fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Been There Done That TAG

Been There Done That TAG

Ik las deze TAG vorige week donderdag op Misslipgloss.nl. Ik vond hem ongelofelijk leuk om te lezen maar kreeg zelf ook enorm veel inspiratie om de vragen te gaan invullen. Vandaar dat ik besloot de TAG zelf zo snel mogelijk in te vullen. Benieuwd naar mijn antwoorden op de Been There Done That TAG? Lees dan gezellig mee!

Been There Done That TAG

Welke landen van de wereld heb je al bezocht?
Nederland
België
Luxemburg
Duitsland
Frankrijk
Spanje
Portugal
Oostenrijk
Griekenland
Turkijë
Egypte

Welke bestemming staat bovenaan jouw verlanglijstje? Met andere woorden: waar wil je echt nog een keertje heen?
Echt he-le-maal bovenaan mijn lijstje staat toch wel New-Zeeland, samen met Australië. Ik zou dolgraag daar een rondreis maken. Lijkt me zo ongelofelijk mooi! 

Been There Done That TAG

Been There Done That TAG

Been There Done That TAG

Wat is jouw meest ideale vakantie? (Strandvakantie, Shoppingtrip, Culturele vakantie etc.)
Als het maar geen vakantie is waarin ik alle dagen niks doe.. Daar houd ik echt niet van. Een beetje actief mag het van mij wel zijn. Afgelopen zomer ben ik twee weken naar Zuid-Frankrijk geweest. Ik was samen met mijn vriend en in totaal zijn we op 3 verschillende locaties geweest. Tussendoor veel activiteiten gedaan zoals raften en aquarando. Maar we zijn ook een dagje in Saint-Tropez en een dagje in Cannes geweest. Echt heel afwisselend en juist dat maakt voor mij de vakantie perfect!

Been There Done That TAG
Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog wel eens heen zou willen?
Zuid-Frankrijk. Eerlijk gezegd stelde ik me er niet zo heel veel bij voor. Maar jeetje, wat was het daar prachtig zeg. We zaten aan de Gorges du Verdon en dit wordt de Grand Canyon van Europa genoemd. Wat een prachtige natuur daar zeg met helder blauwe meren. Echt zo mooi!

Ben je al eens voor je werk naar een leuke bestemming gestuurd? Zo ja, waar?
Helaas niet, zou wel tof zijn zeg! Mijn blog is voornamelijk mijn hobby, ik werk fulltime op een evenementenbureau en daarnaast studeer ik HBO Communicatie Deeltijd. Op mijn werk is het echt totaal niet nodig om naar het buitenland te gaan. Onze corebusiness ligt toch echt bij de bedrijven in Nederland. Maar ooit een persreisje voor mijn blog zou toch wel echt superleuk zijn natuurlijk!

Met wie ga je meestal op reis?
Jaren lang zijn we altijd met een hele vriendengroep op zomervakantie gegaan. Chersonissos, Alanya, Albufeira, Mallorca… jahoor, we zijn er allemaal geweest. Nu heeft iedereen een baan en wordt het in de zomer lastig met z’n alle te gaan. Op zomervakantie ga ik dan nu ook samen met mijn vriend. De feestvakantie hebben we verplaatst naar de wintersport. Zo ga ik aankomende maart met 8 vrienden naar Gerlos. Een stedentrip doe ik het liefst met een vriendin. Aankomende januari ga ik naar Londen, heeerlijk! Lekker shoppen!

Met wie zou je nog wel eens op vakantie willen gaan? (Dit mag iedereen zijn: familielid, vriend(in), beroemd persoon)
Onze vriendengroep bestaat ongeveer uit de helft mannen en de helft vrouwen. Bijna allemaal stelletjes dus. De mannen zijn vorige maand op ‘mannenweekend’ geweest naar de Ardennen. Het lijkt me heel leuk met de vrouwen ook eens een keer een weekendje weg te gaan op ‘vrouwenweekend’.

Been There Done That TAG
Wie of wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?
Sowieso mijn vriend. Hij is heel handig en heeft altijd overal een oplossing voor. Hij kan vissen en vast ook een kokosnoot uit de boom halen, dus dat gaat helemaal goed komen, hihi!

Ben je al eens in Nederland op vakantie geweest? Zo ja, waar?
Ja! Ik ben weleens een weekendje op Texel geweest en dat was het eigenlijk wel… Zou niet snel op ‘vakantie’ gaan in Nederland. Te groot risico qua weer en juist een andere taal moeten spreken geeft me zo’n extra vakantiegevoel.

Ga je liever naar een attractiepark of naar een dierentuin?
Een attractiepark. Ik ben gek op dieren maar niet in gevangenschap. Al zeker niet als ik er voor moet betalen om ze te zien. Nee, dat gaat letterlijk ’tegen mijn/de natuur in’. Dus doe mij maar lekker een attractiepark!

LinSebas

Been There Done That TAG

Zou je liever een ski- of zonvakantie willen hebben?
Gelukkig ga ik al drie jaar lang zowel op ski- als op zonvakantie. Ik vind ook echt beide vakanties op hun eigen manier even leuk. Zou ze ook niet willen missen. Mocht het ooit zo zijn dat het niet anders kan en ik wel moet kiezen, dan zal ik toch wel voor de zonvakantie kiezen. Dat is wel echt met pijn in mijn hart want ik vind wintersport ook echt ge-wel-dig.

IMG_1403

IMG_6454
Wat is jouw leukste vakantieherinnering?
Dat was denk ik toch afgelopen wintersport in Mayrhofen, Oostenrijk. We waren met z’n 6e en we hebben gewoon echt een topvakantie gehad. Heerlijk geskied, prachtig weer en geweldige feestjes. Het was echt op en top genieten! Dit jaar gaan we met dezelfde 6 en gaat er nog een stelletje mee. In totaal met 8e dus. Nu al zo veel zin in!!

Wat is jouw minst leuke vakantieherinnering?
Haha, lang verhaal, heel lang geleden! Vroeger ging ik met mijn ouders altijd op vakantie naar Turkije. Na een geweldige vakantie in Alanya zaten we op het vliegveld van Antalya in ons vliegtuig om terug te vliegen naar Amsterdam. De piloot maakte een bocht om de startbaan op te rijden, maar blijkbaar was iemand vergeten een ‘pin’ uit het voorwiel te halen. Hierdoor brak het wiel finaal af door de bocht die hij maakte. Wat een klap was dat! Uiteindelijk moesten we allemaal uit het vliegtuig terug de gate in. Hier bleek dat we moesten wachten op een vliegtuig uit Nederland. Al bij al heeft deze vertraging 12 uur geduurd. Om de ramp nog erger te maken mochten we de gate niet uit om de luchthaven op te gaan. Dit omdat je voor Turkije een visum nodig hebt en deze ingetrokken wordt als je de gate door bent.. Nou Nou wat een drama was dat. Met meer dan 200 man 12 uur wachten in een gate, pfff!

Naar welk(e) landen ga je dit jaar op vakantie?
In januari ga ik naar Londen en in maart ga ik naar Gerlos, Oostenrijk. Waar ik met de zomer naar toe ga, dat weet ik nog niet..

Waar zou je nooit op vakantie gaan?
Tsja, zeg nooit nooit. Eigenlijk wil ik vooral heel veel van de wereld zien. Wat me het minst trekt is Afrika. Ik ben in Egypte geweest en dat is natuurlijk ook Afrika. Maar ik doel meer op de landen zoals Kenia, Botswana, Nimibië enz. Nee dat trek me gewoon niet. Al lijkt Kaapstad me dan weer wel heel gaaf. Nja, je snapt best wat ik bedoel denk ik, haha!

Wauwie, dat was een hele vragenlijst! Ik vond het echt zo’n leuke TAG om in te vullen. Heerlijk om weer lekker in mijn foto’s en herinneringen te spitten. Wil jij deze TAG ook invullen, laat het dan achter in de comments. Dan kan ik namelijk jouw antwoorden ook lezen, wel zo leuk!

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

15 Reacties

 1. 21 februari 2016 / 11:33

  Wat super leuk om hier meer van te lezen en ook zien. Erg leuke foto’s!

 2. 20 november 2015 / 09:27

  Wat een prachtig foto’s en wat je allemaal hebt meegemaakt.. leuk! Met meer dan 200 man 12 uur wachten in een gate dat lijkt me heus gezellig. πŸ˜‰ Logisch dat het je zo is bijgebleven.

 3. 19 november 2015 / 23:38

  Oei wat een lelijk geval om 12 uur lang met 200 mensen bij een gate gevangen te wachten.

  Dit is een hele leuke tag! Kenia is een aanrader hoor, daar lopen de olifanten vrij maar moet je nog betalen om ze te zien πŸ˜‰

 4. 19 november 2015 / 22:16

  Super Tag! De Gorges Du Verdon vond ik ook super bijzonder… zou ik ook nog wel eens terug naartoe willen πŸ™‚

 5. 19 november 2015 / 20:55

  Leuke tag, je hebt de tag leuk ingevuld πŸ™‚
  Ik ook graag eens naar Londen!
  Mooie foto’s! X

 6. 19 november 2015 / 20:22

  Wat een leuke tag! Super leuke foto’s, ik vind het een leuk artikel geworden. Ik ben helaas nog niet naar genoeg plaatsen geweest in de wereld, anders had ik de tag zelf ook kunnen invullen. Helaas, wie weet in de toekomst. πŸ™‚ Liefs,

 7. 19 november 2015 / 19:50

  Wat een super leuke tag! Die ga ik binnenkort ook overnemen, ik zal je erin taggen.

 8. 19 november 2015 / 17:24

  Haha, mannen die kokosnoten uit bomen halen zijn sowieso onmisbaar! x

 9. 19 november 2015 / 15:46

  Wat een leuke tag. Op de vakantiefoto’s zie je al meteen dat je het daar naar je zin hebt, super leuk! Ik heb nu ook super veel zin om op vakantie te gaan, haha!
  Xoxo

 10. 19 november 2015 / 11:46

  Wat een leuke tag. Ik snap je punt over dat sommige gebieden in Afrika misschien niet zo trekken. Ik kan me er ook niet zo heel goed iets bij voorstellen. πŸ˜›

 11. 19 november 2015 / 09:59

  Leuke tag!

 12. 19 november 2015 / 08:11

  Wat een gafe tag en leuke foto’s, tof om te horen dat ook jij wintersporten met liefde doet!
  XOXO esmee