fbpx
117   136
51   189
45   98
13   192
66   390

Pink Gellac The Blossom Collection

Pink Gellac The Blossom Collection

Vorige maand ontving ik de Pink Gellac Gel Polish Starter Kit. Dit was mijn eerste ervaring met gellak en ik was meteen super enthousiast. Pink Gellac heeft een nieuwe collectie uitgebracht, namelijk The Blossom Collection en vandaag ga ik je die laten zien. Dus ben jij benieuwd naar de Pink Gellac The Blossom Collection? Lees dan zeker verder!

Pink Gellac The Blossom Collection

Pink Gellac The Blossom Collection

Pink Gellac The Blossom Collection

In de Pink Gellac Gel Polish Starter Kit zit het volgende:

 • Base2 (basecoat) 15ml.
 • Color 156 Tropical 15ml.
 • Ultra Shine (topcoat) 15ml.
 • Cleaner 50ml.
 • LED Lamp
 • Luxury Nail Wipe
 • 1 Nail File
 • 1 Woodstick
 • 10 Remover Pockets

Alles wat je in deze Starter Kit heb je ook nodig om deze Pink Gellac The Blossom Collection aan te brengen (op de Color 156 Tropical na dan). Het belangrijkste is in ieder geval dat je de Base- en Topcoat hebt en natuurlijk de LED lamp. Mocht je alles willen weten over de starterkit en ook tips willen over het aanbrengen van deze Gellac, lees dan zeker even mijn uitgebreide review!

Pink Gellac The Blossom Collection

Pink Gellac The Blossom Collection

Pink Gellac The Blossom Collection

Pink Gellac The Blossom Collection – 184 Rosy Pink

Rosy Pink is echt een zoet en snoepig roze kleurtje. Hij heeft ook iets milky’s, als een soort aardbeienmilkshake. Dit soort kleurtjes draag ik altijd heel erg graag omdat het bij heel veel outfits super goed staat!

Pink Gellac The Blossom Collection

Pink Gellac The Blossom Collection

Pink Gellac The Blossom Collection

Pink Gellac The Blossom Collection – 185 Gorgeous Green

Volgens mij is dit mijn allereerste lichtgroene nagellak. Ik vind het een aparte kleur en het is niet iets wat ik zelf snel zou kiezen, maar misschien is juist dat ook wel wat hem tof maakt. Toen ik hem een tijdje op mijn nagels had begon ik er aan te wennen en vond ik hem eigenlijk steeds leuker worden.

Pink Gellac The Blossom Collection

Pink Gellac The Blossom Collection

Pink Gellac The Blossom Collection

Pink Gellac The Blossom Collection – 186 Precious Lila

Lila is een kleurtje dat naar mijn mening altijd wel goed is. Toch zie je weinig mensen met lila op hun nagels. Ik ben er altijd wel erg fan van en ik vind dit echt een prachtige kleur. Wat mij betreft is hij ook echt perfect voor de lente en de zomer.

Pink Gellac The Blossom Collection

Pink Gellac The Blossom Collection

Pink Gellac The Blossom Collection

Pink Gellac The Blossom Collection – 187 Briliant Blue

Stiekem was ik ontzettend blij met deze prachtige, heldere blauwe kleur in de collectie. Blauw is namelijk altijd goed en dit lichte blauw is perfect voor in de lente. Het is een hele makkelijke kleur die overal bij staat en het is vooral superleuk als je spijker aan hebt!

Pink Gellac The Blossom Collection

Pink Gellac The Blossom Collection

Pink Gellac The Blossom Collection

Pink Gellac The Blossom Collection – 188 Charming Nude

Tsja.. een prachtige nude nagellak is natuurlijk nooit weg! Ik vind dit echt een prachtig nudekleurtje en wat mij betreft is hij eigenlijk perfect voor iedere tijd van het jaar! Hij neigt een beetje richting een warme peachykleur. I like it! 

Pink Gellac The Blossom Collection

Hier zie je nog even alle kleurtjes bij elkaar op een rijtje. Wat een prachtige kleurtjes zijn het toch! Ik zat voor mijzelf te bepalen welke ik het mooist vond maar eigenlijk vind ik dat echt heel erg lastig. Ik vind ze stuk voor stuk allemaal mooi op hun eigen manier.

Pink Gellac The Blossom Collection

Pink Gellac The Blossom Collection

Ik ben ontzettend blij met alle 5 kleuren uit deze The Blossom Collection van Pink Gellac. Stuk voor stuk vind ik ze prachtig. Alle kleuren die dekken perfect binnen 2 lagen en blijven zeker 10 dagen zitten. Wat mij betreft zijn deze lakjes absoluut een musthave en ik zal ze in ieder geval alle 5 heerlijk gaan dragen deze lente en zomer.

Als je je gellac goed aanbrengt en je alle stappen goed volgt dan red deze gellac het zeker 10 dagen! Vooral de voorbereiding is ontzettend belangrijk en moet zeker niet worden onderschat. Ik heb de nagellak uitgehard met een LED-lamp, maar je kunt ze ook uitharden met een UV-lamp. De informatie qua droogtijd etc. vind je allemaal terug op het flesje! 

De nagelakjes uit de Pink Gellac The Blossom Collection kosten €14,95 per stuk. Pink Gellac heeft echter altijd een actie dat het 3e lakje gratis is!  Ze zijn te koop in de webshop van Pink Gellac!

Heb jij een Pink Gellac Gel Polish Starter Kit thuis? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

19 Reacties

 1. 5 april 2016 / 10:21

  Mooie review en swatches. Ik vind deze collectie ook erg mooi.

 2. 5 april 2016 / 08:41

  Wauw wat een super leuke collectie, heel vrolijk 🙂

 3. 4 april 2016 / 23:28

  Ziet er heel goed uit!

 4. 4 april 2016 / 21:15

  Wauw super mooie zomerse kleurtjes!
  X

 5. 4 april 2016 / 20:18

  Wat mooie nagellak is het meid.

 6. 4 april 2016 / 19:30

  Hele fraaie kleurtjes! Zeker voor komend seizoen.
  En wat heb je veel tijd gestoken in dit artikel. (Althans, dat denk ik!)

 7. 4 april 2016 / 18:38

  Wat een leuke voorjaarskleurtjes!! Ik vind die blauwe ook wel echt heel leuk!

 8. 4 april 2016 / 18:32

  Ik vind de kleuren echt ontzettend mooi

 9. 4 april 2016 / 18:22

  Dit heb ik niet thuis, maar het lijkt me super handig om te hebben. Ik vind de kleurtjes echt heel lief, helemaal mijn ding!

 10. 4 april 2016 / 13:55

  Wauw wat een super mooie kleuren! Ik vind vooral de roze tinten heel mooi.

 11. 4 april 2016 / 13:00

  Als ik deze foto’s zie wil ik meteen mijn nagels lakken! 🙂

 12. 4 april 2016 / 11:50

  Wauw, wat een onwijs mooie kleurtjes! <3

 13. 4 april 2016 / 11:46

  Ik wist niet zo goed wat ik hier van moest verwachten, maar moet zeggen dat ik echt positief verrast ben! Wat een fijne lente kleurtjes en de dekking ziet er ook heel mooi uit. En wie wilt er nou niet meer dan een week met je nagellak kunnen doen?

 14. 4 april 2016 / 11:38

  Mooie kleurtjes en wat fijn dat ze zo lang goed blijven zitten, vaak is dit bij gel lak helaas niet altijd het geval. De roze en de lila kleurtjes vind ik het mooiste!

 15. 4 april 2016 / 11:14

  Ohhh wat fijn dat deze tot wel 10 dagen houdt!

 16. 4 april 2016 / 10:59

  Superleuke kleurtjes! Mijn favorieten zijn toch echter de roze en koraalkleurtjes!!

 17. 4 april 2016 / 09:09

  Wat een mooie kleurtjes! Leuk hoe je dat overzichtje trouwens hebt gemaakt. Liefs Marjon

 18. 4 april 2016 / 08:03

  Lekker zomerse kleurtjes, i love it! (: Mooi overzichtje heb je gemaakt met al deze kleurtjes.