fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

This Or That Tag

image1 (1)

Oké, als er één tag uit de oude doos komt, dan is het wel de This Or That Tag. Ik had hem nog niet ingevuld en had zin in een tag, dus ik dacht: ‘Waarom ook niet?’. Het is een hele lange tag dus neem lekker een kopje thee/koffie zou ik zeggen, en lees gezellig mee!

IMG_3182

Mode

Spijkerbroek of Joggingspak

Duidelijk, een spijkerbroek. Ik zal niet snel de straat op gaan in een joggingspak. De drang om er een aan te trekken zodra ik thuis kom, heb ik ook niet. Mijn lievelingsspijkerbroeken zijn van Levi’s en tsja, deze zitten gewoon ontzettend lekker!

Lange mouwen of korte mouwen

Oké, dit is een lastige. Ik heb namelijk het liefst 3/4 mouwen aan, eigenwijs he? Ik vind lange mouwen irritant en ook korte mouwen hebben niet de voorkeur. 3/4 het liefst dus.

Jurken of rokken

Beide draag ik eigenlijk echt te weinig. Ik vind een panty altijd mega irritant. Toch als ik het draag dan is dit wel altijd een jurkje en geen rokje.

Streepjes of ruitjes

Ik vind ze allebei eigenlijk wel leuk.. Om te kiezen heb ik mijn kledingkast eens goed bestudeerd en ik heb toch wel een stuk meer items met streepjes. Vandaar de keuze voor streepjes.

Teenslippers of sandalen

Oh, heerlijk! Teenslippers! In de zomer vind ik niets zo fijn dan heel de dag lopen op teenslippers. Aanschieten en uittrappen, top!

Sjaals of hoedjes

Hoedjes is echt niets voor mij. Sjaals heb ik alleen om in de winter als het echt heel erg koud is. Maar echt een sjaaltje als fashionitem, draag ik echt nooit

Oorknopjes of oorhangers

Ik draag ze allebei, maar oorknopjes draag ik dagelijks en oorhangers heel af en toe. Oorhangers vind ik vaak wat chiquer ogen en doe ik dan ook sneller in bij een feestje of etentje o.i.d.

Kettingen of armbanden

Beide.. Ik heb vaste sieraden die ik dagelijks draag en nooit af doe. Dit is een goud kettinkje met ‘Love’ van het merk Heart To Get en ik draag altijd twee Pandora Armbanden.

Hakken of platte schoenen

Platte schoenen, for sure! Ik ben namelijk best lang, 1.78. Wanneer ik dan ook nog eens hakken draag, dan ben ik helemaal lang. Nee, geef mij maar lekker platte schoenen. Helemaal prima!

Cowboylaarzen of paardrijlaarzen

Ik neem aan dat ze hiermee bedoelen dat Cowboylaarsjes kort zijn en paardrijlaarzen lang? In dat geval Cowboylaarzen. Ik vind korte laarsjes altijd net iets speelser staan en draag ze graag.

Jasje of vest

In dit geval kies ik voor een jasje. Ik vind een jasje iets veelzijdiger dan een vest. Een jasje kan namelijk netjes, chique maar ook stoer en nonchalant zijn.

IMG_3569

Make-up

Blush of bronzer

Ik gebruik ze beide dagelijks, maar als ik moet kiezen dan kies ik toch wel voor blush. Blushes zijn zo prachtig en ze maken je look helemaal af! Ik houd ervan.

Lipgloss of lipstick

Easy Peasy, Lipstick! Ik heb echt mega weinig lipglosjes.. Lipstick daarentegen heel veel, maar nooit genoeg. Ik ben echt gek op lipstick.

Eyeliner of mascara

Je kan een prachtige ooglook maken zonder dat daar persé een dikke winged eyeliner aan te pas hoeft te komen. Mascara maakt naar mijn mening iedere ooglook echt af en dat is dan ook de reden dat ik voor mascara heb gekozen.

Foundation of concealer

Als je een goede foundation hebt, dan is concealer in sommige gevallen overbodig. Dan dekt hij de onzuiverheden en de donkere kringen prima.

Neutraal of kleur

Absoluut kleur! Hoe saai zou het zijn om iedere dag een neutrale kleur te dragen? Stand Out, en draag mooie felle kleuren. Ja hoor, ik houd ervan.

Oogschaduw in vaste vorm of losse poeder oogschaduw

Als ik ergens een hekel aan heb, dan is het wel Fall Out. Wat mij betreft werken oogschaduws in vaste vorm een stuk prettiger en is de kans op fall out kleiner dan bij losse poeder.

Kwasten of sponsjes

Dit lijkt me logisch.. Kwasten natuurlijk. Echt degene die met sponsjes een mooie look kan maken, verdiend echt een award. Ik heb er echt een gigantische hekel aan en kan er niet mee overweg.

IMG_3640

Nagels

OPI of China Glaze

Eigenlijk heb ik mijn antwoord al een beetje gegeven in de bovenstaande foto.. OPI dus! Ik heb maar één lakje van China Glaze en vond deze niet heel bijzonder. Daarentegen heb ik al heel wat lakjes van OPI in mijn stash en daar zullen er nog heel wat bijkomen!

Lang of kort

Tsja.. Wat is lang, wat is kort? Ik vind korte nagels echt niet mooi en heel onvrouwelijk. Ik ga dus voor lang. Maar niet tè lang, want dat vind ik weer een beetje creepy. Er tussenin dan maar?

Acryl of natuurlijk

Ik heb nog nooit acryl nagels laten zetten en ben dit ook niet van plan. Ik vind mijn nagels van zichzelf al erg mooi en ze zijn best sterk. Breken weinig af dus ik ben tevreden!

Felgekleurd of donker

In deze periode van het jaar, absoluut felgekleurd. In de lente en de zomer lak ik altijd de meest vrolijke kleurtjes op mijn (teen)nagels! Het kan mij niet fel genoeg.

Met nailart of zonder nailart

Ik vind een lakje met een kleine nailart op de ringvinger altijd erg mooi. Heel soms neem ik hier de tijd voor, maar oke. Laat ik eerlijk zijn dat dit maximaal 3x per jaar is. Ik heb er gewoon geen geduld voor. Zonder nailart dus.

IMG_3531

Lichaam
Parfum of Bodyspray

Parfum, ik gebruik het iedere dag! Ik ga echt nooit de deur uit zonder parfum. Vooral de Daisylijn van Marc Jacobs is bij mij groot favoriet. Ik heb de normale Daisy, de Dream en de Sorbet!

Lotion of body butter

Ik heb geen mega droge huid, dus een lotion is voor mij meestal goed genoeg. Een body butter vind ik vaak iets te vet en het duurt lang voordat het intrekt.

Douchegel of zeep

Absoluut douchegel. Ik gebruik alleen zeep voor mijn handen. Voor de rest vind ik zeep veel te uitdrogend en gebruik ik het niet graag.

Lush of andere merken

Ik ben gek op Lush, maar ik vind het wel een luxe product. Ik ga echt niet iedere dag in bad met een bathbomb van Lush. Ik gebruik dus een stuk vaker ‘andere merken’.

IMG_2409

Haar

Krullend of stijl

Ik heb lang, blond en stijl haar. Mijn haar is dun maar ik heb wel veel haar. Krullen zit er voor mij niet echt in. Het blijft gewoon totaal niet zitten. Wat ik ook probeer, binnen een uur is het uitgezakt. Heb hier verder niet heel veel problemen mee. Mijn haar is erg makkelijk en pluist bijna nooit. Ik laat het na het wassen opdrogen, en klaar is kees!

Knot of paardenstaart

Ik draag mijn haar bijna altijd los, maar als ik het vast heb dan is het toch al snel in een knot. Dit is meestal op mijn werk of tijdens het bloggen. Ik zit dan achter de laptop en vind het dan fijn om mijn haar vast te hebben.

Schuifspeldjes of clipjes

Zoals ik hierboven al zei, is mijn haar erg stijl. Krullen zakken uit maar ook schuifspeldjes blijven niet echt heel goed zitten. ik gebruik dan ook het liefst clipjes.

Haarlak of gel

Geen van beide.. Ik vind de structuur van mijn haar dan zo vies worden als er gel of haarlak in zit. Ik gebruik het liever niet. Het enige wat ik in mijn haar spray is droogshampoo.

Lang of kort

Definitely Lang! Ik zou echt gek worden als mijn haar kort zou zijn!

Licht of donker

Ik heb ooit, in een doldwaze bui, mijn haar donker geverfd. Tsja.. spijt als een malle. Dat ga ik dus echt nooit meer doen. Het heeft toen zo lang geduurd voordat het weer blond was. Nee ik blijf lekker blond!

Lok of pony

Heel lang geleden heb ik weleens een lok gehad. Nu heb ik al een hele tijd mijn scheiding in het midden en daar ben ik erg blij mee. Het is handig en je kunt er veel kanten mee op.

Los of vast

Deze vraag heb ik al een beetje beantwoord bij ‘knot of paardenstaart’. Ik draag mijn haar dus bijna altijd los alleen tijdens het bloggen of mijn werk heb ik een knotje.

IMG_9146

Overig

Regen of zonneschijn

The Sun is Shining.. I Feel Good!! Jup.. het weer kan echt letterlijk effect hebben op mijn humeur. Ik kan ontzettend vrolijk worden van een zonnige dag en chaggie van regen!

Zomer of winter

De zomer is altijd veel te snel voorbij.. Ik vind het zo heerlijk. Zodra het lekker weer wordt, naar buiten gaan zonder jas aan, zonnebril op. Top! Ik ga wel ieder jaar op wintersport en dat vind ik geweldig, maar dan heb ik de sneeuw en de kou na 10 dagen wel weer gezien.

Herfst of Lente

Doe mij maar de bomen in bloei, in plaats van de droevige bomen die bladeren verliezen. Ik vind de lente altijd zo’n vrolijk seizoen. Iedereen gaat weer voor het eerst barbecueën, is buiten en ook de dieren komen weer tevoorschijn.

Chocolade of vanille

Smaak of geur? Qua smaak zeker chocolade. Leg een reep Tony Chocolony Karamel&Zeezout voor me snuffert en een half uur later is hij OP! Maar qua geur, vanille. Elke avond voordat ik ga slapen staat er een vanille-geurkaars te branden op mijn nachtkastje.

Westen of oosten

Ik kom uit het westen van Brabant. Hoe kan ik ooit voor het oosten kiezen? Haha!!

Wil je de tag overnemen op je eigen blog, dan mag dat natuurlijk!

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

7 Reacties

 1. 6 mei 2015 / 17:40

  Super leuk om je antwoorden te lezen! Dit blijft een leuke TAG. Op heel veel punten kies je hetzelfde als dat ik zou kiezen haha!

  • lindsey.beljaars
   6 mei 2015 / 18:20

   Lief dat je reageert en leuk om te horen dat je veel hetzelfde zou kiezen als mij 🙂

 2. 6 mei 2015 / 10:56

  Ik had mijn site verkeerd geschreven maar als t goed is kan je nu ook kijken op mijn blog !

 3. 6 mei 2015 / 10:55

  Super leuke tag en ook heel leuk ingevuld. Bij sommige dingen zit ik van dat had ik kunnen schrijven haha ! En ohjaa je hebt verder ook een super leuke blog

  X

  • lindsey.beljaars
   6 mei 2015 / 11:01

   Dankjewel Meike ?

 4. Karin
  6 mei 2015 / 08:15

  Hee Linds, je inspireert me als een malle! Mijn parfum was op, de nieuwe is de Daisy (ik wist van het bestaan niet af), manlief is ook fan! En waar was de primer mijn hele leven? Wat een uitvinding 😉 Ik leer nog heel wat bij op mijn ‘oude dag’.

  • lindsey.beljaars
   6 mei 2015 / 09:07

   Hah lief van je Karin!! Leuk om te horen xx