fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Catrice Stylo Eyeshadow Pen

Catrice Stylo Eyeshadow Pen

Oogschaduwpalettes, oogschaduwmono’s, creamy oogschaduws.. we kennen het allemaal wel. Maar een oogschaduwpen? Dat is voor mij de eerste keer. Ik review vandaag de Catrice Stylo Eyeshadow Pen in twee verschillende kleuren. Benieuwd hoe de Catrice Stylo Eyeshadow Pen mij bevalt? Lees zeker mee.

Catrice Stylo Eyeshadow Pen
Catrice Stylo Eyeshadow Pen Catrice Stylo Eyeshadow Pen

Catrice Stylo Eyeshadow Pen

Qua vormgeving vind ik het echt een ‘Catrice’ stijltje. De Stylo Eyeshadow Pens zijn zwart en hebben allemaal een andere kleur dop. In de kleur van de oogschaduw zelf, heel handig! Op de ‘pens’ staat in zilver metallic letters ‘Catrice Stylo Eyeshadow Pen’. Een prima vormgeving als je het mij vraagt.

Deze oogschaduwpennen zijn in totaal in 6 verschillende kleuren verkrijgbaar:

 • 010 – Ick Bin Ein Pearliner!
 • 020 – G’Old Mc Donald
 • 030 – Copper And Paste
 • 040 – Brown To Earth
 • 050 – 51 Shades Of Grey
 • 060 – In The Taupe

In dit artikel review ik 030 – Copper And Paste en 040 – Brown To Earth.

Catrice Stylo Eyeshadow Pen Catrice Stylo Eyeshadow Pen

Kruidvat over de Catrice Stylo Eyeshadow Pen: Kleur, glans en langhoudendheid: de Catrice Stylo Oogschaduwpen heeft het allemaal. De compacte oogschaduwpen is gemakkelijk mee te nemen. De romige textuur breng je gemakkelijk aan met de afgeronde stift.

De pennen zelf zijn niet scherp als een oogpotlood, maar juist stomp afgerond. Er zit een draaimechanisme in, dus je kunt de pen makkelijk naar boven draaien en je hoeft niet de slijpen.

Catrice Stylo Eyeshadow Pen

Hier zie je de twee kleuren geswatched. De bovenste swatch is 030 – Copper And Paste en de onderste swatch is 040 – Brown To Earth. De pennen geven vrij veel pigment af en glanzend goed maar zijn wel iet wat stroef. Ik raad dan ook aan om de pen niet te ver uit te draaien want de kans dat hij afbreekt is zeker aanwezig.

Catrice Stylo Eyeshadow Pen

Tsja.. en dan moet je een ooglook maken met de Catrice Stylo Eyeshadow Pen.  Dat is makkelijker gezegd dan gedaan! Ik bracht 030 – Copper And Paste aan op het bewegend ooglid en 040 – Brown To Earth in de arcadeboog. De kleur is vrij intens en zeker op het bewegend ooglid werkt het wel prima. Alleen, met zo’n pen, krijg je nogal vrij harde randen. Vervolgens moet je dus sowieso een kwast pakken om alles mooi te vervagen. In de arcadeboog vind ik het geen succes. De pen is te dik en het wordt echt een grote glitterwaas. Hmm… Catrice Stylo Eyeshadow Pen

Wat is nou mijn oordeel? Ik moest er heel eerlijk gezegd wel even over nadenken. Vooral de kleur 030 – Copper And Paste vind ik wel heel erg mooi. De kleur is goed gepigmenteerd en bevat prachtige koperkleurige shimmers. Een complete ooglook maken met deze Catrice Stylo Eyeshadow Pen zit er gewoon niet in. Je moet de kleuren alsnog blenden met een kwast en dan valt de pigmentatie echt weg. Waar je ze wel goed voor kan gebruiken is om een kleur wat meer kracht te geven op het bewegend ooglid. Al weet ik zeker dat ik sneller voor een oogschaduw in poedervorm zal gaan dan deze oogschaduws in pen-vorm. Leuk om te proberen, maar ik denk dat het daarbij blijft!

De Catrice Stylo Eyeshadow Pens kosten € 3,99 per stuk en zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister. 

Gebruik jij weleens een oogschaduwpen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

16 Reacties

 1. 3 juli 2016 / 16:42

  Mooie kleuren, alleen jammer dat je niet helemaal fan bent!

 2. 29 juni 2016 / 19:53

  Dit zijn ook vaak niet ‘mijn’ soort producten, al zijn de kleuren wel leuk!

 3. 29 juni 2016 / 15:30

  Thanks voor je fijne en eerlijke review! De tinten zien er mooi uit, maar jammer dat deze vervagen na het blenden. Het klinkt niet echt als een fijn product om mee te werken, jammer.

 4. 29 juni 2016 / 14:34

  Fijne review! Vind de pigmentatie prachtig eruit zien maar ben helaas niet zo fan van oogschaduwpennen.
  Prachtige foto’s!

  Liefs, Evelien

 5. 29 juni 2016 / 13:59

  Lijkt mij inderdaad heel lastig om aan te brengen, vooral om het daarna nog weer te blenden. Wel leuk bedacht, maar inderdaad niet heel logisch, haha. De kleuren zien er wel echt heel mooi uit!

 6. 29 juni 2016 / 13:09

  Ik vind dit soort producten ook bijna nooit fijn. Poederoogschaduw werkt gewoon beter voor het maken van ooglooks met meerdere kleuren. Je look ziet er wel mooi uit trouwens!

 7. 29 juni 2016 / 12:34

  De swatches zien echt heel mooi uit. Jammer dat het uiteindelijk toch tegenvalt.

 8. 29 juni 2016 / 11:29

  De kleuren zien er goed uit, maar het lijkt mij ook niet zo fijn werken.

 9. 29 juni 2016 / 11:28

  Jammer dat de pigmentatie een stuk minder wordt als je het uitblendt.. Wel hele mooie kleuren trouwens!

 10. 29 juni 2016 / 11:26

  Leuk dat je hierover een review hebt geschreven, was altijd al benieuwd naar zoiets. Ik vind de kleurtjes er wel leuk uit zien!!

 11. 29 juni 2016 / 11:22

  Ik moest lachen om de naam van oogschaduwpen 010. Fijne review weer!

 12. 29 juni 2016 / 11:08

  de swatches zijn wel heel mooi! denk dat ze vooral mooi zijn om als een kleur te dragen want blenden ermee lijkt mij niet heel handig haha!

 13. 29 juni 2016 / 10:48

  Denk als je het op je ooglid goed aanbrengt en net iets erboven, en dan wat er net boven uit komt weg blendt, dat je het fijnste resultaat krijgt. Vind de kleurtjes mooi!

 14. 29 juni 2016 / 10:06

  De swatches zien er goed uit. Ik denk ook niet dat het echt bedoeld is om een echte “look” mee te maken, eerder voor dagen waarop je gewoon snel een kleurtje op je ooglid wilt.

 15. 29 juni 2016 / 09:30

  De kleuren zien er op het eerste gezicht onwijs mooi en goed gepigmenteerd uit. Maar het lijkt mij inderdaad helemaal niet prettig werken. Zelf blijf ik wat dat betreft liever bij mijn oude en vertrouwde oogschaduw!

 16. 29 juni 2016 / 06:37

  Ik vind de swatches er goed uit zien. Toch kan ik mij helemaal voorstellen dat ik dit op mijn oog helemaal niks vind. Ik heb nog niet veel oogschaduw pennen gehad die ik wel prettig vind werken. Mooie look heb je gemaakt.