fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

Yves Rocher Apple Delight Bruisblok

Yves Rocher Apple Delight Bruisblok

Vorige week verscheen er op mijn blog een uitgebreide review van de Yves Rocher Kerstcollectie Spicy Vanilla. Bij deze bestelling bestelde ik ook twee producten uit de Apple Delight collectie, namelijk een geurkaars en een bruisblok. Vandaag review ik de Yves Rocher Apple Delight Bruisblok. Benieuwd? Lees mee!

Yves Rocher Apple Delight Bruisblok

Laat ik beginnen met vertellen dat ik echt zo’n fan ben van in bad liggen. Zeker in deze periode kom ik thuis van het werk en duik ik meteen in een heerlijk warm bad. Heel de dag kan ik hier naar uitkijken. Heerlijke winterse geuren, een dikke schuimlaag en YouTube op mijn telefoon. Een ultiem relaxmomentje. Alles wat met badproducten te maken heeft probeer ik dan ook heel erg graag uit!

Yves Rocher Apple Delight Bruisblok

Yves Rocher Apple Delight Bruisblok

Yves Rocher zelf zegt: Verlangt u naar pure ontspanning in een bruisend schuimbad met de intense geur van appel? Kies dan voor het bruisblok Apple Delight voor in bad. Als het bruisblok in het badwater oplost, spatten ontelbare geurige schuimbelletjes zachtjes uiteen op uw huid. Heerlijk wegdromen en intens genieten van een warm bad met de frisse geur van appel en een smakelijk vleugje warme vanille.

Yves Rocher Apple Delight Bruisblok

Yves Rocher Apple Delight Bruisblok

Klinkt de beschrijving van het Yves Rocher Apple Delight Bruisblok niet top? De verpakking vind ik ook erg leuk gedaan. Het lijkt eigenlijk een soort snoepje/toffee. Bruin met gouden letters, leuk gedaan. Het blok zelf ziet er niet heel spannend uit. Hij heeft een beetje een peachy/gelige kleur met spikkeltjes. Niet heel verrassend. De geur is wel echt heerlijk. Een hele sterke, warme appelgeur. Echt heel erg geschikt voor deze tijd van het jaar! Tijd om hem in bad te gooien!

Yves Rocher Apple Delight Bruisblok

Na een dag werken heerlijk verlangd naar een badje. Vol goede hoop gooi ik het Yves Rocher Apple Delight Bruisblok in het bad. Na 1 minuut… geen schuim. Na 2 minuten… geen schuim. Na 10 minuten… geen schuim. Wat een teleurstelling! Laat ik nogmaals even citeren wat Yves Rocher belooft: ‘Verlangt u naar pure ontspanning in een bruisend schuimbad met de intense geur van appel?’  Waar is mijn bruisend schuimbad? Echt nergens te bekennen! De intense geur van appel was er wel en die was heerlijk, maar dat maakte mijn teleurstelling helaas niet meer goed.

Yves Rocher Apple Delight Bruisblok

Zoals ik aan het begin zei, kocht ik ook de geurkaars. Mocht je dus wel interesse hebben in de ‘Apple Delight’ geur, koop dan de geurkaars en niet het Yves Rocher Apple Delight Bruisblok.

 • Het Yves Rocher Apple Delight Bruisblok kost €1,-
 • De Apple Delight geurkaars kost €5,90

Lig jij liever in bad of sta jij liever onder de douche? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

6 Reacties

 1. 25 november 2015 / 21:29

  Ik had vorig jaar de peer-versie van deze, die was ook erg lekker. Wel jammer dat hij niet bubbelt inderdaad.

 2. 25 november 2015 / 20:07

  Wat teleurstellend, er is inderdaad geen schuim te bespeuren 🙂
  De Geurkaars lijkt mij dan wel heerlijk!
  X

 3. 25 november 2015 / 19:46

  Haha, ik zie jou al bij het bad staan kijken naar de bubbels die er helaas niet gaan komen…Wat een teleurstelling!

  • 26 november 2015 / 14:47

   Hahaha nou zo was het dus ook echt! Heel erg teleurstellend, hihi!

 4. 25 november 2015 / 16:23

  Wat jammer zeg dat ‘ie niet schuimt! Ik ben wel erg benieuwd naar de geur.

 5. 25 november 2015 / 15:19

  Mmm… Zelf hou ik heel erg van in bad gaan. Jammer dat dit bruistablet niet schuimt…