fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Yase Cosmetics Truly Natural

Yase Cosmetics Truly Natural

Een tijdje terug kreeg ik een mailtje of ik twee producten uit de Yase Cosmetics Truly Natural lijn wilde proberen. Ik had heel eerlijk gezegd nog nooit van het merk gehoord dus mijn nieuwsgierigheid werd zeker gewekt. Ik mocht de dagcrème en het serum proberen en vandaag laat ik je weten hoe deze twee producten mij zijn bevallen.

Yase Cosmetics Truly Natural

Yase Cosmetics Truly Natural

Yase Cosmetics Truly Natural

Omdat ik er vanuit ga dat ik niet de enige ben die nog nooit van Yase Cosmetics heeft gehoord zal ik het merk even wat verder toelichten. Yase Cosmetics profileert zichzelf als volgt: Wij creëren compromisloos effectieve, echt natuurlijke cosmetica voor de gezichtsverzorging. Zeven jaar lang zijn wij op zoek geweest naar de hoogste kwaliteit aan natuurlijke botanische en minerale rijkdommen uit alle hoeken van de wereld. Tegelijkertijd voerden we onderzoeken en testen uit, waarbij wij deze selecteerden en associeerden met honderden verschillende recepten. Gedetailleerde analyse van elk van de verkregen formules leidde ons naar de ontwikkeling van een echt natuurlijke cosmetica, zonder kunstmatige conserveringsmiddelen met een uitzonderlijke duurzaamheid, die kan oplopen tot 3 maanden. De werking en hoge effectiviteit zijn bevestigd in het laboratorium en door consumentenonderzoek.

Yase Cosmetics Truly Natural

De producten van Yase Cosmetics worden gefabriceerd:

 • Zonder Siliconen
 • Zonder Kunstmatige Kleurstoffen
 • Zonder Edta
 • Zonder Oliederivaten
 • Glycol Vrij
 • Zonder SLS en SLES
 • Zonder propyleen en ethyleenoxide
 • Geen straling
 • Zonder kunstmatige conserveringsmiddelen
 • Zonder synthetische geurstoffen
 • Ftalaat vrij
 • Geen kunstmatige UV-filters

Yase Cosmetics Truly Natural

Yase Cosmetics Truly Natural heeft voor de vrouwen maar 3 producten in het assortiment, namelijk een dagcrème, een nachtcrème en een serum. Voor mannen hebben zij een Serum en een Aftershave Balm. Vandaag review ik dus de dagcrème en het serum voor vrouwen. Deze twee producten zitten in een prachtige verpakking. Het ziet er echt heel luxe en clean uit. Beide flacons zitten in één doos waar je tevens ook een boekje met extra uitleg in treft. De flacons zelf zijn van hard plastic en voornamelijk wit. De tekst is in het zwart en er is een minimale appeltjesgroene touch.

Yase Cosmetics Truly Natural

Yase Cosmetics Truly Natural – Dagcrème

De dagcrème belooft een lichte crème te zijn met zorgvuldige geselecteerde natuurlijke plantenextracten en mineralen. De crème zou vooral de huid moeten voeden, hydrateren en beschermen. Bovendien is de olie in de crème verrijkt met een rijke dosis vitaminen A, E, F en B5, H, K, PP.  Het bevat ook een natuurlijke zonnebrandcrème die de huid tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen beschermt.

Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Simmondsia (Chinensis) Jojoba Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Hematite Extract, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Gluconolactone, Sodium Benzoate

De crème is inderdaad licht te noemen. Niet te dik en niet te doen, ik vind dit soort substanties voor een dagcrème meer dan prima. De geur is wel apart maar dat heb je al snel met ‘echt natuurlijke’ producten. Je moet er even aan wennen maar de geur vind ik zelf niet vies te noemen. De crème laat zich makkelijk verdelen over de huid en trekt redelijksnel in. Ideaal vind ik dat bij een dagcrème. Eventjes laten intrekken en daarna kun je gelijk door met de make-up basis. Aan één pompje heb ik voldoende.

Yase Cosmetics Truly Natural

Yase Cosmetics Truly Natural – Serum

Het serum bevat actief rodochrosietextract bestaat uit een zeer geconcentreerd, natuurlijk preparaat van plantaardige en minerale oorsprong voor onmiddellijke actie. Zelfs een relatief kleine dosis van de stof veroorzaakt een sterk effect waar het de vernieuwing, stimulering en snel herstel betreft. Dit extract stimuleert de aanmaak van collageen en heeft ontspannende eigenschappen. Hierdoor verbetert de huidstructuur duidelijk; de huid wordt steviger en gladder. Het serum bevat een rijk antioxidantencomplex die de vorming van rimpels verhindert, en de aanwezigheid van mineralen, vooral koper, werkt ontgiftigend op de huid.

Aqua, Glycerin, Rhodochrosite Extract, Panthenol, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Tocopherol Acetate, Gingko Biloba Leaf Extract, Coffea Arabica Seed Extract, Gluoconolactone, Sodium Benzoate, Menthe Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Limonene.

Het serum is qua substantie nog net iets vloeibaarder dan de dagcrème. Wat natuurlijk vaak het geval is bij een serum. Het is de bedoeling dat je dit serum aanbrengt voordat je de dagcrème aanbrengt. De geur van het serum is een stuk frisser als die van de dagcrème. Dat komt wellicht door het ingrediënt Menthe Viridis (Spearmint) Leaf Oil. Deze serum laat zich makkelijk verdelen en trekt ook snel in. Het voelt heerlijk aan! Met dit serum heb je aan één pompje ook echt voldoende.

Yase Cosmetics Truly NaturalIMG_8501

Conclusie

Ten eerste vond ik het echt super leuk om producten te testen van Yase Cosmetics Truly Natural. Juist onbekende merken proberen kan heel verrassend zijn. De filosofie van het merk vind ik in ieder geval super positief. Ik houd er wel van als een merk echt alleen maar natuurlijke producten gebruikt. Als het product dan ook nog werkt dan is het natuurlijk helemaal fantastisch. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik zowel over de dagcrème als over het serum echt te spreken ben. Het zijn beide super fijne producten en ze zijn zuinig in gebruik. Ze voelen goed aan, voeden mijn huid, aan één pompje heb je voldoende en het trekt snel in. Echt heel erg fijn! Er zijn wel twee nadelen die ik zeker de moeite waard vind om te benoemen. Het eerste nadeel is toch wel de prijs, want goedkoop zijn deze producten absoluut niet. Al heb ik dat persoonlijk voor een product zeker over als het werkt. Het tweede nadeel is dat er, juist doordat ze alleen natuurlijke ingrediënten gebruiken, er een houdbaarheidsdatum van 3 maanden aan zit en dat het product bewaard moet worden in de koelkast.

Zowel de Dagcrème als het serum bevatten 30ml. en kosten € 59,- per stuk. Ze zijn alleen online te koop in de webshop van Yase Cosmetics en hier kan je nu alleen nog betalen met Creditcard of Paypal. 

Gebruik jij iedere dag een dagcrème? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

8 Reacties

 1. 16 september 2016 / 20:01

  Klinkt erg goed, de verpakking vind ik er ook luxueus uitzien! De prijs is inderdaad niet goedkoop en jammer dat je het in de koelkast moet bewaren 🙂

 2. 16 september 2016 / 16:11

  Ik gebruik iedere dag crèmes, serums, oogcreme, lotions….ik ben verzot op huidverzorging. Lijkt mij lastig het in de koelkast te moeten bewaren, dan moet het echt in je systeem zitten om constant naar beneden te lopen om je crème op te doen. Ik doe mijn routine altijd in de badkamer.

 3. 16 september 2016 / 14:26

  Het is best prijzig, maar het lijken me wel hele fijne producten!

 4. 16 september 2016 / 12:31

  Ik ben zelf echt dol op gezichtsserum. Deze lijkt me ook echt heerlijk!
  Heb nog nooit gehoord van het merk maar ben er wel benieuwd naar geworden.
  Toch moet ik nog wel heel goed nadenken, want stiekem vind ik het best prijzig.

 5. 16 september 2016 / 08:44

  Wow ziet er wel heel goed uit zeg qua ingrediënten. Ik ben nieuwsgierig geworden!

 6. 16 september 2016 / 07:14

  Fijne review. Ik heb deze producten ook ontvangen (precies dezelfde uitgekozen), maar ben pas net aan het testen dus mijn review laat nog even op zich wachten. So far, so good :-)!

 7. 16 september 2016 / 07:14

  Klinkt fijn, maar wel aardig prijzig.. Toch ben ik wel nieuwsgierig geworden! Vooral naar het serum