten aanbreng valt het gelukkig enorm mee en merk ik wel echt dat mijn haar er een boost van krijgt. Kortom: ik ben dus erg enthousiast over de vernieuwde en verbeterde haarstyling-lijn van Etos. Ik ben benieuwd naar de andere producten!!

 • Etos Styling Volume Mousse Extra Strong bevat 200ml. en kost € 1,99
 • Etos Hair Care Serum bevat 30ml. en kost € 3,99
 • Etos Volume Sea Salt Spray bevat 150ml. en kost € 4,99
  • De producten zijn, natuurlijk, te koop bij de filialen van Etos!

Welke haarstylingsproducten gebruik jij dagelijks? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

6 Reacties

 1. 8 november 2016 / 15:05

  Ik ben hier heel benieuwd naar!

 2. 8 november 2016 / 14:03

  Ik heb toevallig vorige week dat krul spul van de Etos gekocht (omdat het krulspul van Andrelon uitverkocht was ;)).
  Ik vind het erg lekker ruiken! Dus dat is een groot plus punt 🙂

 3. 8 november 2016 / 13:05

  Oh fijn! Ik gebruik haarproducten van Elvive!

 4. 8 november 2016 / 07:52

  Die haarolie is zo fijn <3
  Etos is echt goed bezig

 5. 8 november 2016 / 07:34

  Ben hier heel benieuwd naar! Klinkt goed!

 6. 8 november 2016 / 07:33

  Ik heb hier al veel goeds over gelezen!