fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Pink Gellac Gel Polish Starter Kit

Pink Gellac Gel Polish Starter Kit

Ik draag altijd ‘normale’ nagellak en nog nooit eerder probeerde ik een gel nagellak, ook wel Gellac genoemd. Maar ik was er wel altijd erg nieuwsgierig naar. Want wie wil dat nou niet? Een manicure die prachtig glanst en heel erg mooi en lang blijft zitten? Vandaag review ik de Pink Gellac Gel Polish Starter Kit. Is dit de perfecte kit voor thuis? Je leest het in mijn review!

Pink Gellac Gel Polish Starter Kit

Pink Gellac Gel Polish Starter Kit

Pink Gellac Gel Polish Starter Kit

De Pink Gellac Gel Polish Starter Kit wordt geleverd in een prachtige zwarte doos met een magneetsluiting. Hier werd ik al vrolijk van! In de doos vind je de starterskit zelf en nog wat leuke boekjes en een keycord. Het ziet er goed en netjes verzorgd uit. Maar natuurlijk gaat het om de Starter Kit zelf en die zit ook in een mooie doos.

Pink Gellac belooft dat het makkelijk is aan te brengen en dat de manicure 14 dagen blijft zitten!

Pink Gellac Gel Polish Starter Kit

Op deze doos vind je aan de zijkant al een kleine ‘stap-voor-stap’ uitleg en zie je wat er allemaal in de Starter Kit zit, namelijk:

 • Base2 (basecoat) 15ml.
 • Color 156 Tropical 15ml.
 • Ultra Shine (topcoat) 15ml.
 • Cleaner 50ml.
 • LED Lamp
 • Luxury Nail Wipe
 • 1 Nail File
 • 1 Woodstick
 • 10 Remover PocketsPink Gellac Gel Polish Starter Kit

Naast alle producten zit er ook een ‘Manual’ in de Starker Kit. Dit is een klein boekje waarin duidelijk stap-voor-stap staat wat je moet doen. De handleiding is in meerdere talen geschreven en gelukkig is er ook een uitleg in het Nederlands. Verder is alles duidelijk omschreven en er komen geen vragen naar boven tijdens het lezen van deze handleiding.

Pink Gellac Gel Polish Starter Kit

Hierboven laat ik stap voor stap zien hoe je de Pink Gellac aanbrengt. Hierbij de toelichting:

 1. Duw voorzichting de nagelriemen terug met behulp van de Woodstick
 2. Ruw je nagels op door de roze kant van de vijl te gebruiken. (De witte kant van de vijl kun je gebruiken om je nagels nog even bij te vijlen) Nadat je nagels zijn opgeruwd gebruik je de Pink Cleanser op de Luxury Nail Wipes om de nagels grondig te ontvetten. Dit is echt heel belangrijk!!
 3. Breng een dun laagje Base Coat aan. Zorg ervoor dat je minimaal 1 millimeter afstand houdt tussen de gellak en je nagelriemen. Hard de Base Coat 15 seconden uit onder de LED lamp.
 4. Breng een dun laagje aan van de Color. Zorg ervoor dat je weer minimaal 1 millimeter afstand houdt tussen de gellak en de nagelriemen. Hard dit 60 seconden uit onder de LED lamp.
 5. Zoals je goed kunt zien op foto ‘4’ dekte de Color niet in één laagje. Bij stap 5 heb ik dus een nieuw dun laagje aangebracht en deze weer 60 seconden uitgehard onder de LED lamp.
 6. Breng een dun laagje Ultra Shine aan. Zorg ook hier er weer voor dat je minimaal 1 millimeter afstand houdt tussen de gellak en je nagelriemen. Hard de Ultra Shine 60 seconden uit onder de LED lamp.

Pink Gellac Gel Polish Starter Kit

Pink Gellac Gel Polish Starter Kit

Naar mijn mening is Pink Gellac een enorm gebruiksvriendelijk product. De starterskit wordt aan de hand van de handleiding duidelijk uitgelegd en het lezen hiervan roept verder geen vraagtekens op. Het was mij gelijk volkomen duidelijk wat de bedoeling was en ik kon meteen aan de slag. Als de Gellac eenmaal op je nagels zit, zit het echt als een huis. 14 dagen, dat red hij niet, maar 7 à 8 dagen zit hij echt wel prachtig op je nagels. Dat te vergelijken met een ‘normale’ nagellak die misschien 3 à 4 dagen goed blijft zitten is naar mijn mening een goed resultaat. Zeker aangezien je helemaal niet zo heel veel extra tijd kwijt brengt met het aanbrengen van de Gellac. Ik ben in ieder geval erg blij met deze set!

Het staat ook duidelijk beschreven in de handleiding, maar hieronder nog wat extra tips.

 • Zorg echt dat je je nagels goed opruwd. Raak alle stukjes en laat geen een plekje glad. Het kan dan namelijk zijn dat de Gellak niet goed hecht en dat hij gaat loslaten.
 • Onderschat ook het ontvetten niet. Het is erg belangrijk dat je nagels goed vetvrij zijn voordat je de basecoat aanbrengt. Is dit niet het geval, dan kan de Gellak moeite hebben met hechten en dus los gaan laten.
 • Houd echt afstand van je nagelriemen. Bedenk dat deze nagellak kei- en keihard wordt. Je wilt dit niet naast je nagels of op je nagelriemen hebben. Houd dus liever teveel dan te weinig afstand!

Deze Pink Gellac Gel Polish Starter Kit kost normaal €99,- maar is nu in de aanbieding voor €69,- Hij is te koop op www.pinkgellac.nl

Heb jij weleens Gellac geprobeerd?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

16 Reacties

 1. 11 april 2016 / 21:49

  Mooi kleurtje en goede review! Een week plezier ervan is ook al heel fijn!

 2. 26 maart 2016 / 23:09

  Wat een gaaf kleurtje, en wat heb je alles lekker duidelijk uitgelegd! Nu wil ik ook zo’n starter kit haha, ik ben er heel benieuwd naar geworden. ♥

 3. 25 maart 2016 / 21:18

  Wat een mooie en vooral duidelijke review. Gellac lijkt mij een fijne gellak, ik hou van dit soort lakjes.

 4. 24 maart 2016 / 21:07

  Ik heb de starterkit van Sensationail, maar dit klinkt ook erg goed en wat een mooi kleurtje!
  X

 5. 24 maart 2016 / 20:35

  Ziet er erg goed uit Lindsey, het roze kleurtje is echt prachtig. Wat een glans!

 6. 24 maart 2016 / 20:27

  Wat leuke lakjes zijn het

 7. 24 maart 2016 / 17:48

  wat een mooie kleur, dat ziet er ontzettend goed uit

 8. 24 maart 2016 / 13:26

  mooie kit! prachtige kleur ook op je nagels. ik had wel gehoopt dat hij de 2 weken zou halen!

 9. 24 maart 2016 / 13:13

  Heel handig dat je het zo stap voor stap uitlegt. Ziet er mooi uit/ -x-

 10. 24 maart 2016 / 11:40

  Mooi kleurtje! Leuk zo een beginners setje en wat fijn dat het een week blijft zitten :). Liefs Marjon

 11. 24 maart 2016 / 09:45

  Leuk zo een beginners set en wat handig dat het zeker een week blijft zitten! Mooi kleurtje ook!

 12. 24 maart 2016 / 08:13

  Dit ziet er echt ontzettend goed uit! Mooi kleurtje en prachtige glans 😀

 13. 24 maart 2016 / 07:44

  Mooi kleurtje! Ik heb de starterskit vaak willen kopen, maar heb het iedere keer dan uiteindelijk niet gedaan.

 14. 24 maart 2016 / 06:59

  Wauw mooi kleurtje zat erbij. Heb er al zovaak aan gedacht om de starter kit te kopen maar ik heb t nog steeds niet gedaan. Wat een plus punt dat die zolang op je nagels blijft zitten.

 15. 24 maart 2016 / 06:57

  Ik vind gellak echt top.. Ik hou er namelijk niet van dat mijn nagels niet direct droog zijn. Deze set ziet er prima uit en de kleur is lekker fleurig en vrolijk. Kreeg je de gellak makelijk van je nagels af?