fbpx
25   137
32   72
12   186
65   385
33   193

ELF Smudge Pot Wine Not

ELF Smudge Pot Wine Not

Ik heb heel veel oogschaduw(palettes), maar heel erg weinig oogschaduws met een crèmestructuur. Vandaag review ik een hele budget variant, namelijk de ELF Smudge Pot Wine Not. Benieuwd naar mijn mening? Lees mee!

ELF Smudge Pot Wine Not

ELF Smudge Pot Wine Not

ELF heeft twee lijnen, namelijk de Basic Line en de Studio Line. De Basis Line is de goedkope lijn met witte verpakkingen en de Studio Line is duurder en heeft zwarte verpakkingen. Slim gedaan van ELF want zo kun je de twee lijnen dus goed uit elkaar houden.

ELF Smudge Pot Wine Not  ELF Smudge Pot Wine Not

De ELF Smudge Pot Wine Not (leuke naam trouwens!) komt uit de Basic Line en heeft dus een witte verpakking. Ik moet eerlijk toegeven dat ik zwarte verpakkingen mooier vind, maar ach dit mag er ook best zijn! Het karton van de verpakking oogt wat goedkoop maar zodra je die eraf haalt is het best een mooi product.

In totaal heeft ELF 11 (Hahah!!) verschillende kleuren in het assortiment. Van heel licht tot heel donker en zo krijgt iedere smudgepot dus een eigen functie. Wine Not en CocoCutie zijn de twee nieuwste kleuren.

ELF beschrijft de Smudge Pots als volgt: Deze soepele gel brengt zeer gemakkelijk aan en kan gebruikt worden als en langdurige oogschaduw of eyeliner! Verrijkt met vitamine E om de delicate huid rond de ogen te voeden en te hydrateren. Tijd om te gaan swatchen!

ELF Smudge Pot Wine Not

Wauw, in het potje was het al een prachtige kleur maar op de swatch helemaal. Het is een hele warme kleur die zowel naar paars als naar bruin neigt. Echt een berry/burgundy kleur. Er zitten prachtige glitters in en dat maakt hem erg feestelijk.

ELF Smudge Pot Wine Not

Om een eyeliner te tekenen kun je het best gebruik maken een eyelinerkwastje. Wens je het product als oogschaduw te gebruiken, kun je dit zowel met een kwast als met de vingertoppen aanbrengen. 

Op de bovenste twee foto’s heb ik de Smudge Pot aangebracht als eyeliner. Ik heb dit gedaan met een eyelinerkwastje. Op de onderste twee foto’s zie je de Smudge Pot als oogschaduw. Ik heb het product met een kwastje uit het potje gehaald (puur voor de hygiëne) en vervolgens het product met mijn vingers aangebracht op het ooglid.

ELF Smudge Pot Wine Not

ELF Smudge Pot Wine Not als Eyeliner

ELF Smudge Pot Wine Not

ELF Smudge Pot Wine Not als oogschaduw

De Smudge Pot voelt erg creamy aan en werkt ontzettend fijn. Ik heb het zowel met een eyelinerkwastje, als met een oogschaduwkwastje als met mijn vingers geprobeerd. Alle drie werkt het even fijn. Het is een product waarmee je een strakke wing kunt zetten, maar ook een product waarmee je een mooi geblende oogschaduwlook kunt maken. Dat maakt dit product ontzettend veelzijdig en wie houdt daar nu niet van?

EyesLipsFace heeft ook een paar hele mooie lichte kleuren in het assortiment die misschien iets minder goed gaan functioneren als eyeliner maar juist perfect zijn als highlighter. Ik ben mega positief en dit gaat absoluut niet mijn laatste smudgepot zijn!

De ELF Smudge Pot Wine Not kost €2,50 en is te koop in de webshop van EyesLipsFace.

Maakt jij weleens ooglooks met crèmeoogschaduws? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

9 Reacties

 1. 27 oktober 2015 / 11:05

  Wat een mooi kleurtje. Ik ben al een tijdje echt super benieuwd naar de ELF smudge pots. Ik moet er maar eens een gaan bestellen!

 2. 26 oktober 2015 / 20:26

  Wow het verbaast mij dat het er zo goed uitziet. Ik verwachtte een smurrie als je snapt wat ik bedoel maar het ziet er heel mooi uit op je ogen. Great review!

  Prachtige foto’s trouwens!!!

 3. 26 oktober 2015 / 20:20

  Als eyeliner vind ik ‘m erg mooi! Goede lijn heb je gezet ook. Als oogschaduw vind ik dit product minder, maar dat heeft denk ik vooral te maken met de kleur die als oogschaduw niet helemaal mijn smaak is.

  • Lindsey Beljaars
   27 oktober 2015 / 11:52

   Ah thanks! Vind hem als eyeliner inderdaad ook erg gaaf. Als oogschaduw vind ik hem ook mooi, maar hier heb ik hem gewoon kaal als oogschaduw gebruikt. Ik wil er ook weleens gebruiken in een complete look, ben benieuwd hoe hij dan uitpakt. Al kan hij ook prima als oogschaduwbasis. Best een veelzijdig product dus!

 4. 26 oktober 2015 / 20:02

  Oeeeh, supermooi! Deze schijnen als oogschaduwbasis ook heel goed te zijn 🙂

 5. 26 oktober 2015 / 13:27

  Oeh fijn kleurtje! De creamy oogschaduws gebruik ik vaak onder mijn andere oogschaduws maar als eyeliner kan hij ook goed!
  XOXO esmee

 6. 26 oktober 2015 / 07:22

  Nu heb je me wel erg nieuwsgierig gemaakt, ik moet zo’n smudge pot toch eens gaan proberen :-)!