fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Rimmel Professional Eyebrow Pencil

Rimmel Professional Eyebrow Pencil

De laatste tijd ben ik bezig met het uittesten van nieuwe wenkbrauwproducten. Een hele tijd heb ik mijn wenkbrauwen gedaan met het Catrice Wenkbrauwkitje maar ik was wel toe aan wat nieuws. Zo probeerde ik onlangs de Christian Faye Wenkbrauwpoeder en de Christian Faye Dip Brow Pomade. Vandaag review ik de Rimmel Professional Eyebrow Pencil in 02 hazel.

Rimmel Professional Eyebrow Pencil Rimmel Professional Eyebrow Pencil

Rimmel Professional Eyebrow Pencil

Tsja.. over de vormgeving kan ik niet zoveel zeggen. Het is gewoon een wenkbrauwpotlood. De vormgeving is eigenlijk ook hetzelfde als de oogpotloodjes van Rimmel. Het enige verschil is het ‘kammetje’ dat aan de dop bevestigd zit. Voor mij persoonlijk geeft dit geen toegevoegde waarde. Ik gebruik liever mijn eigen spooly.

Rimmel over het wenkbrauwpotloodje: Professional Eyebrow Pencil is used to enhance and refine the shape of the eyebrows Can be used to fill gaps or lengthen the arc of the eyebrow to create the desired look.

Rimmel Professional Eyebrow Pencil Rimmel Professional Eyebrow Pencil

De Rimmel Professional Eyebrow Pencil is beschikbaar in drie kleuren, namelijk:

 • 01 – Dark Brown
 • 02 – Hazel
 • 04 – Black Brown

In dit artikel review ik dus ‘hazel’. Dit is de lichtste kleur van de drie.

Rimmel Professional Eyebrow Pencil

Dit is de swatch van de Rimmel Professional Eyebrow Pencil in Hazel. Het potloodje zelf zag er niet echt mega donker uit maar deze swatch is naar mijn mening toch vrij donker. Helaas zit er in het assortiment van Rimmel geen lichtere kleur..

Rimmel Professional Eyebrow Pencil

Op deze foto zijn mijn wenkbrauwen ingevuld met het wenkbrauwpotloodje van Rimmel.

Rimmel Professional Eyebrow Pencil Rimmel Professional Eyebrow Pencil

Mijn vermoedens zijn bevestigd.. het potloodje is inderdaad echt te donker voor mij. Over de werking heb ik eigenlijk geen op- of aanmerkingen. Het is een fijn en goed gepigmenteerd potlood. Zuinig in gebruik en hij blijft gedurende de dag goed zitten. (dit heb ik even getest tijdens een dagje thuis, haha!) Rimmel, bij deze, gooi alsjeblieft wat meer kleuren (lees: geschikt voor blondines) in het assortiment. Voor nu heb ik in ieder geval mijn moeder blij kunnen maken met het potloodje.

Deze Rimmel Professional Eyebrow Pencil in 02 Hazel kost €6,49 en is te koop bij de drogisterijen. 

Welk product gebruik jij altijd voor je wenkbrauwen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

16 Reacties

 1. 25 juli 2016 / 22:11

  De kleur is inderdaad te donker, wat vreemd dat ze geen blond tinten hebben? Ik heb jaren een potlood gebruikt, maar ben nu helemaal om met dipbrow. Die overigens wel prachtige tinten blond heeft, tip! Liefs Josine

 2. 25 juli 2016 / 21:49

  ik ben ook nog steeds op zoek. Ik heb nu die van de Hema, maar die geeft dus heel slecht af.

 3. 25 juli 2016 / 21:00

  Wat jammer dat hij zo donker is! Dan zou deze ook niks voor mij zijn, haha

 4. 25 juli 2016 / 20:38

  Jammer dat hij iets te donker is. Maar voor de rest lijkt hij mij heel fijn. Het staat best natuurlijk als hij iets lichter zou zijn.

 5. 25 juli 2016 / 15:17

  ik ben fan van de wenkbrauwpotloden van Rimmel, inderdaad iets te donker bij jou maar wel een mooie kleur.

 6. 25 juli 2016 / 15:13

  Hij oogt wel fijn! Alleen misschien net iets te hard. Had trouwens verwacht dat het potloodje wat goedkoper was! xxx

 7. 25 juli 2016 / 12:20

  Ik heb deze ook, maar voor mij is hij juist veel te warm. Als ik mijn – al van zichzelf donkere, volle wenkbrauwen – ermee bijteken, zie je aan de uiteindes echt van die ‘oranje’ strepen, haha. Maar toch gebruik ik hem af en toe, hahaha.

 8. 25 juli 2016 / 11:33

  Jammer dat het te donker is! Ik vind het altijd moeilijk om een goeie kleur te vinden voor blondines – vaak is het pootlood te donker of te warm van kleur. Het zou inderdaad goed zijn om meer kleuren in het assortiment toe te voegen!

 9. 25 juli 2016 / 11:20

  Het lijkt me opzich een prima potloodje. Jammer dat de kleur niet helemaal matcht bij jou!

 10. 25 juli 2016 / 10:49

  De potloodjes zien er fijn uit. Alleen helaas ook te donker voor mij denk ik

 11. 25 juli 2016 / 10:13

  Wel een beetje aan de donkere kant. Ik heb dit potloodje heel lang gebruikt voordat ik Dipbrow ontdekte. Qua werking is die goed!

 12. 25 juli 2016 / 10:09

  Jammer dat hij te donker is! Misschien helpt het om ‘m wat lichtjes aan te brengen? Ik heb deze ook en voor mij is hij dan weer te licht, haha 🙁

 13. 25 juli 2016 / 08:46

  Voor jouw is de kleur inderdaad iets te donker. Ik gebruik eigenlijk zelf altijd wenkbrauw- poeder.

 14. 25 juli 2016 / 08:25

  Ah, hij is inderdaad wat te donker, jammer! Lijkt me wel een fijn product. Ik gebruikte wel eens de oogpotloodjes van Rimmel, die zijn ook erg prettig.

 15. 25 juli 2016 / 07:36

  Ziet er mooi uit! Alleen jammer dat die inderdaad te donker is.. Het probleem van blond zijn haha!

 16. 25 juli 2016 / 06:50

  Ik vind dit een erg fijn potloodje. Jammer dat het niet je kleur is, maar gelukkig kon je jouw moeder blij maken met dit potloodje :-).