fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Vichy Normaderm Micellaire Reinigingslotion

Vichy Normaderm Micellaire Reinigingslotion

Het reinigen van mijn gezicht, ik heb dit een tijdje terug echt aan mijn laars gelapt. Waarom? Ik heb geen idee want het is zo ongelofelijk belangrijk. Zelf heb ik een hele makkelijke huid maar er zijn heel wat mensen die echt last hebben van onzuiverheden, zoals puistjes en mee-eters. Vandaag review ik de Vichy Normaderm Micellaire Reinigingslotion. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees lekker mee!

Vichy Normaderm Micellaire Reinigingslotion

Vichy Normaderm Micellaire Reinigingslotion

Voorkomen is beter dan genezen. Vast een uitspraak die je wel vaker hebt gehoord. Dit is ook het geval met je huid. Heb jij last van onzuiverheden? Last van mee-eters? Voorkom het dan! Hoe? Reinig je huid! Je huid heeft door de dag heen namelijk een hoop te verduren en door goed te reinigen blijven de poriën lekker fris en open.

Vichy heeft verschillende lijnen en de Normaderm lijn is speciaal ontwikkeld voor onzuiverheden. De lijn is gericht op een grondige zuivering en verzorging van de onzuivere huid. Je kunt deze lijn herkennen aan de wit met groene verpakkingen. Ook deze verpakking is wit met groen. Vrij simpel maar het ziet er wel ‘clean’ uit. De lotion zelf is kleur- en geurloos.

Vichy Normaderm Micellaire Reinigingslotion

IMG_2702

Dit is wat Vichy zegt over de Vichy Normaderm Micellaire Reinigingslotion: Door de zeer effectieve maar toch bijzonder milde formule, is het een ideale reiniging voor de onzuivere en gevoelige huid, die zuiverheid en respect voor de gevoelige huid met elkaar combineert. Deze verzorging die rijk is aan zink zorgt dagelijks voor een zuiverende werking die klinisch is aangetoond. De micellaire technologie maakt het mogelijk make-up en onzuiverheden te verwijderen zonder te wrijven en zonder naspoelen met water. Make-up wordt verwijderd en uw gevoelige huid wordt op milde wijze gezuiverd en is perfect schoon zonder onprettig aan te voelen. De hypoallergene formule zonder parabenen of alcohol is getest op gevoelige huid en ogen.  Deze verzorging hoeft niet afgespoeld te worden, uit het grootste respect voor uw gevoelige huid.  Make-up wordt verwijderd en uw gevoelige huid wordt op milde wijze gezuiverd en is perfect schoon zonder onprettig aan te voelen.

Vichy Normaderm Micellaire Reinigingslotion

Vichy Normaderm Micellaire Reinigingslotion

Hoe gebruik je het? Zo!
Aanbrengen met een wattenschijfje:
– Veeg met het wattenschijfje over het gezicht vanuit het midden naar de buitenkant, om onzuiverheden te verwijderen.
– Voor de ogen bedekt u de oogleden met een wattenschijfje en klopt u er zachtjes op zodat de huid en de wimpers doordrenkt worden. Verwijder de make-up zachtjes in de richting van de wimperpunten, zonder het af te spoelen.

Vichy Normaderm Micellaire Reinigingslotion

Ik vind deze Vichy Normaderm Micellaire Reinigingslotion prima werken. Laat ik voorop stellen dat ik het heel erg lastig vind om deze lotion goed te testen. Dat is puur omdat ik geen last heb van onzuiverheden zoals puistjes of mee-eters. Wel is het een hele milde formule die je make-up goed verwijderd en je huid echt ontzettend gereinigd laat aanvoelen. Geen onprettig of trekkerig gevoel, maar juist een zacht en schoon gevoel. Wat mij betreft is dat dus ideaal. Een klein minpuntje is dat hij toch ietwat moeite heeft met waterproof make-up.

Heb jij veel last van onzuiverheden? Bedenk dan dat naast het reinigen van je huid, je nog veel meer dingen kunt doen om bijvoorbeeld mee-eters te voorkomen. Drink veel water, eet gezond en was je kussensloop veel! Dat laatste klinkt misschien gek (en vies!), maar op je kussensloop hoopt zich gedurende de nacht een hoop vuil op. Als je hier de nacht erna op gaat liggen met je net frisse gezichtje.. Je snapt hem ๐Ÿ˜‰ 

De Vichy Normaderm Micellaire Reinigingslotion bevat 200ml. en kost €13,79 en is online of bij je Apotheek te koop.

Heb jij ooit iets geprobeerd uit de Vichy Normaderm lijn? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

15 Reacties

 1. 29 maart 2016 / 20:31

  Ik heb niet zo heel veel onzuiverheden, maar dit klinkt wel als een hele fijne lotion

 2. 29 maart 2016 / 20:30

  Klinkt erg fijn! Wel heb ik een beetje moeite met de naam. Een micellaire reinigingslotion? Het is of een micellaire water of een lotion. En wat ik lees is het meer een micellaire water dan een lotion. Natuurlijk kan jij hier niets aan doen haha!!

  Misschien nog een tip voor mensen met onzuiverheden. ken het verschil tussen make-up verwijderen en je huid reinigen. Als je je make-up eraf hebt gehaald betekend dat nog niet dat je klaar bent. Dan moet je nog je huid reinigen met een goede face wash. Dit is juist zo belangrijk!!

 3. 29 maart 2016 / 16:23

  Ziet er prima uit! Voor nu heb ik mijn standaard producten die ik gebruik en daar ben ik heel tevreden mee dus ik zal niet zo snel deze variant kopen. Maar over het algemeen klinkt het wel prima, jammer alleen dat die moeilijk waterproof mascara verwijderd want dat gebruik ik regelmatig.

 4. 29 maart 2016 / 15:52

  Ik heb wel last van onzuiverheden helaas… Wellicht dat dit iets voor mij zou kunnen zijn! Ik heb ook een product uit deze lijn getest, ben alleen niet zo tevreden.

 5. 29 maart 2016 / 14:16

  Klinkt als een fijne Micellair water, die ga ik onthouden ๐Ÿ™‚
  X

 6. 29 maart 2016 / 12:22

  Ik heb ook niet zoveel last van onzuiverheden, maar toch lijkt me dit product wel erg fijn!

 7. 29 maart 2016 / 10:13

  Wat een fijne review! Het klinkt als een fijne lotion, het heeft in ieder geval mij nieuwsgierig gemaakt :). Liefs Marjon

 8. 29 maart 2016 / 10:05

  Klinkt als een fijne lotion. Ik ga hier zeker even een kijkje naar nemen! Ik heb zelf ook best wel een goede huid dus ik herken het wel dat je daardoor hier misschien wat minder aandacht aan besteed.. Time for a change ๐Ÿ™‚

  Liefs,
  http://www.merelteunis.nl
  A personal lifestyle blog about the little things in life and with a touch of health, wanderlust & beauty.

 9. 29 maart 2016 / 09:32

  Klinkt ontzettend fijn! Zolang je maar daarna een zachte huidje hebt toch!

 10. 29 maart 2016 / 09:17

  Fijne review! Ondanks dat je het lastig vindt hem te testen. Zelf vind ik het erg prettig als een lotion kleur- en geurloos is, vind ik toch een prettiger idee dan die gekleurde en geurende troep die je soms treft ๐Ÿ˜‰ . Xoxo

 11. 29 maart 2016 / 09:05

  Mmm ik gebruik dit soort merken niet meer, maar ik denk wel dat ie fijn is!

 12. 29 maart 2016 / 08:45

  Een zachte huid klinkt al goed! Lijkt me fijn.

 13. 29 maart 2016 / 08:13

  Lijkt me een goede reinigingslotion!

 14. 29 maart 2016 / 08:00

  Klinkt als een prima micellaire reinigingslotion.

 15. 29 maart 2016 / 06:27

  Klinkt als een fijne lotion! Ik heb eigenlijk niet zoveel last van onzuiverheden maar ik reinig mn gezicht altijd.