fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

15 Reisdilemma’s TAG

 

Het is weer TAG-Time! En vandaag heb ik een hele leuke TAG, namelijk de 15 Reisdilemma’s TAG. 15 vragen over reizen, hoe heerlijk is dat? Eerder vulde ik al de Been There Done That TAG in. Ook een TAG over Reizen maar deze vragen zijn weer net iets anders. Benieuwd? Lees dan gezellig mee!

15 reisdilemma's TAG

Zonvakantie/Wintervakantie
Pfff.. meteen een lastige vraag, haha! Ieder jaar ga ik namelijk zowel op zon- als op wintervakantie. Van beide vakanties geniet ik altijd enorm en het liefst kies ik dus niet. Als ik echt moet kiezen, dan kies ik wel voor de zonvakantie. Echt even relaxen, zon, strand, cocktails, ja heerlijk! Maar zolang ik niet hoef te kiezen, doe ik het lekker niet haha!

Vakantie aan de kust/Vakantie in het binnenland
Ja.. Dan toch wel echt aan de kust. Al hoewel het binnenland ook echt prachtig kan zijn hoor. Maar een paar dagen strand geeft toch wel echt het vakantiegevoel voor mij. 

Europees eten/Aziatisch eten
Eigenlijk lust ik echt alles hoor, maar Aziatisch eten is een stuk diverser. Azië is sowieso natuurlijk al veel groter dan Europa dus ze hebben daar ook veel meer verschillende smaken en gerechten.

Weg met vriendinnen/Weg met partner
Jezus.. weer zo’n lastige! Ik vind echt beide super leuk. Met mijn vriendinnen maak ik het liefst een stedentrip. Heel de dag lekker slenteren en shoppen, heerlijk haha! Dat hoef ik met mijn vriend ook echt niet te doen want daar wordt hij zelf niet veel vrolijker van. Maar met mijn vriend ga ik zowel op wintersport als op zonvakantie en dat vind ik geweldig. Dus als ik echt moest kiezen, dan mogen de stedentripjes van mij achterwegen blijven en dan ga ik lekker op vakantie met mijn vriend.

15 reisdilemma's TAG

Actieve vakantie/Luiervakantie
Een luiervakantie is voor mij echt niet weggelegd. Juist lekker actief doen en veel van de omgeving zien vind ik heerlijk. Afgelopen zomer zijn we in Frankrijk geweest en daar hebben we echt iedere dag iets anders gedaan. Van Raften, klimmen in een Adventure Park en Aqua Rando tot Canyoning, waterfietsen en shoppen in Cannes.

Azië/Afrika
Ik ben in beide nog nooit geweest.. Nja, officiëel ligt Turkije in Azië en Egypte in Afrika maar echt het idee dat ik in Azië of Afrika ben geweest heb ik niet. Azië trekt me wel een stuk meer, zo zou ik heel graag richting Thailand, Vietnam, Cambodja e.d. afreizen. Afrika trekt me heel eerlijk gezegd iets minder, al zou ik wel heel graag een keer op safari gaan!

Barcelona/Rome
Leuke vraag! In Barcelona ben ik al geweest en in Rome nog niet. In dit geval zou ik dus zeker Rome kiezen!

15 reisdilemma's TAG

3 weken kamperen/1 week luxe hotel
Sowieso de keuze tussen 3 weken of 1 week vakantie is natuurlijk al makkelijk, haha! Maar ik vind kamperen helemaal niet erg en eigenlijk stiekem juist wel heel erg leuk. Ik zou dus absoluut gaan voor 3 weken kamperen!

Stedentrip/Natuurvakantie
Eigenlijk kies ik het liefst een combinatie van beide, whaha. Aanstaande zomer ga ik samen met mijn vriend en twee vrienden een Roadtrip maken door West-Amerika. Hier is de afwisseling van steden (Los Angeles, Las Vegas en San Fransisco) en natuurparken (Grand Canyon, Antelope Canyon, Yosemite Park) constant aanwezig. Dat vind ik echt super leuk. Als ik moest kiezen, dan kies ik wel echt voor een natuurvakantie. De wereld heeft zoveel prachtige natuur te bieden!

Wereldreis/De wereld zien in meerdere keren
Hier heb ik toevallig genoeg al weleens eerder over na gedacht. Mijn conclusie was dat ik de wereld liever zie in meerdere keren. Begrijp me niet verkeerd, een wereldreis is echt mega vet. Maar dan zie je wel alles in één keer. Juist het verspreiden over meerdere keren lijkt me leuker. Omdat je dan ieder jaar weer opnieuw uit kunt kijken naar een nieuwe reis!

15 reisdilemma's TAG

Nooit meer reizen/Nooit meer je vrienden zien
Eigenlijk gewoon het liefst reizen met vrienden, mag dat ook? Wij hebben een grote vriendengroep en zijn met z’n alle vaak genoeg op vakantie geweest. Iedere vakantie was echt fantastisch dus reizen met hun is top! Als ik dan ook echt een keuze moet maken dan kies ik toch wel voor ‘nooit meer reizen’. Hoe erg ik het reizen ook zou gaan missen, mijn vrienden zou ik nog veel en veel meer missen.

Weg met de auto/Weg met het vliegtuig
Ik kies voor het vliegtuig, omdat het vliegtuig je veel sneller veel verder weg brengt. Ik wil heel veel van de wereld zien en dat is nu simpelweg met een vliegtuig een stuk makkelijker. Al vind ik reizen met de auto ook helemaal geen probleem en eigenlijk heeft dat ook wel wat. Aanstaande zomer vliegen we naar West-Amerika en de rest van de roadtrip doen we met de auto. Weer een combinatie van beide dus, haha!

Backpacken/Cruisen
Eerlijk is eerlijk, ik ben nu eenmaal niet echt het ‘backpack-type’. Al vind ik een cruise ook niet helemaal mijn ding! Wat we deze zomer gaan doen in Amerika is voor mij eigenlijk perfect. Vliegen naar Los Angeles en dan met een huurauto overal naartoe rijden. s’Avonds lekker slapen in een appartement of hotel. Toppie! ๐Ÿ™‚

Alles regelen/Op de bonnefooi
Tsja.. deze vraag heb ik eigenlijk al een klein beetje beantwoord. Ook ‘op de bonnefooi’ is niet echt iets voor mij. Ik heb het graag allemaal van te voren geregeld, dat geeft me een stukje rust!

15 reisdilemma's TAG

Roadtrip/Op één plek blijven
Een roadtrip natuurlijk! Een niet backpackende, alles van te voren geregelde roadtrip. Daar komt het op neer, whaha!

Omdat het een reistag is, wil ik bij deze ook nog twee leuke reisgerelateerde tips geven:

 

Luckies Scratch Map

Hoe supertof is deze Luckies Scratch Map? Dit is een wereldkaart met goudkleurige folie. Met een muntje kun je bij ieder land waar je bent geweest het laagje goudfolie weg krassen. Er verschijnt dan een vrolijk gekleurd land. Hiermee zie je in één oogopslag welke landen je allemaal hebt bezocht. Daarnaast vind je op de kaart ook leuke feiten en weetjes over landen en steden. De map is gemaakt van stevig en kwalitatief goed materiaal en wordt geleverd in een hele leuke geschenkkoker. Leuk voor jezelf maar zeker ook super leuk als cadeau!

 

ThumbsUp Click Stick

Wie gaat er tegenwoordig nog op vakantie zonder telefoon en zonder selfiestick? Jup.. niemand dus! Deze ThumpsUp Click Stick een mega handige selfiestick. Hij heeft namelijk een handige knop op het handvat waarmee je de foto’s maakt. Het handvat is van rubber en kan tot één meter uitschuiven. Zo krijg je dus met gemak iedereen op de foto en de zelfontspanner is verleden tijd. Deze selfiestick werkt met zowel Android als iOS Smartphones, maar de Android gebruikers moeten wel even de Camera 360 App downloaden.

Dit waren mijn antwoorden op de 15 reisdilemma’s TAG en mijn twee extra tips! Vond jij deze TAG nou zo leuk dat je hem ook wilt overnemen op je blog, dat mag natuurlijk altijd. Laat het wel even achter in de reacties, zodat ik ook jouw antwoorden op de vragen kan lezen! Dat is wel zo leuk toch?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

21 Reacties

 1. 25 april 2016 / 15:05

  Wat een leuke, maar gigantisch moeilijke tag! Ik moest even gniffelen bij ‘luiervakantie’ ik dacht namelijk aan luiers haha

 2. Annemarie
  22 april 2016 / 11:12

  Ik heb die wereldkaart! Het is inderdaad super leuk, alleen dat scratchen is best moeilijk en veel werk. Je hebt ook een stickervariant ervan en die zou ik eerder aanraden. Daarnaast weet ik nooit wat ik helemaal moet scratchen want ik ben bijvoorbeeld een keer in sint petersburg geweest en dan zou ik heel rusland al mogen uitkrassen (en dat is veeeeel werk), dus nu heb ik alleen een gedeelte van rusland gedaan. Zelfde geldt voor andere grote landen zoals China, Brazilie, Groenland of Australie ofzo (Amerika is opverdeeld in de staten)

 3. 19 april 2016 / 22:52

  Leuke tag om te lezen en de foto’s vind ik leuk voor naar te kijken ๐Ÿ™‚
  X je hebt de tag trouwens leuk ingevuld!

 4. 19 april 2016 / 21:33

  Leuke tag, die wereldkaart zou ik ook wel willen hebben. Voorgaande jaren hebben we veel gereisd en ik zou nog zoveel van de wereld willen zien. Momenteel kan dat niet zozeer meer met een eenjarige dochter, maar toch komt dat wel weer

  • 21 april 2016 / 13:51

   Dankjewel Jolanda, ik vind die wereldkaart inderdaad ook superleuk. Ah met een eenjarige dochter is dat inderdaad lastig. Ik heb nog geen kinderen dus ik neem het er even van. Wellicht dat je weer prachtige reizen kunt gaan maken als je dochter weer wat jaartjes ouder is ๐Ÿ™‚

 5. 19 april 2016 / 21:13

  Wat leuk ingevuld deze tag en de foto’s erbij. De Luckies Scratch Map is een leuk concept.

 6. 19 april 2016 / 20:47

  Erg leuke tag en die wereldkaart is echt superleuk!

  • 21 april 2016 / 13:50

   Ah dankjewel Eline, ja leuk is die hรจ!

 7. 19 april 2016 / 20:29

  Wat leuk is dat, leuk ingevuld meid.

 8. 19 april 2016 / 17:14

  Leuke Tag om te lezen!

 9. 19 april 2016 / 13:28

  Aaah zo leuk deze tag! Nu krijg ik echt enorm veel zin in de vakantie <3 Leuke foto's heb je toegevoegd, en ik snap wel dat je stiekem iets meer van de zonvakanties houdt.

 10. 19 april 2016 / 12:48

  Erg leuk om te lezen! Ik krijg helemaal zin in de vakantie (en dat terwijl ik op vakantie gaan ontzettend lastig vind). Xoxo

  • 21 april 2016 / 13:50

   Dankjewel Lou-Ann. Ah, waarom vindt je dit lastig?

   • 21 april 2016 / 18:11

    Heimwee ๐Ÿ˜‰ En dan niet zo zeer naar de mensen thuis, maar meer naar mijn kamer en zijn veiligheid of iets dergelijks ๐Ÿ˜‰ Xoxo

 11. 19 april 2016 / 11:50

  Wat een leuke tag, deze kende ik nog niet! Je foto’s zijn zo leuk. Ik krijg meteen zin om op vakantie te gaan als ik dit artikel lees.

 12. 19 april 2016 / 10:18

  Wat een geweldige foto’s! Ik krijg spontaal zin in vakantie! Haha. Ik ga hem ook een keertje invullen ๐Ÿ˜€

 13. 19 april 2016 / 09:19

  Ah super leuk gedaan! Voor mij zouden de meeste keuzes geen dilemma’s zijn eigenlijk, maar dat is voor iedereen anders.

  • 21 april 2016 / 13:49

   Niet? Haha welke zou dan bijvoorbeeld geen dilemma zijn?

 14. 19 april 2016 / 06:56

  Wat een leuke tag, leuk om te weten!
  Liefs,
  Yara

 15. 19 april 2016 / 06:56

  Wat een leuke tag en wat is die wereldkaart grappig zeg. Ik zou op dit moment bij veel dillema’s hetzelfde kiezen :-).

  • 21 april 2016 / 13:49

   Dankjewel, ja ik vind die kaart ook superleuk! Grappig dat je bij veel hetzelfde zou kiezen ๐Ÿ™‚