fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

The Festival TAG

The Festival TAG

Wauw, The Festival TAG is echt een TAG voor mij. Ik kwam hem tegen bij Alexa van June-Two. Zij heeft hem al een tijdje geleden online gezet en sindsdien staat hij op mijn lijstje. Vandaag is het dan zover. Mijn antwoorden op The Festival TAG!

The Festival TAG

Wanneer bezocht je je eerste festival?

Pfff… Dit is echt zoo lang geleden. Volgens mij was dit Qlimax. Niet echt een indoor ‘festival’, eigenlijk meer een feest. Ik weet nog wel dat ik het ontzettend spannend vond. Maar het was een mooi feestje. Als ‘outdoor festival’ volgens mij Summerfestival?

Welke festivals heb je allemaal bezocht?

Heb je even? Qlimax, Hardbass, Summerfestival, Intents Festival, Wish Outdoor, Emporium, Life in Color, 538 Kingsday, Kingsday Festival Den Bosch, Totally Summer, Free Festival, Fairytale Festival, HBO Intro Festival, Madness Festival, Amsterdam Dance Event, Pussylouge At The Park, Free Dance Festival, Tomorrowland,

Indoor of outdoor festivals?

Sowieso outdoor, als het droog en zonnig is dan, haha! Nee ik heb het liefst gewoon lekker een festival outdoor in de zomer. Lekker een zonnebril op en een heerlijk zonnetje erbij. Genieten!

Wat eet en drink je tijdens een festival?

Ik drink eigenlijk altijd gewoon een lekker biertje, of Rosébier als dat er is. Dit is er niet bij ieder festival. Soms is er ook Jillz en dan drink ik dat. Jammer dat deze meestal rond het middaguur alweer op is. De wijn vind ik op festivals echt niet te pruimen. Qua eten, eet ik elke keer wat anders. Meestal is er genoeg keus en pak ik gewoon waar ik zin in heb. Een pizzapunt, een frietje, broodje kipkorn, loempia’s, ik vind het allemaal prima, haha!

The Festival TAGWat is je ideale festival outfit?

Met heerlijk weer is dit sowieso een shortje met een leuk topje erop. Ik heb er een hekel aan om tasjes mee te nemen. Zo irritant tijdens het dansen. Het moet dus een broekje zijn waar mijn telefoon in kan en mijn geld/munten die stop ik gewoon bij mijn vriend in zijn portemonnee, hihi!

Kamperen of thuis slapen?

Thuis slapen, al-tijd! Ik heb eigenlijk nog nooit op een camping gestaan tijdens een festival. Geen behoefte aan. Wij gaan altijd met een grote groep en er is altijd wel iemand die wilt rijden. Vaak rijden er ook bussen vanuit de buurt naar de festivals en ook dat is erg handig. Na het festival weer lekker naar huis, douchen in mijn eigen douche en vervolgens mijn eigen bedje in.

Uitgaan in de kroeg, of een festival bezoeken? 

Ik ga vaker uit in de kroeg dan dat ik een festival bezoek. Iedere week naar een festival, dat hoeft nu ook weer niet van mij. Maar wat ik leuker vind? Ja dat is toch wel echt een festival. Heerlijk, heel de dag feesten en vervolgens met kapot zere voeten naar huis, haha!

Wat is je beste festivalervaring? 

Tomorrowland. Ik was hier in 2012 met 2 vriendinnen. Het was echt zoo geweldig. Ik heb al vele festivals bezocht, maar Tomorrowland is gewoon echt The Next Level! Ik heb hier echt ontzettend genoten. Alleen al daar rondlopen was een hele beleving.

The Festival TAG

Wat is je slechtste de festivalervaring? 

Freefestival. Wat een flop was dat zeg! Ik was hier in 2011 denk ik. Het weer was echt zwaar waardeloos. Dat is natuurlijk al heel erg jammer. Daarnaast was ook het festival gewoon echt 3x niks. Tot overmaat van ramp was ook het weiland, waar iedereen op moest parkeren, één grote modderpoel geworden. Toen we dus eindelijk dachten naar huis te kunnen is iedereen nog zeker anderhalf uur bezig geweest de auto’s van het weiland af te duwen. Disaster! 

Ben je ooit in het buitenland naar een festival geweest?

Uhm België? Ik ben een paar keer bij Summerfestival geweest in Antwerpen en ook Tomorrowland is in België. Dus dat zijn de festivals die ik heb bezocht in het buitenland.

Welk festival staat nog op je bucket list?

In Nederland absoluut Decibel. Ik heb echt al ieder jaar kaarten en ga altijd met vakantie. Zo irritant.. Al maak ik wel ieder jaar winst op de kaarten, dus zo vervelend is het ook weer niet. En om niet op vakantie gaan om naar Decibel te kunnen zie ik ook niet echt zitten, haha!

Zo, dit was hem dan! The Festival TAG! Wil jij hem overnemen, dan mag dit natuurlijk. Ik zou het leuk vinden als je dit achterlaat in de comments, zodat ik ook jouw antwoorden kan lezen.

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

    • lindsey.beljaars
      21 juli 2015 / 12:42

      Thanks Amy, bedankt voor je reactie 🙂