fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

Michael Kors Nagellak in Sensation

Michael Kors Nagellak in Sensation

High-end Nagellak, ik moet zeggen dat ik er niet heel bekend mee ben. Meestal koop ik mijn nagellakjes bij de Kruidvat van bijvoorbeeld Catrice of Essence. Vandaag heb ik een review van een high-end nagellak, namelijk de Michael Kors Nagellak in Sensation. Ben jij benieuwd? Lees dan gezellig mee!

Michael Kors Nagellak in Sensation

Michael Kors Nagellak in Sensation

In totaal heeft Michael Kors drie verschillende nagellak lijnen, namelijk Sporty, Sexy en Glam. In iedere lijn vind je acht verschillende kleuren. Genoeg keuze dus! Sensation komt uit de Sexy lijn.

Michael Kors Nagellak in Sensation

Michael Kors Nagellak in Sensation

De verpakking van deze Michael Kors Nagellak in Sensation vind ik echt heel erg chique. Hij heeft een prachtige gouden dop waar een naamplaatje op lijkt te zijn getimmerd. Mooi gedaan! Jammer is wel dat de gouden dop niet echt de dop zelf is. Deze moet je eraf halen en daaronder zit een witte dop waar je daadwerkelijk mee gaat lakken. Zonder de gouden dop ziet de nagellak er in een keer een stuk minder chique uit.

Michael Kors Nagellak in Sensation

Aan de linkerkant zie je mijn nagels met één laagje nagellak. Aan de rechterkant zie je mijn nagels met twee laagjes van de nagellak. Sensation is een hele chique, rood/oranje kleur. Ik vind hem niet echt rood/rood, hij is net wat warmer. Het is een hele heldere kleur met een prachtige glans. Hij dekt prima in twee laagjes en droogt erg snel.  Wel vind ik het kwastje aan de kleine kant. Een wat breder kwastje zou toch net wat mooier en fijner lakken.

Michael Kors Nagellak in Sensation

Michael Kors Nagellak in Sensation

Ik ben eigenlijk wel fan van deze Michael Kors Nagellak in Sensation. Zowel de verpakking als de kleur vind ik erg sexy, chique en stijlvol. Zeker voor de feestdagen vind ik het een prachtig lakje. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem wat aan de dure kant vind en ik denk ook zeker dat je mooie budgetversies kunt vinden in deze kleur. Maar als je iemand die dol is op nagellak een prachtig cadeau wilt geven, dan is deze nagellak van Michael Kors echt heel erg geschikt.

Deze Michael Kors Nagellak in Sensation bevat 9ml, is te koop bij Douglas en kost €19,-

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

16 Reacties

 1. 17 december 2015 / 07:27

  Wat een prachtige nagellak en foto’s!

 2. 14 december 2015 / 20:33

  Prachtige rode kleur, wauw de verpakking is inderdaad chique 😮
  X

  • 15 december 2015 / 20:52

   Ja mooi hè? Dankjewel Saraya x

 3. 14 december 2015 / 18:36

  Dat ziet er wel heel luxe en mooi uit! Misschien probeer ik ook eens een potje uit 🙂 gaaf dat je dit hebt!

 4. 14 december 2015 / 17:31

  Heel mooi! Ik ben echt gek op roze en rode lakjes <3

 5. 14 december 2015 / 13:12

  Wauw, prachtige fles en het lakje is ook erg mooi ondanks dat ik niet van t rood ben

 6. 14 december 2015 / 13:12

  Wauw, prachtige fles en het lakje is ook erg mooi ondanks dat ik niet van t rood ben

 7. 14 december 2015 / 09:48

  Oh wauw wat een prachtig lakje. Ik vind de verpakking ook echt heel mooi!

  • 15 december 2015 / 20:52

   Ja tof he? Bedankt voor je reactie Nicole!

 8. 14 december 2015 / 09:17

  Ik vind het een mooie lak, maar om nou 19 euro aan een nagellak uit te geven.. Nee, zal ik niet zo snel doen. Al moet ik zeggen dat ik sowieso nog wel een keer een high-end nagellak wil proberen haha!

  • 15 december 2015 / 20:51

   Haha snap ik volkomen, is ook erg duur voor een nagellak. Zou het zelf ook niet zo snel meer doen hoor 😉

 9. 14 december 2015 / 09:11

  Ik vind deze kleur erg mooi! Maar 19 euro voor een nagellak, dat doe ik eigenlijk niet!

 10. 14 december 2015 / 09:01

  Erg mooie kleur! Het kwastje ziet er wel dun uit. Maar wel fijn dat de nagellak snel opdroogt!

  • 15 december 2015 / 20:50

   Dankjewel Manon. Het kwastje is inderdaad erg dun en dat is wel jammer..

 11. 14 december 2015 / 08:01

  Ik vind dit wel echt een mooie, vrouwelijke en elegante kleur. Ook het flesje ziet er erg mooi uit. Twee laagjes vind ik het mooiste en gaat het minder snel chippen dan met 1 laagje. Ik denk dat je vooral zoveel betaald voor het merk, er zijn inderdaad veel mooie goedkopere alternatieve.