fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Modellauncher Waterproof Gel Lip Liner in Melon

Modellauncher Waterproof Gel Lip Liner in Melon

Het van oorsprong Amerikaanse cosmeticamerk Modellauncher lanceerde op 7 oktober haar Nederlandse website. Ik was al een hele tijd nieuwsgierig naar het merk toen ik een kortingscode ontving van 20%. Tsja, toen kon ik het natuurlijk helemaal niet meer laten iets te bestellen. Ik koos voor Modellauncher Waterproof Gel Lip Liner in Melon. Benieuwd naar mijn mening? Lees gezellig mee!

Modellauncher Waterproof Gel Lip Liner in Melon

Ik vind een lipliner bij velen een zeer ondergewaardeerd beautyproduct. Jammer eigenlijk, want ik gebruik mijn lipliners ontzettend graag. Bij bijna iedere lipstick heb ik wel een matchend lippotlood. Waarom? Omdat ik gek ben op lipstick en de lipstick dan strakker aan te brengen is en een stuk beter blijft zitten. Ideaal toch?

Modellauncher Waterproof Gel Lip Liner in Melon

Er zijn twee redenen waarom ik voor de Modellauncher Waterproof Gel Lip Liner in Melon koos, namelijk (1) omdat ik er nog geen review van kon vinden en (2) omdat ik het woordje ‘gel’ heel interessant vond.

Modellauncher Waterproof Gel Lip Liner in Melon

Modellauncher heeft in totaal 3 verschillende kleuren van de Lip Liner in het assortiment, namelijk:

 • Ballet
 • Naked
 • Melon

Dit is wat Modellauncher zelf zegt over de Lip Liner: Onze langdurige en waterdichte formule laat zich moeiteloos aanbrengen op je lippen en blijft tot wel 7 uur zitten. De super zachte formule zorgt voor een precisie-lijn en droogt op tot een professionele uitstraling van de lippen. Vrij van parabenen. Tijd om te swatchen!

Modellauncher Waterproof Gel Lip Liner in Melon

Je ziet hier twee swatches naast elkaar en dat is eigenlijk heel toevallig. De swatch op de linkerfoto is gemaakt net nadat het lijntje is gezet. De swatch aan de rechterkant is echter de dag erna gemaakt. Jap, de dag erna! Ik heb hem de hele dag op mijn hand gehad, ging douchen en toen ik in bed lag dacht ik: ‘Oeps, vergeten weg te halen.’ En daarna dacht ik: ‘Well, let’s put it to the test.’ De rechterfoto is dus de swatch de volgende na het douchen en slapen. Ongelofelijk zeg, ik vind het echt een top resultaat.

Modellauncher Waterproof Gel Lip Liner in Melon

Dit is de Modellauncher Waterproof Gel Lip Liner in Melon op mijn lippen. Wat een gaaf kleurtje, ik vind hem echt heel mooi! Hij brengt mooi precies aan en voelt daarna echt mega droog aan op je lippen. Zoals Modellauncher zelf ook al aangaf droogt de lipliner echt op op je lippen. Dit voelt niet supercomfortabel, maar je merkt wel gelijk dat hij zit als een huis! Van de ‘gel’ merk je weinig, maar misschien maakt dat hem goed waterproof? Want waterproof is hij zeker! 

Modellauncher Waterproof Gel Lip Liner in Melon

Oh en mocht je op zoek zijn naar een goed matchende lipliner bij MAC Vegas Volt, stop dan nu met zoeken! Deze lipliner van Modellauncher past namelijk echt per-fect bij MAC Vegas Volt. Yay!

Modellauncher Waterproof Gel Lip Liner in Melon

Ik ben echt ongelofelijk te spreken over deze lipliner van Modellauncher. Bij een etentje hoef je je niet druk te maken over je lipstick, want die blijft echt wel zitten. Een drankje/maaltijd overleefd hij makkelijk en ik denk dat hij heel dicht in de buurt komt van de beloofde 7 uur. Echt comfortabel is hij niet, maar mijn ultieme tip is ‘Labello for Men’. Zo blijven je lippen comfortabel aanvoelen en mat tegelijk.

De Modellauncher Waterproof Gel Lip Liner in Melon kost €12,- is te koop in de webshop van Modellauncher. Houd er wel rekening mee dat er verzendkosten bij komen.

Draag jij altijd een lipliner onder je lipstick?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

25 Reacties

 1. 17 november 2015 / 17:04

  Wat een onwijs leuk kleurtje, staat je erg goed. Super dat hij waterproef is. Misschien voor een meer comfortabel gevoel een lip primer eronder. 🙂

 2. 17 november 2015 / 17:04

  Wat een onwijs leuk kleurtje, staat je erg goed. Super dat hij waterproef is. Misschien voor een meer comfortabel gevoel een lip primer eronder. 🙂

  • 17 november 2015 / 20:46

   Lief, dankjewel Amber. Ja ik ben al een tijdje op de lipprimer van MAC aan het azen dus dat zal niet lang meer duren, haha. Ben benieuwd!

 3. 16 november 2015 / 21:14

  Wauw prachtig kleurtje, staat je trouwens prachtig!
  X

 4. 16 november 2015 / 20:59

  Wauw, wat een mooi kleurtje! Staat je super!

 5. 16 november 2015 / 19:05

  Je hebt gelijk, lipliners zijn nog niet echt populair, jammer! Ik heb eigenlijk ook geen lipliner, ik vergeet het steeds te kopen, hahah! Wel een prachtig kleurtje.
  Xoxo

  • 17 november 2015 / 20:45

   Nee helaas niet inderdaad. Zeker eens doen, je gaat wel degelijk verschil merken! 😉

 6. 16 november 2015 / 18:34

  De kleur is ontzettend mooi! Ben er al helemaal dol op.

 7. 16 november 2015 / 18:16

  Oh wauw dit is zo een onwijs mooie kleur. Ook leuk dat er zo een briefje bij zit!

  • 17 november 2015 / 20:44

   Hihi ja schattig he, zon briefje! Thanks, ben er ook erg blij mee!

 8. 16 november 2015 / 18:05

  Deze kleur staat je prachtig. Ik was al een tijdje op zoek naar een dergelijke kleur, dus wie weet is dit iets om binnenkort eens aan te schaffen.
  x Frederique
  http://fablefrique.com

  • 17 november 2015 / 20:44

   Ah wat toevallig! Ik zou hem je zeker aanraden!

 9. 16 november 2015 / 16:38

  Heel af en toe draag ik lipliner. Dit kleurtje ziet er heel mooi uit! Lekker fris.

 10. 16 november 2015 / 15:02

  Wauw, ziet er geweldig uit!

 11. 16 november 2015 / 13:10

  Ik ken het merk nog niet maar het ziet er goed uit! Wat een prachtige kleur zeg, staat je erg goed. Ja, ik ben wel benieuwd geworden nu 😀

  • 17 november 2015 / 20:43

   Wat lief, dankjewel Amy! Hij is echt heel erg fijn! 🙂

 12. 16 november 2015 / 12:56

  Wauw staat jouw ook echt prachtig! hele mooie volle kleur, perfect voor de zomer en de winter!

 13. 16 november 2015 / 10:44

  Klinkt veelbelovend! Fijne review ook, lekker uitgebreid en duidelijk. Ik gebruik nooit lipliners eigenlijk, waarom?! Geen idee haha. Maar misschien moet ik er maar eens mee beginnen als ik dat zo zie.

  • 17 november 2015 / 20:43

   Ah wat lief, dankjewel Nina! Ik zweer echt bij lipliners, hihi. Probeer het maar eens, je zal zeker het verschil merken.

 14. 16 november 2015 / 09:37

  De kleur is echt heel mooi en leuk om te lezen dat je hier zo enthousiast over bent.

 15. 16 november 2015 / 09:22

  Ik vind het een heel fris en vlot kleurtje en het staat je erg goed. Bedankt voor de Labello tip!

  • 17 november 2015 / 20:42

   Ah thanks Nesrin! Hihi jaa dat een van mijn beste tips, haha! Gebruik het heel vaak!