fbpx
52   83
97   501
134   434
95   157
60   114

Aussie Miracle Repair

Aussie Miracle Repair

Eind oktober reviewde ik de Aussie Aussome Volume lijn. Hier had ik een gemengde mening over. De shampoo beviel me niet, maar de conditioner daarentegen wel. Aussie las mijn review en stuurde mij de Aussie Miracle Repair lijn toe. Volgens Aussie zou dit beter bij mijn haar passen. Is dit zo? Je leest het in mijn review.

Bron Foto

In de Aussie Miracle Repair lijn zitten 3 producten, namelijk:

 • Aussie Miracle Repair Shampoo
 • Aussie Miracle Repair Conditioner
 • Aussie Hair 3 Minute Miracle Reconstructor

Aussie Miracle Repair

De verpakking van deze Miracle Repair lijn is bijna identiek aan de Aussome Volume lijn. Het enige verschil is eigenlijk de kleur van het lettertype. Bij de Miracle Repair lijn is dit Bordeuxrood en bij de Aussome Volume lijn is dit groen.
Qua geur lijken de lijnen ook heel erg veel op elkaar. Ik denk zelfs dat het identiek is. De kauwgomballengeur waar Aussie bekend om staat.

Aussie Miracle Repair

Aussie Miracle Repair

Aussie Miracle Repair Shampoo

Lukt het maar niet om je haren in model te brengen? Deze Aussie Miracle Repair Shampoo met Australische macadamia-, jojoba- en avocado-olie maakt je droge en beschadigde lokken weer makkelijk stijlbaar.

De shampoo is wit van kleur. Op de ingrediëntenlijst van de shampoo vind je SLS bijna als eerste. Heel erg jammer. Dit is namelijk een goedkope synthetische stof die ervoor zorgt dat de shampoo gaat schuimen. Lekker natuurlijk, maar deze stof heeft wel de eigenschap je haar juist heel erg droog te maken. Mijn haar voelt na het gebruiken van de shampoo dan ook echt droog aan, maar niet zo droog als na het gebruik van de Aussome Volume Shampoo. Daarmee voelde mijn haar echt als touw, maar dat is bij deze shampoo uit de Miracle Repair lijn gelukkig een stuk minder.

Aussie Miracle Repair

Aussie Miracle Repair

Aussie Miracle Repair Conditioner

Herstel je beschadigde haar met de Aussie Miracle Repair Conditioner. Deze conditioner met Australische macadamia-, jojoba- en avocado-olie laat je haar glanzen en zacht aanvoelen. Je haar ziet er weer verzorgd uit.

De conditioner is wit en crème-achtig. Ik breng deze vooral aan in de punten van mijn haar. Na het uitspoelen voelt mijn haar lekker zacht en verzorgd aan.

Aussie Miracle Repair

Aussie Miracle Repair

Aussie Hair 3 Minute Miracle Reconstructor

Deze formule met Australische citroenmelisse herstelt gespleten haarpunten en verzacht je ruwe hoofdhuid. Aussie Hair 3 Minute Miracle Reconstructor maakt droog en beschadigd haar in drie 3 minuten glanzend en soepel.

Het masker is ook wit maar niet heel crème-achtig. Juist wat transparanter. Het masker voelt heel zacht aan op het haar. Op mijn hoofdhuid heb ik hem niet gebruikt maar zeker wel in de lengtes van mijn haar. Na het uitspoelen voelt mijn haar echt zijdezacht aan. Echt alsof mijn haar een boost heeft gekregen. Het is glanzend en soepel en voelt heerlijk!

Aussie Miracle Repair

Ik ben iets meer te spreken over de Miracle Repair lijn dan over de Aussome Volume lijn. De shampoo uit deze Miracle Repair lijn maakt mijn haar ook droog en stug maar niet zo erg als de Aussome Volume shampoo. De conditioner en de reconstructor vind ik erg fijne producten. Ze maken mijn haar glanzend en zacht.

 • Aussie Miracle Repair Shampoo bevat 300ml. en kost €6,99
 • Aussie Miracle Repair Conditioner bevat 250ml. en kost €6,99
 • Aussie Hair 3 Minute Miracle Reconstructor bevat 250ml. en kost €8,99
  • Alle drie de producten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat!

Wat is jouw favoriete shampoo?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

15 Reacties

 1. 26 november 2015 / 21:39

  Mijn haren veranderen ook in één bos stro als ik de volume shampoo gebruik. Al is dat al een stuk minder dan toen ik nog langere haren had. Deze shampoo klinkt fijner! Je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt, meid! Wie weet ga ik ‘m binnenkort eens uitproberen.

  • 30 november 2015 / 13:27

   Jaa vreselijk he? Je krijgt er inderdaad echt heel erg droog haar van. Van deze shampoo ook nog wel, maar in ieder geval al een stuk minder dan van de Volume Shampoo. Al ben ik er nog steeds geen groot fan van hoor. Vind het masker wel erg fijn!

 2. 26 november 2015 / 20:11

  Klinkt heerlijk, vooral de kauwgomballen geur lijkt mij erg lekker 🙂
  X

 3. 26 november 2015 / 16:21

  Fijn review! Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd, ben er wel benieuwd na nu.

 4. 26 november 2015 / 12:38

  Je review is erg herkenbaar, mijn haar werd ook kurkdroog van deze lijn helaas.

  • 30 november 2015 / 13:28

   Ja zo zonde! Zonder masker is deze shampoo echt niet te doen. Je haar wordt er echt veel te droog van!

 5. 26 november 2015 / 12:15

  Deze shampoo en conditioner vond ik echt heeeeel fijn een jaar geleden! Mooie foto’s!

 6. 26 november 2015 / 11:32

  Love de geur, maar om de een of andere reden werkt dit merk precies andersom bij mij: mijn haar wordt er gortdroog van! x

  • 30 november 2015 / 13:27

   De geur is top inderdaad. Mijn haar wordt van de shampoo ook erg droog hoor. Staat ook in de review. Door het maskertje wordt het gelukkig wel weer wat zachter!

 7. 26 november 2015 / 09:47

  Wat leuk dat je andere producten mocht testen 🙂 Ik heb al tig keer gesnuffeld in de drogist, maar nog nooit gekocht hihi. Ik vind ze wat prijzig en weet daarom niet goed of het mijn geld wel waard is ofzo. De geur vind ik wel heerlijk!

  • 30 november 2015 / 13:26

   Jaa ze ruiken inderdaad echt heel erg lekker. Maar ze zijn prijzig en vooral de shampoo vind ik echt niet fijn.

 8. 26 november 2015 / 09:38

  Deze producten zien er goed uit! Mooie foto’s heb je gemaakt!
  XOXO esmee

 9. 26 november 2015 / 09:21

  Jammer dat de shampoo jou niet echt bevalt. Gelukkig andere producten maken het goed. Aussie Miracle Repair Conditioner en Aussie Hair 3 Minute Miracle Reconstructor lijkt mij echt interessant om eens te proberen.

 10. 26 november 2015 / 09:19

  Fijne review. Ik vind de producten van Aussie lekker ruiken maar ze zijn helemaal geschikt voor mijn gevoelige hoofdhuid.

 11. 26 november 2015 / 06:46

  Hmmm, toch niet helemaal enthousiast. Een lijn die mijn haar wat droog maakt is niet mijn ding!