fbpx
111   126
47   184
44   97
12   191
65   389

OOTD Summer has finally arrived

OOTD Summer has finally arrived

Vorige week ging ik samen met mijn vriend een dagje naar Lelystad. Niet om te shoppen of iets dergelijks maar om te Stuntvliegen in Lelystad. Het was super lekker weer en het weercijfer was gewoon een 10! Beter weer om te vliegen was er niet. Ik kleedde mij lekker zomers en vroeg mijn vriend wat foto’s te maken. Benieuwd naar mijn OOTD Summer had finally arrived?

OOTD Summer has finally arrived

OOTD Summer has finally arrived

Deze dag ging het helemaal niet om mijn outfit. Mijn vriend ging namelijk stuntvliegen! Dit had ik hem in april cadeau gedaan voor zijn verjaardag en dinsdag 23 augustus was het eindelijk zover. ‘Normaal’ vliegen had hij al weleens gedaan maar stuntvliegen.. tsja dat is toch wel andere koek!

OOTD Summer has finally arrived

Na de stuntvlucht besloten we de rest van de dag lekker te vullen in Bataviastad. Onderweg vanuit Lelystad Airport naar Bataviastad kwamen we langs een natuurgebied en hier hebben we mijn outfitfoto’s gemaakt voor deze OOTD Summer has finally arrived. De zon scheen heerlijk en het was daar erg mooi dus een perfecte timing als je het mij vraagt.

OOTD Summer has finally arrived

OOTD Summer has finally arrived

Clothes

Ik draag mijn topje van ‘Lucy Make Waves’. Deze kocht ik een tijdje terug bij de Men At Work en dat heb je kunnen zien in mijn Summer Shoplog. Dit topje heb ik in mijn zwarte, high-waisted broekje gedaan. Dit broekje is van H&M en zit echt super comfortabel en stretchy. Daarbij draag ik mijn grijze Adidas sneakers.

Accessoires

Natuurlijk was mijn outfit niet compleet zonder accessoires. Ik draag een grijs tasje die perfect matchen bij mijn sneakers. Om mijn nek heb ik een chokerketting met een klein, zilveren muntje. Daarnaast draag ik mijn Buddha To Buddha Ellen oorbellen en mijn twee Pandora Armbanden. Mijn Cartierring aan mijn rechterhand en mijn Ti Sento ring aan mijn linkerhand. Mijn horloge is van Elite en deze heb ik van Lucardi. Naast Elite hebben zij ook merken in het assortiment zoals Seiko en Festina.

OOTD Summer has finally arrived

Dat was mijn OOTD Summer Has Finally Arrived. Zou jij deze outfit zelf dragen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

9 Reacties

 1. 30 augustus 2016 / 20:19

  Wat een mooie outfit, staat je zo leuk!
  Je bent een knapperd!

 2. 30 augustus 2016 / 19:18

  Wat zie je er super mooi uit! Mooie foto’s 🙂
  Ik ben fan van je blauwe top <3

 3. 30 augustus 2016 / 14:05

  Leuke accessoires! Ziet er super mooi uit 🙂

 4. 30 augustus 2016 / 11:34

  Wat een leuke outfit draag je! 🙂

 5. 30 augustus 2016 / 10:57

  Mooie outfit! Vanwaar komt je chokerketting?

 6. 30 augustus 2016 / 10:46

  Wat een leuke outfit! Die blauwe kleur staat je heel mooi! Hoe vond je vriend het stuntvliegen?

 7. 30 augustus 2016 / 09:13

  Hopelijk blijft het mooie weer nog eventjes 🙂 je outfit is echt super leuk! Kleding en accessoires fleuren elkaar zo leuk op 😀

 8. 30 augustus 2016 / 07:37

  Mooie outfit Lindsey!

 9. 30 augustus 2016 / 06:57

  Wat een mooie outfit. Perfect voor dat zomerse weer van afgelopen week!