fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Yves Rocher Kerstcollectie Spicy Vanilla

Yves Rocher Kerstcollectie Spicy Vanilla

Ieder merk komt met prachtige kerstcollecties en zo ook Yves Rocher. Vandaag review ik de Hydraterende Handcrème, de Voedende Lippenbalsem en de Bad- en Douchegel uit de Yves Rocher Kerstcollectie Spicy Vanilla. Ben jij benieuwd naar deze Spicy Vanilla kerstcollectie van Yves Rocher? Lees dan mee!

Yves Rocher Kerstcollectie Spicy Vanilla

Yves Rocher Kerstcollectie Spicy Vanilla

Ik vind de verpakkingen echt ontzettend leuk gedaan. De feestelijkheid straalt er gelijk vanaf en ik kwam meteen in de kerstsferen! Mooie, warme kleuren met een gouden bedrukking. In totaal heeft Yves Rocher 3 verschillende lijnen:

 • Spicy Vanilla
 • Gekonfijte Sinaas met Amandel
 • Gekonfijte Sinaas met Kaneel

Alle drie de lijnen spraken me enorm aan. Het zijn alle drie echt van die warme winterse kerst geuren. Uiteindelijk ging ik voor Spicy Vanilla omdat ik simpelweg gewoon echt zo dol ben op vanille. In deze review begin ik met de Voedende Lippenbalsem.

Yves Rocher Kerstcollectie Spicy Vanilla

Yves Rocher Kerstcollectie Spicy Vanilla

Yves Rocher zelf zegt: “Wilt u heerlijk zachte lippen met de smakelijke geur van Kerst? Dan is deze voedende lippenbalsem met de geur van spicy vanilla perfect voor u. Deze voedende lippenbalsem met de geur van spicy vanilla voedt en beschermt uw lippen. De romige textuur is verrijkt met zoete amandelolie en karitéboter. De balsem laat de lippen direct prettig aanvoelen en omringt ze met een zoet en kruidig parfum. Een balsem die u altijd bij u wilt hebben en die u zo vaak kunt gebruiken als u wilt!”

De lippenbalsem zit in een witte verpakking en is zelf gewoon doorzichtig. Hij heeft een hele lichte vanillegeur maar verder geen smaak. Hij is wel lekker vettig en lijkt meer op een soort lipboter. De lippenbalsem is inderdaad erg voedend en houd mijn lippen heerlijk gehydrateerd en zacht. Ik ben echt te spreken over deze lippenbalsem en heb hem meteen in mijn tas gegooid!

Yves Rocher Kerstcollectie Spicy Vanilla

Yves Rocher Kerstcollectie Spicy Vanilla

Yves Rocher zelf zegt: “Wilt u zachte, gehydrateerde handen met een smakelijke geur die u direct in de kerstsfeer brengt? Kies dan voor de hydraterende handcrème met de geur van spicy vanilla. Een heerlijk genietmomentje dankzij deze handcrème die snel intrekt en uw huid hydrateert. De fijne textuur met de geur van spicy vanilla maakt uw handen heerlijk zacht en omringt ze met een zoet en kruidig parfum.”

De crème is wit en zit in een handige knijptube. De tube is warm oranje met een bruine dop en gouden versieringen. Deze handcrème ruikt een stuk sterker dan de lippenbalsem. De Spicy Vanilla ruik je echt duidelijk. Het is inderdaad een combinatie van zoet en kruidig, echt een heerlijke winterse geur. Eenmaal op de handen trekt hij snel in en daarna voelen je handen heerlijk zacht en verzorgd aan. Het meest fijne van deze handcrème vind ik toch wel dat de geur even lekker blijft hangen. Hmmm!

Yves Rocher Kerstcollectie Spicy Vanilla

Yves Rocher Kerstcollectie Spicy Vanilla

Yves Rocher zelf zegt: “Wilt u zelfs onder de douche genieten van een gezellige kerstsfeer? Dan is de bad- en douchegel met de geur van spicy vanilla echt iets voor u! Geniet onder de douche van de weelderige geur van spicy vanilla. Deze formule is verrijkt met verzachtende aloë-veragel uit biologische teelt. De gel reinigt uw huid op milde wijze en omringt u met een weelderig parfum.”

De Bad- en Douchegel zit in een doorzichtige tube met een bruine dop en gouden versieringen. De Bad- en Douchegel zelf heeft een warme oranje/bruine kleur. Deze geur is net zo sterk als de handcrème, heer-lijk! Tijdens het douchen laat de gel een heerlijk schuimend laagje achter op mijn huid. In bad zorgt de gel voor een geweldig schuimend bad. (Al moet je dan wel een flinke scheut in bad doen!) Dus sta je liever onder de douche of lig je juist liever in bad, deze gel kan voor beide. Ik kies voor een heerlijk bad!

Yves Rocher Kerstcollectie Spicy Vanilla

Ik vind deze kerstcollectie van Yves Rocher echt een heerlijke collectie. De verpakkingen zijn mooi, chique en feestelijk vormgegeven. De geur is heerlijk warm met vanille. Perfect voor deze tijd voor het jaar en perfect voor mij. Want tsja, ik ben nu eenmaal dol op warme vanillegeuren. Ik ga deze lijn de komende tijd in ieder geval met heel veel plezier gebruiken.

De Spicy Vanilla Voedende Lippenbalsem bevat 4,8 gram en kost €1,95
De Spicy Vanilla Handcrème bevat 75ml. en kost €2,50
De Spicy Vanilla Bad- en Douchegel bevat 200ml. en kost €1,95

Alle producten zijn te koop in de webshop van Yves Rocher. Bij deze geef ik je nog een hele leuke Yves Rocher Kortingscode. Heb je liever andere producten maar wel met deze heerlijke geur? Er is ook nog een Bubble Peelende Douchegel, een Vloeibare Handzeep, een Hydraterende Bodymilk en een Badolie te koop in deze lijn.

Wat is jouw favoriete geur in de winter? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

18 Reacties

 1. 8 december 2015 / 06:52

  De Spicy Vanilla is echt wel een succes. Ik heb deze laatst ook gehaald. Erg tevreden mee!

 2. 24 november 2015 / 18:10

  Wat een mooie collectie 🙂 Het lijkt mij een heerlijke lijn en het ziet er super mooi uit!

 3. 22 november 2015 / 22:39

  Wat ziet alles er leuk uit. Ik ben heel benieuwd naar de geur.

 4. Jolet
  22 november 2015 / 22:17

  Ik moet deze week ook echt even naar de Yves Rocher!

 5. 22 november 2015 / 12:45

  Oh hallo lekkere collectie waar ik nu wel heel benieuwd voor ben!
  De geur lijkt me heerlijk en wat een onwijs mooie foto’s <3

 6. 21 november 2015 / 19:24

  Wat een supermooie collectie. Ik ben echt gek op mooie kerstcollecties!

 7. 21 november 2015 / 17:02

  Lijken me erg fijne producten voor de feestdagen.
  Xoxo

 8. 21 november 2015 / 12:35

  Het ziet er heel mooi en feestelijk uit, leuk cadeautje ook !

 9. 21 november 2015 / 08:48

  Fijne review en mooie foto’s! De geuren spreken me erg aan en de verpakkingen zien er ook heel chique uit. Ik vind wat zwaardere geuren zoals vanille in de winter altijd erg fijn.

 10. 20 november 2015 / 23:39

  Ik zou dit geurtje echt willen ruiken! Je hebt mij weten te prikkelen met deze review.

 11. 20 november 2015 / 22:42

  Oeh je hebt me zeker lekker gemaakt met deze review! Heb ik weer iets om op mijn verlanglijstje te zetten 🙂

 12. 20 november 2015 / 21:00

  Oehhh…klinkt heerlijk!
  De kerstcollectie’s van Yves rocher vind ik er altijd erg chique uitzien 🙂 X

 13. 20 november 2015 / 20:30

  Ah wat een mooie producten en foto’s! De geuren klinken geweldig, jammer dat ik ze hier niet kan ruiken!

 14. 20 november 2015 / 16:24

  Normaal hou ik echt niet van Vanillegeur; maar in de winter vind ik het er echt perfect bij!

 15. 20 november 2015 / 12:27

  aawhhh hoe lekker en hoe leuk ziet het eruit! <3

 16. 20 november 2015 / 10:48

  Leuk artikel en fijne producten. De geur linkt me apart, ben benieuwd!
  XOXO esmee