fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

Catrice Alluring Red Nail Glaze

Catrice Alluring Red Nail Glaze

Catrice Alluring Red! Desire, Temptation, Seduction, Pleasure… Klinkt als een hele mooie, nieuwe, sexy, mysterieuze lijn! Vandaag review ik de Catrice Alluring Red Nail Glaze in de kleur C03 Pleasure Of Temptation. Benieuwd naar dit setje? Lees dan zeker verder.

Catrice Alluring Reds

De Alluring Reds een nieuwe collectie van Catrice. Er zitten 7 lipproducten in de collectie en 3 nail glaze setjes. De collectie is vanaf half november (nu dus!) t/m eind december te verkrijgen. Dat maakt dat dit de kerstcollectie van Catrice is!

Catrice Alluring Red Nail Glaze

Catrice Alluring Red Nail Glaze

Catrice heeft in totaal drie verschillende Alluring Red Nail Glaze setjes, namelijk:

 • C01 – Object of Desire
 • C02 – Art of Seduction
 • C03 – Pleasure of Temptation 

Catrice Alluring Red Nail Glaze

Catrice Alluring Red Nail Glaze

Het setje bestaat uit een basecoat en een topcoat. De basecoat is metallic zilver en de topcoat ziet er in het flesje jelly donkerrood uit. Het concept heb ik al eerder gezien, namelijk in de OPI Colour Paints lijn. Erg nieuw is het dus niet, maar wel leuk dat er nu dus een budgetvariant op de markt is.

Catrice Alluring Red Nail Glaze

Catrice Alluring Red Nail Glaze

Catrice Alluring Red Nail Glaze C03 Desire of Temptation – Basecoat

De eerste stap is om een laagje basecoat aan te brengen. In één laagje dekt hij niet volledig dus je hebt echt twee laagjes nodig. Wel brengt het lakje ietwat streperig aan. Jammer, maar dat is helaas wel vaker bij metallic lakjes.

Catrice Alluring Red Nail Glaze

Catrice Alluring Red Nail Glaze

Catrice Alluring Red Nail Glaze C03 Desire of Temptation – Topcoat

Dit is de topcoat. Op de nagels pakt hij echter wel echt totaal anders dan dat het lijkt in het potje. Hij lijkt heel donkerrood maar op de nagels wordt hij toch wat roziger. Hij dekt niet in één laag en ook niet in twee lagen. Het is dus echt een topcoat die je over een andere kleur heen aan moet brengen.

Catrice Alluring Red Nail Glaze

Catrice Alluring Red Nail Glaze

Catrice Alluring Red Nail Glaze

Dit is het resultaat als je de topcoat over de basecoat aanbrengt. Ineens wordt het een hele aparte magenta/fuchsia achtige kleur. Ik heb één laagje topcoat aangebracht maar als je er twee aanbrengt wordt de paarse kleur nog iets intenser. Al is het wel een redelijk lastige opgave om de topcoat mooi en egaal aan te brengen over de metallic basecoat heen.

Catrice Alluring Red Nail Glaze

Beide lakjes zou je eventueel los kunnen dragen, maar het effect wordt pas echt apart als je ze combineert. Ik vind het een heel verrassend setje, omdat de uitkomst niet helemaal is wat ik verwacht had. Is het helemaal mijn ding? Nee. Echt heel erg mooi vind ik het niet. Ik zou deze nagellak niet snel gaan dragen.

De hele Catrice Alluring Reds collectie geeft me helaas niet echt een kerstgevoel. Jammer. Juist met kerst zou ik eerder voor donkerrood met goud gaan.

Het aanbrengen en de houdbaarheid van de lakjes is wel precies zoals ik van Catrice ben gewend. Het kwastje lakt erg fijn en de lak blijft zo’n 4 dagen goed zitten. Daarna begint de lak toch wel te chippen en is het tijd om hem eraf te halen. Aan de kwaliteit ligt het dus niet, het is gewoon echt niet mijn smaak.

De Catrice Alluring Red Nail Glaze setjes kosten €4,99 en zijn nu te koop t/m eind december in de Kruidvat en Trekpleister. 

Heb jij al iets gescoord uit de nieuwe Catrice Alluring Reds collectie?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

12 Reacties

 1. 19 november 2015 / 20:00

  Huh wat grappig!! Ik vind het eindresultaat zelf wel érg gaaf!

 2. 19 november 2015 / 13:11

  Het ziet er tof uit, van mij had de kleur wel wat donkerder en warmer gemogen!

 3. 18 november 2015 / 20:17

  Apart effect inderdaad, jammer dat het voor jou wat tegenvalt!

 4. 18 november 2015 / 19:48

  Wat een grappig setje! Het roodachtige lakje doet me van de buitenkant erg denken aan Catrice Caught on the red carpet!
  Xoxo

 5. 18 november 2015 / 16:39

  Grappig dat de kleur zo verandert! Het is idd niet wat je zou verwachten als je dit setje koopt. Ik vind de kleur best mooi maar dan voor de zomer..

 6. 18 november 2015 / 15:13

  Hm ik ben niet echt omver geblazen door dit pakje. Vind het een beetje een apart effect, wel leuk geprobeerd en uniek is het zeker.

 7. 18 november 2015 / 14:15

  Wat een apart effect. Niet echt mijn ding, maar zeker niet lelijk!

 8. 18 november 2015 / 12:50

  Jammer dat het niet je ding is. Ik vind de combinatie namelijk wel heel erg gaaf!

 9. 18 november 2015 / 11:17

  Ik kende deze collectie nog niet maar vind dat fuchsia-achtige wat de topcoat doet wel heel erg gaaf. Niet typisch kerstig inderdaad, wel mooi. En wat heb je je nagels netjes gelakt zeg, complimenten 🙂

 10. 18 november 2015 / 08:44

  Het effect ziet er inderdaad best apart uit als je combineert. De kleur vind ik persoonlijk mooi, maar is niet echt het kerstgevoel.

 11. 18 november 2015 / 06:59

  Ik vind het een beetje flets en niet warm.. jammer!

 12. 18 november 2015 / 06:45

  Ook mij geeft dit setje niet echt een kerstgevoel. Ik vind het idee leuk en het effect heel tof.. Maar toch niet helemaal mijn ding, jammer!