fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Vichy Mineraliserend Thermaal Verstuiver

Vichy Mineraliserend Thermaal Verstuiver

Ik heb inmiddels al heel wat producten van Vichy geprobeerd. Ik kan oprecht zeggen dat ik het een heerlijk merk vind voor de gezichtsverzorging. Vandaag review ik een product dat ik nog niet eerder heb geprobeerd, namelijk de  Vichy Mineraliserend Thermaal Verstuiver. Benieuwd hoe dit product bevalt? Lees dan zeker verder.

Vichy Mineraliserend Thermaal Verstuiver

Vichy Mineraliserend Thermaal Verstuiver

Wist je dat Vichy een plaats is in Frankrijk? Uit dit plaatsje komt het Mineraliserend Thermaal Water wat Vichy heel vaak verwerkt in hun producten. Het is bronwater wat bekend staat om haar hoge diversiteit aan mineralen. 15 verschillende soorten mineralen, om precies te zijn. Het water is 100% zuiver en kalmeert, versterkt en helpt de huid herstellen.

Vichy Mineraliserend Thermaal Verstuiver

De Vichy Mineraliserend Thermaal Verstuiver ziet er prima uit. Het zit in een bus die vergelijkbaar is met droogshampoo. Verder een typische vormgeving van Vichy als je het mij vraagt. Ik ben daar altijd wel fan van. Verpakkingen die fris en clean ogen.

Vichy Mineraliserend Thermaal Verstuiver

#YouMakeMeStronger

Vichy heeft de #youmakemestronger campagne opgezet. Met deze campagne wilt Vichy iedereen kennis laten maken met de kracht van het Mineraliserend Thermaal Water. De mineralen die in het water te vinden zijn, zijn Strontium, Kalium, IJzer, Silicium, Bicarbonaat, Fosfaat, Calcium, Zwavel, Lithium, Mangaan, Ammonium, Natrium, Fluor, Magnesium en Borium. De #YouMakeMeStronger-campagne is er om je erover na te laten denken wie jou als persoon sterker maakt. Naar mijn mening leuk bedacht door Vichy.

Vichy Mineraliserend Thermaal Verstuiver

Gebruik:
In een fijne nevel op de huid verstuiven. Enkele ogenblikken laten inwerken en vervolgens de huid voorzichtig droog deppen. Te gebruiken als dagelijkse verzorging, op elk moment van de dag en ook ‘s avonds.

Vichy belooft het volgende: 
Het maakt de huid sterker en helpt beschermen tegen schadelijke invloeden door externe agressies, zodat ze gaat stralen van levenskracht.

Vichy Mineraliserend Thermaal Verstuiver

Deze verstuiver van Vichy is dus geen fixing spray. Hij bestaat voornamelijk uit water en is dus echt bedoeld om de huid te verfrissen en te kalmeren. Iets wat mij vooral ideaal lijkt in de zomer. Ik heb gelezen dat het ook over je make-up heen kan. Nu draag ik in de zomer sowieso weinig gezichtsmake-up zoals foundation en concealer dus dat is bij mij niet echt aan de orde.

Vichy Mineraliserend Thermaal Verstuiver

Conclusie

Natuurlijk heb ik deze Vichy Mineraliserend Thermaal Verstuiver een aantal keer geprobeerd. Ik weet niet zo goed wat voor mening ik moet vormen. De verstuiver zou make-up ook moeten fixeren maar dat zie ik eerlijk gezegd niet gebeuren. Het is niet echt een nevel maar juist een vrij natte spray dus ik denk dat het vooral make-up van je gezicht afhaalt. Heb je een dagje geen make-up op en zoek je verfrissing? Dan is deze verstuiver absoluut wel een leuk product. Het voelt heel erg lekker en verfrissend aan en is dus echt wel lekker tijdens warme zomerse dagen. Is het echt een musthave? Nee.. dat is het naar mijn mening niet. Wel denk ik dat ik deze verstuiver meeneem op mijn zomervakantie!

De Vichy Mineraliserend Thermaal Verstuiver is voor €7,85 exclusief te verkrijgen via de (plaatselijke) apotheek of op bestelling bij Vichy.

Gebruik jij weleens een verfrissende verstuiver? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

8 Reacties

 1. 5 september 2016 / 17:59

  Ik heb hem ook mogen ontvangen! voor de warme dagen gebruik ik hem zelf het liefst. Zo heerlijk verkoelend!

 2. 5 september 2016 / 17:24

  Ik gebruik de Onsen de Dogo van Utsukusy hiervoor. Heerlijk, zeker met het warme weer. Mijn huid gaat toch vaak wat trekken door de zon, dus met zo’n spray vul ik de tekorten aan vocht weer wat aan. 😉

 3. 5 september 2016 / 11:47

  Oh, dit vind ik zo fijn! Ik heb er ooit ook eentje van Vichy gehad! Heerlijk om mee naar het strand te nemen en af en toe even op je gezicht te sprayen. 😀

 4. 5 september 2016 / 10:42

  Ik heb dit product gebruikt toen het zo warm was in Nederland en ik denk dat ik hem de komende dagen ook weer ga gebruiken! Het is heerlijk verfrissend namelijk 🙂

 5. 5 september 2016 / 08:57

  Heb al eerder een review hierover gelezen, lijkt me alleen een fijn product op subtropische dagen haha

 6. 5 september 2016 / 07:46

  Dit lijkt me lekker als verfrissing, maar is zeker niet onmisbaar

 7. 5 september 2016 / 07:20

  Ik zou dit gebruiken op warmere dagen, maar met make-up op laat ik ‘m liever staan

 8. 5 september 2016 / 06:32

  Ik vind dit ook niet echt een nevel. Wel heerlijk voor verfrissing op warme dagen :-).