fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

The Weekend TAG

The Weekend TAG

Afgelopen week zag ik ‘The Weekend TAG’ voorbij komen op het kanaal van Kim. Ik vond hem erg leuk om te lezen en besloot hem zelf ook in te vullen. Het is vandaag donderdag, dus het weekend staat alweer bijna voor de deur. Hopelijk komen jullie met deze Weekend TAG alvast een beetje in de stemming! Let’s GO!

 • Heb jij op zaterdag en zondag weekend of heb je op andere dagen vrij?
  Ik heb niet helemaal op zaterdag en zondag weekend. Ik werk namelijk fulltime en daarnaast doe ik een deeltijd studie. Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Woensdag is mijn ‘schooldag’. Meestal ben ik dus alleen op zondag vrij!
 • Hoe laat sta je op in het weekend?
  Op zaterdag moet ik dus gewoon werken. Ik moet altijd om half 9 beginnen en mijn werk is heel erg dichtbij. Ik sta dan ook altijd rond half 8 op. Zondag ben ik vrij en kan ik dus slapen zolang ik wil. Hoe laat ik dan opsta ligt eraan of ik de avond van te voren ben gaan stappen of niet.
 • Hoe ziet jouw weekend er meestal uit?
  Nou, zaterdag dus werken en zondag vrij! Op vrijdagavond is het vaak een borreltje doen in de stad (Breda) met vrienden. Zaterdagavond een verjaardag of stappen. Zondagmiddag vaak motorrijden of iets anders leuks en ook nog ergens tussendoor naar de bioscoop. Ik heb een Pathé Unlimited-Pas dus ik ga vaak in het weekend ook een filmpje pakken.
 • Hoe ontbijt je in het weekend?
  Op zaterdag ontbijt ik net als de rest van de week, met magere yoghurt, vers fruit en muesli. Op zondag is het altijd tijd voor een heerlijk uitgebreid ontbijt Met thee, verse broodjes, croissantjes, een eitje en toast! Lekker uitgebreid, heerlijk moment van de zondag vind ik.
 • Wat doe je het liefst in het weekend?
  Mijn perfecte weekend is om zaterdagavond lekker uit te gaan met een hele groep vrienden. Zondagochtend heerlijk uitbrakken met le boyfriend en genieten van een uitgebreid ontbijt. Daarna de motor te pakken en een mooie rit te rijden en dan tussendoor ergens lunchen op een terrasje. In de avond lekker eten en vervolgens de zondag afsluiten met een biosje! Top!
 • Wanneer plan jij je activiteiten voor het weekend?
  Dat ligt eraan. Kan een dag van te voren of een uur van te voren. Zelfs ook een week of twee weken van te voren. Het kan echt van alles zijn. Dit verschilt ieder weekend!
 • Ben je ook bezig met je studie of werk in het weekend?
  Jap, werk dus. Op zaterdag. Soms komt het ook voor dat ik in het weekend nog met mijn studie bezig ben. Dat ik bijvoorbeeld die woensdag daarna een tentamen heb en mijn zondagavond besteed aan leren, leren, leren! Natuurlijk vind ik ook altijd nog ergens wat tijd om vooruit te werken voor mijn blog.
 • Hoe laat ga je naar bed in het weekend?
  Ook weer zo verschillend! Deze ene keer ga je stappen en is  het zo gezellig dat je uiteindelijk om 5 uur in je bed ligt. De andere keer ben je al zo moe dat je er om 1 uur al in ligt.
 • Hoe ziet jouw perfecte weekend eruit?
  Zie de vraag: ‘Wat doe je het liefst in het weekend?’

Zo! Dit waren mijn antwoorden op The Weekend TAG! Wil je deze TAG ook overnemen op jouw blog, dan mag dit natuurlijk. Ik zou het leuk vinden als je dit dan achter laat in de comments zodat ik ook jouw antwoorden op de TAG kan lezen!

Alvast een heel fijn weekend!

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

19 Reacties

 1. 11 september 2015 / 17:28

  Wat een heerlijke tag! Ik ben echt gek op het weekend, en laat het nu net vrijdag zijn<3

 2. 10 september 2015 / 21:57

  Wat een leuke TAG! Ik hou er ook altijd van om zaterdagavond lekker te stappen en zondag dan altijd een chill dagje te houden. <3

  Liefs! Evelien

  • Lindsey Beljaars
   11 september 2015 / 10:21

   Jaa dat is voor mij ook echt een perfect weekend, hihi! Lief dat je reageert x

 3. 10 september 2015 / 20:24

  Leuke tag!

  • Lindsey Beljaars
   11 september 2015 / 10:21

   Thanks Nathalie, leuk dat je reageert! ๐Ÿ™‚

 4. 10 september 2015 / 19:54

  Leuk om te lezen! ๐Ÿ™‚

  • Lindsey Beljaars
   11 september 2015 / 10:21

   Thankss! X

  • Lindsey Beljaars
   11 september 2015 / 10:21

   Dankjewel!

 5. 10 september 2015 / 15:40

  Leuke tag! En zeker leuk ingevuld ๐Ÿ™‚

  • Lindsey Beljaars
   11 september 2015 / 10:20

   Lief, dankjewel Denise!

 6. 10 september 2015 / 13:14

  Deze tag nog nooit gezien, wat leuk! Ben ooit al eens in Breda geweest, gezellige stad!

  • Lindsey Beljaars
   11 september 2015 / 10:20

   Thanks Sofie Katelijne, Breda is inderdaad ontzettend leuk!

 7. 10 september 2015 / 10:50

  De weekend ontbijtjes zijn inderdaad een groot gemis zo doordeweeks. Kan alweer niet wachten! x

  • Lindsey Beljaars
   11 september 2015 / 10:20

   Ja ik vind dat ook echt altijd een heerlijk moment! Lekker de tijd nemen voor het ontbijt!

 8. 10 september 2015 / 07:06

  Wauw! Deze tag ga ik onthouden! Super leuk! En inderdaad uitgebreid ontbijten in het weekend is echt heerlijk! Ik kijk er iedere week weer naaruit.

  • Lindsey Beljaars
   11 september 2015 / 10:20

   Ah thanks Desiree! Jaa heerlijk is dat hรจ ๐Ÿ™‚

 9. 10 september 2015 / 06:56

  Okรฉ, ik wist dus helemaal niet dat jij ook uit Breda komt, lang leve deze tags haha! Ik vind dit een erg leuke tag, ik heb hem ook nog op de planning staan :-)!

  • Lindsey Beljaars
   11 september 2015 / 10:19

   Hahaha nja uit een dorpje, vlakbij Breda! Jij wel dan?