fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Kneipp Patchouli Douchegel en Douche foam

Kneipp Patchouli Douchegel en Douche foam

Patchouli, you love it or you hate it. Ik ben gek op patchouli, zeker in parfums kan ik het enorm waarderen. Vandaag review ik de Kneipp Patchouli Douchegel en Douche Foam. Ben jij benieuwd hoe deze producten uit de Kneipp Patchouli lijn mij bevallen? Lees dan zeker verder.

Kneipp Patchouli Douchegel en Douche foam

Kneipp Patchouli Douchegel en Douche foam Kneipp Patchouli Douchegel en Douche foam

Laat ik beginnen met de verpakking. Het is echt een typische Kneipp verpakking. Mooi strak en weinig poespas. Een mintgroene kleur met hierop de Patchouli Plant afgebeeld. Voor een ‘Moment van rust en balans’.

In totaal heeft Kneipp 17 verschillende lijnen. Hier volgen een aantal voorbeelden: Amandel, Rozemarijn, Vijg, Lavendel, Ylang-Ylang… Qua geuren dus voor ieder wat wils.

Kneipp Patchouli Douchegel en Douche foam

Dit is wat Kneipp zelf zegt over de Kneipp Patchouli DouchegelKneipp Patchouli douche zorgt met de warme, zachte, zoete en lichtkruidige geur dat lichaam en geest volledig tot rust komen. De verzorgende patchouli olie maakt je huid heerlijk zacht en soepel.

 • Ingredienten: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Coco Glucoside, PEG-40 Sorbitan Peroleate, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Cannabis Sativa Seed Oil, Pogostemon Cablin Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Parfum (Fragrance), Glyceryl Oleate, Laureth-3, DATEM, Glycol Distearate, PEG-14M, Sodium Hydroxide, Silica, Tocopherol

Kneipp Patchouli Douchegel en Douche foam

Dit is wat Kneipp zelf zegt over de Kneipp Patchouli Douche Foam: Verwen jezelf met de rijk schuimende Kneipp douche foam patchouli. Beleef een moment van rust door de zoete en licht kruidige geur van patchouli in combinatie met de zachte streling van de foam. Kneipp douche foam is makkelijk te doseren, prettig in gebruik en gedreven op perslucht. 

 • Ingredienten: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Laureth-4, Isopentane, Glycerin, Isobutane, Isopropyl Palmitate, Parfum (Fragrance), Sorbitol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Pogostemon Cablin Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Citric Acid, PEG-14M.

Kneipp Patchouli Douchegel en Douche foam

Ik ben erg positief over deze Kneipp Douche producten. De geur van Patchouli vind ik zelf erg lekker. Zeker nu het nog winter is, is het echt een geur die ik erg kan waarderen onder de douche. Mocht je zelf niet zo van Patchouli houden dan heeft Kneipp zoveel andere geuren in het assortiment dat er vast één geur tussen zit die jij erg lekker vind. Zowel de Douchegel als de Douche Foam vind ik fijn, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de Douchegel. Dat komt omdat ik echt een badmens ben en deze douchegel ook zorgt voor een heerlijk schuimend bad. Dat resultaat krijg je met de Kneipp Douche Foam niet voor elkaar.

De Kneipp Patchouli Douchegel bevat 200ml. en kost €4,99
De Kneipp Patchouli Douche Foam bevat 200ml. en kost €6,99
Beide producten zijn te koop bij het Kruidvat. 

Sta jij liever onder de douche of lig je liever in bad? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

16 Reacties

 1. 24 januari 2016 / 20:03

  Ik ben dol op de producten van Kneipp! Dus ik denk dat ik deze met de geur van Patchouli ook heerlijk zal vinden! Ik ga hem eens ruiken in de winkel! 😀

  • 25 januari 2016 / 12:23

   Jaa ik vind Kneipp ook heerlijk! Al vind je Patchouli niet lekker, dan hebben ze gelukkig nog heel veel andere heerlijke geuren!

 2. 24 januari 2016 / 16:55

  Hmm, lijkt me een fijne geur! Ik ken deze geur van Kneipp ook nog niet. Heb wel vaak andere gehad; word er altijd weer vrolijk van als ik hiervan een cadeaupakketje krijg op een verjaardag, haha!

  • 25 januari 2016 / 12:23

   Ik vind zelf deze geur heel lekker, maar Kneipp heeft ook zoveel andere heerlijke geuren! Altijd goed inderdaad! 🙂

 3. 23 januari 2016 / 16:33

  Volgens mij zijn ze heerlijk, de verpakking ziet er ook weer mooi uit vind ik 🙂 Ik neem zelf liever een douche, heb vroeger teveel uren in bad gelegen haha

 4. 23 januari 2016 / 16:24

  Kneipp producten zijn heerlijk. Volgens mij vind ik deze geur ook heel lekker ruiken!

 5. 23 januari 2016 / 12:21

  ik vind de producten van Kneipp heel erg fijn! Wij hebben ze voor in bad!

  • 25 januari 2016 / 12:22

   Jaa die zijn ook heel fijn, vind ze eigenlijk allemaal top!

 6. 23 januari 2016 / 08:17

  Deze geur vind ik persoonlijk niet zo lekker, maar de producten van Kneipp zijn wel super fijn om te gebruiken x

 7. 22 januari 2016 / 20:57

  Oehh…ze klinken heerlijk en ik vind de douche foams van Kneipp zo heerlijk!
  X

 8. 22 januari 2016 / 13:17

  Lijk me echt goeie producten. Ik zelf heb nog nooit van dat merk gekocht maar ik ken het wel.
  Mijn mama koop dat af en toe eens.

 9. 22 januari 2016 / 12:15

  Ik vind douchefoam zo lekker. Ik ben benieuwd hoe de geur is!

  • 25 januari 2016 / 12:22

   Jaa heerlijk is dat he? Ik vind deze geur erg lekker maar Kneipp heeft zoveel geuren dat er vast iets lekkers voor je tussenzit!

 10. 22 januari 2016 / 08:01

  Je maakt me zeer nieuwschierig naar de geur. Lijkt me heerlijk!
  XOXO esmee

 11. 22 januari 2016 / 06:49

  Ik heb gewoon even geen flauw idee hoe patchouli ruikt! Ik ben dan ook erg benieuwd naar de geur van deze producten!