fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

Nivea Verzorgende Bodymilk

Nivea Verzorgende Bodymilk

Vooral in de winter heb ik altijd erg last van een droge huid. Voornamelijk mijn scheenbenen zijn dan heel erg droog. Het is inmiddels lente maar mijn droge scheenbenen zijn toch zeker nog niet helemaal verdwenen. Een goede bodymilk of bodylotion is dan ook geen overbodige luxe. Vandaag review ik de Nivea Bodymilk. Is dit een yay of een nee? Lees lekker mee!

Nivea Verzorgende Bodymilk

Nivea Bodymilk

 

 

Nivea Verzorgende Bodymilk

De verpakking is naar mijn mening een typische Nivea verpakking. Donkerblauw met duidelijk het logo van Nivea en verder weinig poespas. Al had het Nivealogo er niet op gestaan, dan hadden we waarschijnlijk allemaal wel geweten dat het een product van Nivea is. Door de verpakking wordt duidelijk dat het een Bodymilk is die bedoeld is voor de droge huid en dat hij intensief voedt met behulp van amandelolie. De Nivea Verzorgende Bodymilk zou voor 24uur voelbaar zachtere huid moeten zorgen.

De dop van de Nivea Verzorgende Bodymilk is gewoon hetzelfde als een tube. Je knijpt erin en het product komt eruit. Prima wat mij betreft. Het is hygiënisch en doseert makkelijk.

 

 

Nivea Verzorgende Bodymilk

Nivea Verzorgende Bodymilk

Nivea Verzorgende Bodymilk

Dit is wat Nivea beloofd: Wil jij je droge huid intensieve verzorging geven? De NIVEA Verzorgende Body Milk verzorgt intensief en maakt je huid heerlijk soepel en zacht. De rijke formule met unieke geur van NIVEA en verzorgende amandelolie geef je 24u lang een voelbaar zachtere huid. De Body Milk ondersteunt de huideigen beschermende functie en voorziet je huid effectief en langdurig van vocht. NIVEA Verzorgende Body Milk is speciaal afgestemd op de behoeften van de droge huid.

De NIVEA Verzorgende Body Milk kan gebruikt worden voor de dagelijkse verzorging en bescherming van de droge huid. De rijke formule met unieke geur van NIVEA en verzorgende amandelolie geeft je 24u lang een voelbaar zachtere huid.

Eigenschappen:
 • Vermindert de ruwheid van je droge huid zichtbaar. 
 • Rijke formule
 • Unieke geur van NIVEA 
 • Bevat verzorgende Amandelolie voor 24u lang een voelbaar zachtere huid.

Nivea Verzorgende Bodymilk

Hier zie je de Nivea Verzorgende Bodymilk op mijn hand. Zoals je goed kunt zien, is de Bodymilk echt een hele dikke, rijke bodymilk in een spierwitte kleur. Gebruik dus niet teveel, want dan verander je zonder moeite in een melkfles, haha!

Nivea Verzorgende Bodymilk

Nivea Verzorgende Bodymilk

Ik ben erg tevreden over deze Nivea Verzorgende Bodymilk. Ik gebruik vaker producten van Nivea maar de Verzorgende Bodymilk had ik nog nooit geprobeerd. Hij heeft de typische ‘niveageur’ en ik heb echt het idee dat hij mijn huid echt voedt en verzorgd. Hij smeert erg makkelijk uit en vrij trekt snel in. Op dit moment gebruik ik hem iedere dag na het douchen, heerlijk!!

De Nivea Verzorgende Bodymilk bevat 250ml. en kost €5,09. Hij is te koop bij o.a. Het Kruidvat (Let op! Er is daar nu een 1+1 actie!)

Heb jij deze Nivea Verzorgende Bodymilk weleens geprobeerd?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

11 Reacties

 1. 26 maart 2016 / 23:12

  De typische Nivea geur vind ik zóóó lekker 🙂 ♥ Deze bodylotion klinkt echt superfijn!

 2. 24 maart 2016 / 08:58

  Deze klinkt echt heerlijk! Nivea is bijna altijd wel goed bij mij.

 3. 23 maart 2016 / 22:17

  Ik snap dat je erg tevreden bent! Ik houd van Nivea, zulke fijne producten heeft dit merk. Het ruikt ook nog eens suuuuuper lekker!

 4. 23 maart 2016 / 20:57

  Wat leuke body Milk.

 5. 23 maart 2016 / 20:39

  Ik gebruikte deze body Milk eerst wel altijd en was er heel tevreden over. Het maakte mijn huid idd minder droog.

 6. 23 maart 2016 / 20:37

  Wat fijn dat je een product hebt gevonden die er voor zorgt dat jouw huid goed gevoed wordt. Ik gebruik iedere dag na het douchen een bodylotion. Ik heb er voor gekozen om te gaan voor natuurlijke bodylotions van Alverde, ze ruiken heerlijk maar een Nivea geur is ook altijd fijn.

 7. Brenda
  23 maart 2016 / 19:50

  Lekker hè Linnie ?
  Ik had ‘m laatst ook gekocht!

  En de zonproducten van Nivea zijn ook super!

 8. 23 maart 2016 / 19:48

  Ik hou van het typische Nivea geur, deze bodymilk klinkt heerlijk!
  X

 9. 23 maart 2016 / 18:00

  Ik weet nog wel toen ik heel lang geleden zo een droge huid had, dat zelfs kleding dragen pijn deed.. Het was een allergische reactie, maar van de droge huid kwam ik niet af. Na een paar maanden gebruikte ik dit product als soort van ‘dan maar dat’ en het hielp als een tierelier. Echt een life saver!

 10. 23 maart 2016 / 16:25

  Dit is ook mijn favoriet! Alleen vind ik de dop niet handig wanneer de fles bijna leeg is. Je kan deze niet zo ondersteboven neerzetten. De fles moet altijd ergens tegenaan leunen. De geur vind ik heerlijk!! -x-

 11. 23 maart 2016 / 15:27

  Deze is zo fijn! Ik heb deze ook al eens opgemaakt.